Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZAM. Zapraszamy i życzymy udanych zakupów :) Do 25.08.2019 r. do godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, Aska7 napisał:

8 w kt poproszę

10 minut temu, Aska7 napisał:

I 92 w kt

9 minut temu, Aska7 napisał:

I 96 za wywoławczą

Aska7 się rozkręca  :)  Super dzięki    1651512133_dzikuj2.jpg.d22ade72fbc7eae5cc6c996d58ac4fb0.jpg

Pędzę zanotować    biegne.gif.3ef52ba141b826540e717e873dc88ce2.gif

Posted
2 godziny temu, Aldrumka napisał:

a wisiory, ten dla mdk8 ?

Też u themagda.    Przy czym tym razem wpłaty za wszystkie fanty będą wpłacane na podane przeze mnie konto.

Posted

Czy ja mogłabym licytować nr 11 ta diete paleo i bez przenicy to dla mnie bardzo przydatna rzecz b mam bardzo niestabilną cukrzycę ale jeśli komuś też bardzo potrzebna to się wycofam ja dam 25

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

Czy ja mogłabym licytować nr 11 ta diete paleo i bez przenicy to dla mnie bardzo przydatna rzecz b mam bardzo niestabilną cukrzycę ale jeśli komuś też bardzo potrzebna to się wycofam ja dam 25

Madziu czerwonym kolorem zaznaczone są fanty nabyte w opcji KT, czyli kup teraz i należność w tej opcji wynosi 100 % CW, czyli ceny wyjściowej.

Ta książka została nabyta właśnie w opcji KT i nie podlega już dalszej licytacji.

Możesz ewentualnie napisać PW do Babcia Ania, która nabyła książkę i może zrezygnuje z niej na Twoją korzyść. To jedyna możliwość.

Posted
1 godzinę temu, Isabel napisał:

Podrzucę, ale fanty i bez tego pięknie schodzą :)

Pięknie dziękuję Isabel  :)

1 minutę temu, Radek napisał:

Też się zastanawiałem, czy warto podrzucać;) 

Warto, warto  :)

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Warto, warto  :) 

W takim razie jeszcze raz.

3 godziny temu, guccio napisał:

Mam problem bo znowu wisior mi w oko wpadł.

Też się zastanawiam nad jednym dla mojej Lepszej Połowy.

• Like 1
Posted

Dzień dobry :)

Poproszę Nr 19 - KT,  Nr 92 b - KT,   Nr 99 a - KT

Poproszę o długość tuniki Nr 43,  czy się rozciąga, na jakiej długości jest najszersza ? :)

Posted
17 godzin temu, guccio napisał:

Piękny bazarek.Mam problem bo znowu wisior mi w oko wpadł.Chyba się nie oprę.Tylko który?

Witam Cię serdecznie   1102906380_kwiatki2.gif.6ce6c38648dc4741128da430276c7483.gif  i gorąco zachęcam do nabycia któregokolwiek wisiorka, wszystkie są piękne  :)

Posted
16 godzin temu, plastelina napisał:

Poproszę 27 za wywoławcza 

16 godzin temu, plastelina napisał:

I nr 113 wszystkie pozostałe magnesy za cenę wywoławcza.

Witam serdecznie i bardzo dziękuję za udział w licytacji      1102906380_kwiatki2.gif.6ce6c38648dc4741128da430276c7483.gif

Już zanotowane :)

Posted
15 godzin temu, Radek napisał:

W takim razie jeszcze raz.

Też się zastanawiam nad jednym dla mojej Lepszej Połowy.

Radeczku kochany nie zastanawiaj się tylko bierz póki są   :)   Kobiety lubią, gdy mąż o nich pamięta.