Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mariamc napisał(a):

Zaszalałam, kupiłam w zaprzyjaznionej hurtowni wet. podgrzewaną matę Etnie.
ale zaszalałaś!!!:loveu:
mariamc napisał(a):

A tak poza tym proponuję napisanie petycji: ODBANOWAC DONVITA:diabloti:

popieram , tylko czy vito by tego chciał?:evil_lol:

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wygląda na to, że etna pojedzie w następny weekend z anią i ze mną do danusi. w sumie dobrze, pobędzie kilka dni dłużej po operacji w klinice-zawsze to będzie bezpieczniej ją wieźć.

Posted

agaga21 napisał(a):
wygląda na to, że etna pojedzie w następny weekend z anią i ze mną do danusi. W sumie dobrze, pobędzie kilka dni dłużej po operacji w klinice-zawsze to będzie bezpieczniej ją wieźć.

super!!!!!!

Posted

i zaplecze sanitarne

nie mogę odnaleźć reszty zdjęć, w których było widać boksy i teren wokół
Może Danusia jak będzie miała chwile to wrzuci...

Posted

Asior napisał(a):
a ja żadnych nie mam :(

Nagram Ci płytkę.
Mam nadzieję, że Agatka zdążyła pobrać wszystkie, bo mnie się usnęło i TZ wyłączył kompa:shake:.

Posted

irenaka napisał(a):

Mam nadzieję, że Agatka zdążyła pobrać wszystkie, bo mnie się usnęło i TZ wyłączył kompa:shake:.

no właśnie nie dostałam żadnego maila

Posted

irenko, doszedł, powolutku ściągam.

koszt samej operacji to 500zł (ale dostaniemy zniżkę:cool3: )do tego badania, leki i pobyt w klinice także trudno określić dokładną kwotę.

Posted

Etnusi po operacji znacznie poszerzył się zakres ruchu, zdjęcie rtg wyszło pozytywnie. Teraz bedzie obserwowana, operacja była "krwawa" ze względu na to, że jest to stary uraz, mogą powstawać krwiaki, ale to pan doktor będzie cały czas kontrolować.

Posted

Coś więcej to ja powiem jutro, bo pan doktor był bardzo zmęczony po operacji i jadł obiad a ja byłam przed operacją swojego psa, zestresowana i połowy nie zapamiętałam :oops:.
Ale tak, ingerencja była duża.
Doszedł przelew 50zł od Irenaka, ślicznie dziękujemy :Rose:

Posted

Cudownie,że się udało! :multi: jeszcze wiele przed Etną,rekonwalescencja itd! ale cudownie ze juz po operacji!A w Etnie zakochać się moźna pominąwszy kontakt fizyczny:evil_lol: znaczy,nigdy sie nie spotkałyśmy a i tak mam do niej wielką słabość!:pJest piękna, i generalnie jak wiekszosc ascikowych dziewczynek-słodka,ze chciałoby sie schrupać! aż cud ze moja prywatna łaciata jeszcze jakos zyje:diabloti:
dziewczyny podajcie numer konta, po weekendzie wpłace jakis grosz.