Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mówię wam, ona jest boska! całą drogę ją głaskałam a ona wtulała się w ręce, lizała, no jest przekochana!!!więcej jutro bo dziś padam na pysk-dopiero wróciłam a w poznaniu w drodze powrotnej zgarnęłyśmy z izabelka 70 bullowatą dziewczynkę:placz::placz::placz:zgubiła się, biegała po kilkupasmowej ulicy za autami. piękna, zadbana, z obrożą.

izabelka70, ogromnie ci dziękuję za twoją pomoc!!!!!:loveu::loveu::loveu:dziękuję nince za skontaktowanie mnie z izabelką!!!

resztę napiszę jutro i wstawię kilka zdjęć.

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gościnnie w sklepiku u izabelka70:loveu:
etna wybrała sobie zabawki, piszczącego jeżyka zjadła w 3 minuty:crazyeye::evil_lol: uwielbia zjadać wszystko co małe i piszczące. na królika też miała chrapkę:mad:, choć nawet nie piszczał.

Posted

andzia69 napisał(a):
a te zdjęcia "w klatce" to skąd?

etna musi mieć bardzo ograniczony ruch, dlatego dostała u mariamc taką klatkę-izolatkę. niestety najbliższy miesiąc etna będzie wychodziła tylko na 3 króciutkie spacerki + będzie miała ćwiczenia rehabilitacyjne. dopiero po miesiącu będzie można jej stopniowo wydłużać spacery.

Posted

agaga21 napisał(a):
etna musi mieć bardzo ograniczony ruch, dlatego dostała u mariamc taką klatkę-izolatkę. niestety najbliższy miesiąc etna będzie wychodziła tylko na 3 króciutkie spacerki + będzie miała ćwiczenia rehabilitacyjne. dopiero po miesiącu będzie można jej stopniowo wydłużać spacery.

ojoj:shake: biedna Etna:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
ojoj:shake: biedna Etna:-(

no niestety to dla jej dobra, takie były zalecenia lekarza.
wiem jednak, że danusia i jej pracownicy oraz cała gromada wspaniałych wolontariuszek będzie odwiedzać nasze etnisko kochane, głaskać ją i przytulać, by nie czuła się osamotniona.