Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
mów kochana coś więcej...... czy bardzo musieli ingerować tzn trzeba było łamać jakieś kości ??? No i co jej tam zrobili.....

Już od samego czytania pytań robi się słabo:crazyeye:
Co z moim banerkiem królowo?;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Coś więcej to ja powiem jutro, bo pan doktor był bardzo zmęczony po operacji i jadł obiad a ja byłam przed operacją swojego psa, zestresowana i połowy nie zapamiętałam :oops:.

to dziś jakiś dzień operacji normalnie...
Jak dzwoniłaś do mnie to stałam przy swoim psie, który był właśnie operowany... najadłam się strachu... myślałam, ze już koniec będzie, kiedy podczas zabiegu uszkodziła się tętnica i siknęło krwią pod sufit :roll:
myślałam, ze umrę... i za 2 tyg znowu to samo, bo dr nie znalazł jajka (jest wnętrem... pies, nie dr ;) )
a Lucky mimo iż jest już 5 godz po zabiegu to nadal nie może stanąć na łapach, jest jak by pijany, nie wiem czy to normalne.. dr mówił, ze za 2 godz będzie na chodzie.....
irenaka napisał(a):
Już od samego czytania pytań robi się słabo:crazyeye:
Co z moim banerkiem królowo?;)

niech mi P. podeśle te wątki do których mają być banerki :)

Posted

Nareszcie mam internet! :multi:

Straaaasznie się cieszę, że operacja Etnusi poszła zgodnie z planem, uffff.
Trzymam kciuki za dziewczynkę bardzo mocno ;)

P.S. Aniu, przepraszam że nie odebrałam Twoich telefonów, ale byłam w pracy i nie mogłam. Jutro do Ciebie, kochana, oddzwonię :loveu:

Asior - współczuję przeżyć.:shake:

Posted

ania zabiegana dziś, ale dzwoniła do kliniki. etna w świetnym humorku, czuje się lepiej niż można by się spodziewać! wszyscy do niej zaglądają, wszyscy zdążyli ją polubić, jutro ania ją odwiedzi

Posted

agaga21 napisał(a):
ania zabiegana dziś, ale dzwoniła do kliniki. etna w świetnym humorku, czuje się lepiej niż można by się spodziewać! wszyscy do niej zaglądają, wszyscy zdążyli ją polubić, jutro ania ją odwiedzi

dobrze się czta takie wieści ... zdrowiej maleńka ... zobaczysz świat bez bólu będzie bardziej kolorowy

Posted

[quote name='agaga21']ania zabiegana dziś, ale dzwoniła do kliniki. etna w świetnym humorku, czuje się lepiej niż można by się spodziewać! wszyscy do niej zaglądają, wszyscy zdążyli ją polubić, jutro ania ją odwiedzi
[FONT=Arial]
no to ciocia Ania już sie pewnie doczekać nie może :multi:[/FONT]

Posted

dostałam dziś paczkę od irenki pełną smakowitości i zabawek dla etny:lol:
zabiorę wszystko ze sobą za tydzień, gdy będę ją odwozić z anią do hoteliku. już się nie mogę doczekać! a ania chyba właśnie u etny teraz jest:cool3:

irenko, dziękuję w imieniu etny
i dziękuję ci za płytkę:loveu::loveu::loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
dostałam dziś paczkę od irenki pełną smakowitości i zabawek dla etny:lol:
zabiorę wszystko ze sobą za tydzień, gdy będę ją odwozić z anią do hoteliku. już się nie mogę doczekać! a ania chyba właśnie u etny teraz jest:cool3:

irenko, dziękuję w imieniu etny
i dziękuję ci za płytkę:loveu::loveu::loveu:

Przeżyłam właśnie szok!!;)
Jakim cudem nasza poczta tak szybko zadziałała?
Chyba jakiś wypadek przy pracy?:evil_lol:
Agatko! Tylko jedna prośba, jak zobaczysz Etnę, to wygłaskaj i wycałuj ode mnie:loveu:

Posted

http://i36.tinypic.com/ejem2f.jpg
Niesamowita!!!
Cioteczki, niestety nie zdążyłam pojechać do dziewczynki dzisiaj, miałam zabieg oczyszczania zatok i upierdliwy ból głowy.
Ale Kajetan rozmawiał z panem doktorem, tłumacząc z języka medycznego na ludzki- stan Etny ulegnie poprawie w............... 90- słownie: dziewięćdziesięciu procentach :loveu::multi::loveu::multi:!
Szczerze mówiąc stawiałam na 50!
Biorąc pod uwagę jaki był jej stan (chroniczny) to jest to niesamowicie dużo!