Havanka Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 4 godziny temu, Isiak napisał: Przelew poleciał. Dziękuję Isiaczku kochany !!!! Przed chwilą zajrzałam na konto. Doszły pieniążki od Jo37, Isiaczka i Nuncek ! Pięknie dziękuję za wpłaty ! Quote
Havanka Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 No to jeszcze trochę podrzucimy i zaprosimy po miseczki z karmą ! Quote
Havanka Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Może jeszcze ktoś? Tak, wciąż czekamy na pomoc w zakupie karmy ! Jeszcze 2 dni i zamkniemy bazarek. Quote
Nesiowata Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 OSTATNI DZWONEK! Nadal czekamy - może jeszcze ktoś się zdecyduje? 1 Quote
Havanka Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: OSTATNI DZWONEK! Nadal czekamy - może jeszcze ktoś się zdecyduje? Dzien dobry Danusiu ! Poki bazarek trwa,wciaz mamy nadzieję,że ktos sie jeszcze zjawi i kupi miseczke karmy. Quote
Jolanta08 Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Witam i podrzucam bazarek a dla ochłody kąpiel w lodowatej wodzie 1 Quote
Havanka Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 6 godzin temu, Livka napisał: Dzień dobry. Przelew pofrunął ;) Witam Livko ! A do mnie właśnie przyfrunął ! Dostałam też przelew od WiosnyA i Malwy ! Bardzo Wam kochane dziękuję !!! 5 godzin temu, Jolanta08 napisał: Witam i podrzucam bazarek a dla ochłody kąpiel w lodowatej wodzie Witaj Joluś ! Ale sie uśmiałam z tego gifa... 4 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry :) Dzień dobry Aniczko ! Jak zawsze proponujesz pyszną, pachnącą kawkę. Chyba zaraz pójdę sobie zaparzyć. Quote
Havanka Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 Bazarek jeszcze otwarty ! Zapraszamy !!! Quote
jankamałpa Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Miseczkę karmy poproszę i nr konta. 1 1 Quote
Murka Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Otrzymałam 200 zł za transport Sary - dziękuję :) Quote
Havanka Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Miseczkę karmy poproszę i nr konta. Janeczko, bardzo Ci dziękuję ! Zaraz wyślę numerek. Buziaczki ! 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Może jednak? Jednak miły gość nas odwiedził ! 47 minut temu, Murka napisał: Otrzymałam 200 zł za transport Sary - dziękuję :) Dziękuję Murko za potwierdzenie. Quote
Havanka Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Dzis ostatni dzień bazarku. Wciaz jeszcze zapraszamy ! Quote
guccio Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 Bazarek super.Bardzo owocny.Twoja ręka jest szcęśliwa do tego typu zbiórek.Gratuluję. 1 Quote
Havanka Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 4 godziny temu, guccio napisał: Bazarek super.Bardzo owocny.Twoja ręka jest szcęśliwa do tego typu zbiórek.Gratuluję. Dzięki Guccio. I tym razem Ofiarodawcy nie zawiedli ! Bazarek już zamknięty. Kochani Dogomaniacy, dziękuję, że nie ustajecie w niesieniu pomocy skrzywdzonym zwierzętom. Dzięki Wam, udało się zebrać potrzebną kwotę na transport Sary do hotelu i dodatkowo jeszcze na specjalistyczną karmę dla niej. Bez Was żadna psia bida nie miałaby szans na zmianę życia. Dziękuję !!! 2 Quote
Havanka Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Z wpłaconych już pieniędzy, zapłacilam za transport Sary Murce - 200 zł i mężowi Anecik ( PsiArek) - 750 zł. Czekam jeszcze na resztę wpłat. Ta część będzie przeznaczona na zakup specjalistycznej karmy dla Sary. 1 Quote
elik Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Jestem głęboko poruszona i wdzięczna za tak wspaniałą reakcję na prośbę Havanki o pomoc dla starego, chorego, bezdomnego psa. Są różne zdania na temat społeczności dogomaniackiej, ale takie akcje pokazują jak wiele jest wśród nas osób szczerze wrażliwych na los pokrzywdzonych zwierząt. Kochani, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc dla biednej Saruni. Havaneczko, Eluniu, ściskam, całuję i gorąco dziękuję, za to, że nie bałaś się zmierzyć z kolejnym bardzo trudnym zadaniem, zebraniem dużej kwoty, żeby umożliwić staruszce wyruszenie w drogę po lepsze życie. Dziękuje Ci serdecznie Eluś 2 1 Quote
Havanka Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Dnia 1.09.2019 o 10:37, elik napisał: Jestem głęboko poruszona i wdzięczna za tak wspaniałą reakcję na prośbę Havanki o pomoc dla starego, chorego, bezdomnego psa. Są różne zdania na temat społeczności dogomaniackiej, ale takie akcje pokazują jak wiele jest wśród nas osób szczerze wrażliwych na los pokrzywdzonych zwierząt. Kochani, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc dla biednej Saruni. Havaneczko, Eluniu, ściskam, całuję i gorąco dziękuję, za to, że nie bałaś się zmierzyć z kolejnym bardzo trudnym zadaniem, zebraniem dużej kwoty, żeby umożliwić staruszce wyruszenie w drogę po lepsze życie. Dziękuje Ci serdecznie Eluś Elu, pięknie to napisałaś. Większość dogomaniaków, których do tej pory zdążyłam poznać, ma niezwykle wrażliwe na krzywdę zwierząt serca, podobnie jak ja. Dlatego cieszę się, że jestem tu z Wami i mogę chociaż tak pomagać. 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Poszedł przelew Janeczko, bardzo dziękuję ! Dam znać, jak zaksięguje się na koncie. 1 Quote
Havanka Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 W dniu dzisiejszym na konto wpłynęła wpłata od jankamałpa. Janeczko, bardzo Ci dziękuję !!! Podsumowanie; Sprzedaliśmy kilometry na kwotę 950 zł - wpłynęło 945 zł Na karmę dla Sary zebraliśmy 170 zł. Do skarbnika suni, przelałam dziś 165 zł. 5 zł musiałam dołożyć do transportu. Czekam jeszcze na potwierdzenie odbioru przelewu od Anecik i Eliczka. 1 Quote
elik Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 18 godzin temu, Havanka napisał: W dniu dzisiejszym na konto wpłynęła wpłata od jankamałpa. Janeczko, bardzo Ci dziękuję !!! Podsumowanie; Sprzedaliśmy kilometry na kwotę 950 zł - wpłynęło 945 zł Na karmę dla Sary zebraliśmy 170 zł. Do skarbnika suni, przelałam dziś 165 zł. 5 zł musiałam dołożyć do transportu. Czekam jeszcze na potwierdzenie odbioru przelewu od Anecik i Eliczka. Z przyjemnością i wdzięcznością informuję, że kwota 165,00 zł dzisiaj tj. 4.09. zasiliła konto Saruni. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy mieli w tym swój udział i oczywiście organizatorce tego super bazarku, kochanej Havaneczce :) Quote
Recommended Posts