agaga21 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 uru, dziękujemy! wysyłam ci pw z numerem konta Quote
irenaka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Asior napisał(a):mów kochana coś więcej...... czy bardzo musieli ingerować tzn trzeba było łamać jakieś kości ??? No i co jej tam zrobili..... Już od samego czytania pytań robi się słabo:crazyeye: Co z moim banerkiem królowo?;) Quote
Asior Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 ania z poznania napisał(a):Coś więcej to ja powiem jutro, bo pan doktor był bardzo zmęczony po operacji i jadł obiad a ja byłam przed operacją swojego psa, zestresowana i połowy nie zapamiętałam :oops:. to dziś jakiś dzień operacji normalnie... Jak dzwoniłaś do mnie to stałam przy swoim psie, który był właśnie operowany... najadłam się strachu... myślałam, ze już koniec będzie, kiedy podczas zabiegu uszkodziła się tętnica i siknęło krwią pod sufit :roll: myślałam, ze umrę... i za 2 tyg znowu to samo, bo dr nie znalazł jajka (jest wnętrem... pies, nie dr ;) ) a Lucky mimo iż jest już 5 godz po zabiegu to nadal nie może stanąć na łapach, jest jak by pijany, nie wiem czy to normalne.. dr mówił, ze za 2 godz będzie na chodzie..... irenaka napisał(a):Już od samego czytania pytań robi się słabo:crazyeye: Co z moim banerkiem królowo?;) niech mi P. podeśle te wątki do których mają być banerki :) Quote
agnieszka32 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nareszcie mam internet! :multi: Straaaasznie się cieszę, że operacja Etnusi poszła zgodnie z planem, uffff. Trzymam kciuki za dziewczynkę bardzo mocno ;) P.S. Aniu, przepraszam że nie odebrałam Twoich telefonów, ale byłam w pracy i nie mogłam. Jutro do Ciebie, kochana, oddzwonię :loveu: Asior - współczuję przeżyć.:shake: Quote
agaga21 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 NOWY BAZAREK NA ETNĘ: http://www.dogomania.pl/forum/f99/watrobowe-ciasteczka-rarytas-dfla-twojego-psa-na-operacje-etny-do-20-10-a-148370/#post13114395 ZAPRASZAM!! :bigok: Quote
irenaka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Są jakieś wiadomości jak Etnie dzień minął? Quote
agaga21 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ania zabiegana dziś, ale dzwoniła do kliniki. etna w świetnym humorku, czuje się lepiej niż można by się spodziewać! wszyscy do niej zaglądają, wszyscy zdążyli ją polubić, jutro ania ją odwiedzi Quote
irenaka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool: Podziękujcie wszystkim za opiekę !!!!:loveu: Quote
fioneczka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 agaga21 napisał(a):ania zabiegana dziś, ale dzwoniła do kliniki. etna w świetnym humorku, czuje się lepiej niż można by się spodziewać! wszyscy do niej zaglądają, wszyscy zdążyli ją polubić, jutro ania ją odwiedzi dobrze się czta takie wieści ... zdrowiej maleńka ... zobaczysz świat bez bólu będzie bardziej kolorowy Quote
Alicja Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='agaga21']ania zabiegana dziś, ale dzwoniła do kliniki. etna w świetnym humorku, czuje się lepiej niż można by się spodziewać! wszyscy do niej zaglądają, wszyscy zdążyli ją polubić, jutro ania ją odwiedzi [FONT=Arial] no to ciocia Ania już sie pewnie doczekać nie może :multi:[/FONT] Quote
ania z poznania Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No dokładnie, lala jest taka kochaniutka! Quote
agaga21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 dostałam dziś paczkę od irenki pełną smakowitości i zabawek dla etny:lol: zabiorę wszystko ze sobą za tydzień, gdy będę ją odwozić z anią do hoteliku. już się nie mogę doczekać! a ania chyba właśnie u etny teraz jest:cool3: irenko, dziękuję w imieniu etny i dziękuję ci za płytkę:loveu::loveu::loveu: Quote
Asior Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 a co u sunieczki????? Aniu czy zdążysz przed wyjazdem jakieś zdjęcia zrobić jej??? Quote
irenaka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 agaga21 napisał(a):dostałam dziś paczkę od irenki pełną smakowitości i zabawek dla etny:lol: zabiorę wszystko ze sobą za tydzień, gdy będę ją odwozić z anią do hoteliku. już się nie mogę doczekać! a ania chyba właśnie u etny teraz jest:cool3: irenko, dziękuję w imieniu etny i dziękuję ci za płytkę:loveu::loveu::loveu: Przeżyłam właśnie szok!!;) Jakim cudem nasza poczta tak szybko zadziałała? Chyba jakiś wypadek przy pracy?:evil_lol: Agatko! Tylko jedna prośba, jak zobaczysz Etnę, to wygłaskaj i wycałuj ode mnie:loveu: Quote
agaga21 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 irenaka napisał(a): Agatko! Tylko jedna prośba, jak zobaczysz Etnę, to wygłaskaj i wycałuj ode mnie:loveu:obiecuję!:p Quote
ania z poznania Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://i36.tinypic.com/ejem2f.jpg Niesamowita!!! Cioteczki, niestety nie zdążyłam pojechać do dziewczynki dzisiaj, miałam zabieg oczyszczania zatok i upierdliwy ból głowy. Ale Kajetan rozmawiał z panem doktorem, tłumacząc z języka medycznego na ludzki- stan Etny ulegnie poprawie w............... 90- słownie: dziewięćdziesięciu procentach :loveu::multi::loveu::multi:! Szczerze mówiąc stawiałam na 50! Biorąc pod uwagę jaki był jej stan (chroniczny) to jest to niesamowicie dużo! Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]no to :kciuki: za dalszą rekonwalescencję Etny ....piekna jest :loveu:[/FONT] Quote
ania z poznania Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ta diagnoza całkowicie przerosła moje oczekiwania!!! Quote
irenaka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dziewczyny, przepraszam:oops: Nie macie jakiegoś DT dla starszej suni z Łodzi z mojego podpisu? Może ktoś coś wie, kogoś zna:placz:. Quote
Recommended Posts