agaga21 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 agnieszka32 napisał(a):No w końcu można się cieszyć oficjalnie :mdleje::bigcool: no bo ileż można milczeć, jak język swędzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Ale się Etnusi cudowny dom trafił, lepszy nie mógł:loveu::loveu::loveu: aga, będziemy się cieszyć, jak już u nas będzie! i nie myśl że odpuszczę imprezę...,tzn.wizytę po adopcyjną:diabloti: Quote
Alicja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 to ja zawczasu trzymam za to spotkanko :kciuki: Quote
agnieszka32 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 agaga21 napisał(a):aga, będziemy się cieszyć, jak już u nas będzie! i nie myśl że odpuszczę imprezę...,tzn.wizytę po adopcyjną:diabloti: Na razie cieszymy się z samej oficjalnej wiadomości, później będziemy się cieszyć z nowych wiadomości i podziwiać piękne fotki :cool3: :evil_lol: A wizyty poadopcyjnej nie odpuszczę za nic w świecie :diabloti: Quote
agaga21 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 agnieszka32 napisał(a): A wizyty poadopcyjnej nie odpuszczę za nic w świecie :diabloti: no ja myślę! Quote
agnieszka32 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 zapraszam na bazarek książkowy na BB http://www.dogomania.pl/threads/174597-KSIAE-A-KI-HORRORY-THRILLERY-Koontz-King-SZKOLENIE-PSA-W-i-inne-na-BB-do-12-12-09?p=13592646#post13592646 Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 dziś doszła obróżka dla etny, którą kupiłam na jednym z bazarków ale chyba będzie za duża.... Quote
agnieszka32 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 agaga21 napisał(a):dziś doszła obróżka dla etny, którą kupiłam na jednym z bazarków ale chyba będzie za duża.... ojej ... gdyby była za duża, to ja ją chętnie od Ciebie odkupię :evil_lol: A nowa jest? Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 agnieszka32 napisał(a):ojej ... gdyby była za duża, to ja ją chętnie od Ciebie odkupię :evil_lol: A nowa jest? no właśnie nie wiem czy nowa...chyba tak, może raz była założona...a do chłopaka czerwona raczej nie pasuje, prawda?oczywiście jeśli się okaże za duża na etnę a tobie się spodoba, to ci ją sprezentuję jako łapówkę na wizycie po adopcyjnej:cool3: Quote
agnieszka32 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 agaga21 napisał(a):no właśnie nie wiem czy nowa...chyba tak, może raz była założona...a do chłopaka czerwona raczej nie pasuje, prawda?oczywiście jeśli się okaże za duża na etnę a tobie się spodoba, to ci ją sprezentuję jako łapówkę na wizycie po adopcyjnej:cool3: O nie, moja droga, obróżką to Ty mnie nie przekupisz :eviltong:, co innego dobrym winkiem :evil_lol::diabloti: A Lecterkowi nie zakładaj czerwonej obroży, bo nie dość, że jajka mu obcięłaś (i oglądałaś obcięte :megagrin:), to jeszcze w czerwień go wystroisz? jak on się na osiedlu pokaże? wszystkie yorki śmiać się z niego będą I tak dobrze, że w kubraczkach, jak Alicji Ozzy, nie chodzi, bo to całkowity obciach już jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (mam nadzieję, że Alicja tego nie czyta :siara::diabloti:) Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 agnieszka32 napisał(a):O nie, moja droga, obróżką to Ty mnie nie przekupisz :eviltong:, co innego dobrym winkiem :evil_lol::diabloti: będzie...duuużo i dobre :) agnieszka32 napisał(a): I tak dobrze, że w kubraczkach, jak Alicji Ozzy, nie chodzi, bo to całkowity obciach już jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (mam nadzieję, że Alicja tego nie czyta :siara::diabloti:)na pewno czyta:diabloti: Quote
Asior Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 no pięknie a tej krakowskiej nie chciałaś :eviltong: Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Asior napisał(a):no pięknie a tej krakowskiej nie chciałaś :eviltong: w ogóle to miałam w planach kupić jej inną-z pitmana ale póki nie wiem jak szeroki ma karczek, wstrzymam się. chyba się nic nie stanie, jeśli do domu pojedzie w niebieskiej obróżce z bazarku...?:evil_lol: tak w ogóle to nie mogę się już doczekać. już niedługo!!!!!:multi: Quote
ania z poznania Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ale czerwoną będzie miała?? Etnsia mówiła mi, że chce czerwoną, i ciasteczka wątróbkowe minimum raz w miesiącu :diabloti:! Quote
agaga21 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='ania z poznania']Ale czerwoną będzie miała?? Etnsia mówiła mi, że chce czerwoną, i ciasteczka wątróbkowe minimum raz w miesiącu :diabloti:! oczywiście, że czerwoną! jakże by inaczej???taka będzie: http://www.pitman.pl/obroze/junor-1 a ciasteczka będą o ile nauczę się obsługi nowego piekarnika ;) Quote
Asior Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='agaga21']oczywiście, że czerwoną! jakże by inaczej???taka będzie: http://www.pitman.pl/obroze/junor-1 a ciasteczka będą o ile nauczę się obsługi nowego piekarnika ;) phii.. moja ładniejsza :eviltong: Quote
agnieszka32 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Asior napisał(a):phii.. moja ładniejsza :eviltong: Asia, a ta Twoja to z jakiej firmy jest? bo faktycznie fajna :eviltong:, a wiem co mówię, mam więcej obroży w domu niż niejeden sklep zoologiczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asior Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 ferplast :) aga ma linka do niej :) Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jesteście wszystkie okropne!!! Nawet się nie chwalicie, kiedy mam kciuki trzymać. Jest już jakaś data wyznaczona? Quote
agnieszka32 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 irenaka napisał(a):Jesteście wszystkie okropne!!! Nawet się nie chwalicie, kiedy mam kciuki trzymać. Jest już jakaś data wyznaczona? To wszystko przez agagę21 :evil_lol: - kazała wszystkim cicho siedzieć, żeby nie zapeszać (no i męża musiała jeszcze odpowiednio "urobić" :diabloti:) A mnie tak język świerzbił, że ..... :eviltong: Etnusia powinna jeszcze przed Świętami grzać słodką doopkę przed kominkiem :loveu: Quote
agaga21 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 w przyszłym tygodniu powinno być już wszystko gotowe do przeprowadzki. dziś umówiłam się z mężem na "randkę":evil_lol: i mam zamiar "wypracować sobie" konkretną (lub bardzo przybliżoną) datę wyjazdu po księżniczkę:diabloti:. niestety co do dnia nie mogę tego ustalić bo pewnie może znów coś wyskoczyć i termin się przesunie. do 17 grudnia musimy ją wziąć by nie płacić za następny miesiąc ;) mam nadzieję że zdążymy. Quote
irenaka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 agaga21 napisał(a):w przyszłym tygodniu powinno być już wszystko gotowe do przeprowadzki. dziś umówiłam się z mężem na "randkę":evil_lol: i mam zamiar "wypracować sobie" konkretną (lub bardzo przybliżoną) datę wyjazdu po księżniczkę:diabloti:. niestety co do dnia nie mogę tego ustalić bo pewnie może znów coś wyskoczyć i termin się przesunie. do 17 grudnia musimy ją wziąć by nie płacić za następny miesiąc ;) mam nadzieję że zdążymy. [FONT=Tahoma]Pracuj Kochana i podaj namiar na męża, sprawdzę jutro jak Ci poszło!!![/FONT]:evil_lol: [FONT=Tahoma]Czy On czyta dogo?[/FONT] [FONT=Tahoma]Bo może chcieć więcej i powie, że się nie spisałaś na tej randce!!;)[/FONT] Quote
agaga21 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 irenaka napisał(a):[FONT=Tahoma]Czy On czyta dogo?[/FONT] [FONT=Tahoma]Bo może chcieć więcej i powie, że się nie spisałaś na tej randce!!;)[/FONT] na szczęście nie czyta:diabloti::evil_lol: nie wie jeszcze biedny co go dzisiaj czeka:cool3: wie tylko, że się z nim umówiłam Quote
ania z poznania Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 agaga21 napisał(a):na szczęście nie czyta:diabloti::evil_lol: nie wie jeszcze biedny co go dzisiaj czeka:cool3: wie tylko, że się z nim umówiłam Na szczęście większość Tz-tów nie czyta :diabloti::evil_lol:! Quote
fioneczka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 qrde mój czyta :mad: jakiś kosmita normalnie ;) baby by se gołe pooglądał :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 fioneczka napisał(a):qrde mój czyta :mad: jakiś kosmita normalnie ;) baby by se gołe pooglądał :evil_lol: Nietypowy jakiś :diabloti::crazyeye:!! Gdzie to go znalazłaś :evil_lol:???? Quote
Recommended Posts