Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Dziewczyny, przepraszam:oops:
Nie macie jakiegoś DT dla starszej suni z Łodzi z mojego podpisu?
Może ktoś coś wie, kogoś zna:placz:.

Irenko - nie masz za co przepraszać....sytuacja z bezdomniakami jest katastrofalna:-( tak mało dt, wszyscy zapsieni, kasy na hotele nie ma, w schronach i na ulicach tysiące biedaków...tylko założyć ciemne okulary i nic nie widzieć, w uszy stopery, żeby nic nie słyszeć...i tylko, żeby się tak dało:placz: u nas jak wiesz, też katastrofa...coraz bardziej mnie to męczy...i coraz częściej zastanawiam się czy nie zamknąć kompa, zlikwidować swoje konto na dogo, ku uciesze co niektorych i zająć się rodziną...pracą...ale chyba nie umiem:oops:

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']Irenko - nie masz za co przepraszać....sytuacja z bezdomniakami jest katastrofalna:-( tak mało dt, wszyscy zapsieni, kasy na hotele nie ma, w schronach i na ulicach tysiące biedaków...tylko założyć ciemne okulary i nic nie widzieć, w uszy stopery, żeby nic nie słyszeć...i tylko, żeby się tak dało:placz: u nas jak wiesz, też katastrofa...coraz bardziej mnie to męczy...i coraz częściej zastanawiam się czy nie zamknąć kompa, zlikwidować swoje konto na dogo, ku uciesze co niektorych i zająć się rodziną...pracą...
co Ty bredzisz kobieto ... w du .. ę nikt Ci jeszcze nie nakopał ?

[quote name='andzia69']ale chyba nie umiem:oops:

no już myslałam że Ci komisyjnie przetrzepiemy doopala :diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):
to mam się nadstawić?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

taaaa jasne i będziemy Cię bić tak jak lubisz :diabloti:

zaraz nam się oberwie za zasmiecanie wątku ... przepraszamy :oops:

Posted

kopiuję całą wypowiedź, którą otrzymałam o stanie zdrowia etny, by wszystko było jasne ;)

Dr Ciborowski usunął głowę kości udowej, zrosty stawu biodrowego i fragmenty połamanej miednicy które ograniczały ruch.
Przed zabiegiem przykurcz był sztywny- nawet w znieczuleniu do fotek nie udawało się odwieść kończyny.
Po zabiegu zakres ruchu zwiększył się o ok 90%/ czyli super/. Operator był bardzo zadowolony z efektu. Sam zabieg trwał długo i był ciężki z uwagi na zrosty, przykurcze mięśni, krwawienie ze zbliznowaciałych tkanek i trudne warunki anatomiczne.
Osobiście nieco obawiałem się że w trakcie gojenia " nowe" zrosty mogą wyprzedzić proces rehabilitacji. Ograniczenie ruchu było długotrwałe, przykurcze mięśni stare.
Jedna teraz widzę że Etna zaczyna prostować staw nawet lekko dotykając łapką podłoża/ czasami/.Częściej ma ją uniesioną.Jednak i to mnie bardzo cieszy. Widzę że szanse na prawie pełną rehabilitację są bardzo duże.
Mam nadzieję że psiak za dwa miesiące będzie radośnie ganiał po/ chciałem napisać po łąśkach/ po śniegu.
Pozdrawiam

Posted

wet jest bardzo zadowolony z jej postępów. co dokładnie u niej będę wiedziała pewnie dopiero w sobotę a dziś się biorę za pieczenie wątróbkowych ciasteczek dla laluni i naszych pozostałych psiaków, które są w hoteliku u mariamc:cool3:

Posted

Odebrałam Etnusię z kliniki, przekazałam Agacie, już są pewnie u Danusi.
Etna jest fantastyczna, wycałowała nas, pięknie zachowuje się w samochodzie, taka słodka grzeczna dziewczynka.
Koszt operacji,leków, pobytu 1020zł, to jest kwota po odliczeniu 30% rabartu.

Wieczorem wstawię rachunek i zrobię rozliczenie :)