andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 irenaka napisał(a):Dziewczyny, przepraszam:oops: Nie macie jakiegoś DT dla starszej suni z Łodzi z mojego podpisu? Może ktoś coś wie, kogoś zna:placz:. Irenko - nie masz za co przepraszać....sytuacja z bezdomniakami jest katastrofalna:-( tak mało dt, wszyscy zapsieni, kasy na hotele nie ma, w schronach i na ulicach tysiące biedaków...tylko założyć ciemne okulary i nic nie widzieć, w uszy stopery, żeby nic nie słyszeć...i tylko, żeby się tak dało:placz: u nas jak wiesz, też katastrofa...coraz bardziej mnie to męczy...i coraz częściej zastanawiam się czy nie zamknąć kompa, zlikwidować swoje konto na dogo, ku uciesze co niektorych i zająć się rodziną...pracą...ale chyba nie umiem:oops: Quote
nesssssa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Etnie życzę dużo zdrówka, wieści fantastyczne :multi: a was nieśmiało zapraszam do wątku z mojego podpisu Quote
fioneczka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='andzia69']Irenko - nie masz za co przepraszać....sytuacja z bezdomniakami jest katastrofalna:-( tak mało dt, wszyscy zapsieni, kasy na hotele nie ma, w schronach i na ulicach tysiące biedaków...tylko założyć ciemne okulary i nic nie widzieć, w uszy stopery, żeby nic nie słyszeć...i tylko, żeby się tak dało:placz: u nas jak wiesz, też katastrofa...coraz bardziej mnie to męczy...i coraz częściej zastanawiam się czy nie zamknąć kompa, zlikwidować swoje konto na dogo, ku uciesze co niektorych i zająć się rodziną...pracą... co Ty bredzisz kobieto ... w du .. ę nikt Ci jeszcze nie nakopał ? [quote name='andzia69']ale chyba nie umiem:oops: no już myslałam że Ci komisyjnie przetrzepiemy doopala :diabloti: Quote
Asior Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 fioneczka napisał(a): no już myslałam że Ci komisyjnie przetrzepiemy doopala :diabloti: no właśnie!!!!!!!!!!!!!! Quote
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Asior napisał(a):no właśnie!!!!!!!!!!!!!! to mam się nadstawić?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 andzia69 napisał(a):to mam się nadstawić?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaaa jasne i będziemy Cię bić tak jak lubisz :diabloti: zaraz nam się oberwie za zasmiecanie wątku ... przepraszamy :oops: Quote
agaga21 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 kopiuję całą wypowiedź, którą otrzymałam o stanie zdrowia etny, by wszystko było jasne ;) Dr Ciborowski usunął głowę kości udowej, zrosty stawu biodrowego i fragmenty połamanej miednicy które ograniczały ruch. Przed zabiegiem przykurcz był sztywny- nawet w znieczuleniu do fotek nie udawało się odwieść kończyny. Po zabiegu zakres ruchu zwiększył się o ok 90%/ czyli super/. Operator był bardzo zadowolony z efektu. Sam zabieg trwał długo i był ciężki z uwagi na zrosty, przykurcze mięśni, krwawienie ze zbliznowaciałych tkanek i trudne warunki anatomiczne. Osobiście nieco obawiałem się że w trakcie gojenia " nowe" zrosty mogą wyprzedzić proces rehabilitacji. Ograniczenie ruchu było długotrwałe, przykurcze mięśni stare. Jedna teraz widzę że Etna zaczyna prostować staw nawet lekko dotykając łapką podłoża/ czasami/.Częściej ma ją uniesioną.Jednak i to mnie bardzo cieszy. Widzę że szanse na prawie pełną rehabilitację są bardzo duże. Mam nadzieję że psiak za dwa miesiące będzie radośnie ganiał po/ chciałem napisać po łąśkach/ po śniegu. Pozdrawiam Quote
Alicja Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [FONT=Arial]ale super wiadomości :multi:....no to :kciuki: za rehabilitacje [/FONT] Quote
Asior Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 cudowne te wieści!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asior Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 boli ją :( wygląda jak by ją bolało... Quote
enigma40 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Smutna minka, ale napewno będzie lepiej :kciuki: Quote
ania z poznania Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Boli, na pewno konkretnie. Ale najważniejsze, że nie zapomniała jak się używa tą łapkę, często stawia ją na podłodze. Quote
agaga21 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 nasza nowa sunia: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/mlodziutka-amstaffka-potrzebne-deklaracje-na-hotel-148789/#post13149034 Quote
agaga21 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 zapraszam na bazarek na naszą bandę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-ksiazki-na-bande-bogatynsko-szczecinecka-do-30-pazdziernika-148929/#post13158543 Quote
agaga21 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wet jest bardzo zadowolony z jej postępów. co dokładnie u niej będę wiedziała pewnie dopiero w sobotę a dziś się biorę za pieczenie wątróbkowych ciasteczek dla laluni i naszych pozostałych psiaków, które są w hoteliku u mariamc:cool3: Quote
fioneczka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Etnusia wraca małymi kroczkami do zdrówka :multi: jej się udało a tu kolejny dramat :-( pomocy :placz: astkowe dziecko w przechowalni a za chwile wyląduje w schronie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczka-w-typie-ast-pilnie-dt-aktualnie-w-miejskiej-przechowalni-148948/ co robić :placz: Quote
ania z poznania Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Odebrałam Etnusię z kliniki, przekazałam Agacie, już są pewnie u Danusi. Etna jest fantastyczna, wycałowała nas, pięknie zachowuje się w samochodzie, taka słodka grzeczna dziewczynka. Koszt operacji,leków, pobytu 1020zł, to jest kwota po odliczeniu 30% rabartu. Wieczorem wstawię rachunek i zrobię rozliczenie :) Quote
ania z poznania Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dziewczyny już w drodze, Etna cały czas przytulała się do Agaty, Agata już za nią tęskni :placz:! Quote
Asior Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 ehhhhhh... bidula.. znowu nowe miejsce :( pewnie czuje się zagubiona strasznie :placz: Quote
andzia69 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Etnusiu - już nie będzie bolało:-( Już będzie tylko dobrze! :loveu:Oby domek się szybciutko znalazł... Quote
fioneczka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 teraz będzie już tylko dobrze ... pewnie lalka jest troszkę zagubiona ale u Danusi bedzie miała jak w domku Quote
Recommended Posts