Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
Nietypowy jakiś :diabloti::crazyeye:!! Gdzie to go znalazłaś :evil_lol:????

na śmietniku :roll: ... ktoś wyrzucił to wzięłam, przeciez wiecie że miękkie serce mam :evil_lol:

Asior napisał(a):
TYY a brata nie ma przypadkiem?? :cool3:

ma !!! i to młodszego ;) ale uwierz mi że nie chciałabyś go poznać ... to takie dwie skrajności ;)

Posted

fioneczka napisał(a):

ma !!! i to młodszego ;) ale uwierz mi że nie chciałabyś go poznać ... to takie dwie skrajności ;)

no popatrz.. zawsze się musi jakaś czarna owca trafić :)

Posted

mariamc mówi, że etna to okropny niszczyciel! zjadła jej drzwi i wszystko co drewniane to wróg numer 1!!!
tak więc w trosce o serce mojego męża (by nie dostał zawału jak mu córcia zeżre nowe schody ;) ) właśnie zakupiłam klateczkę:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837695567
niestety księżniczka będzie w niej siedziała gdy będziemy musieli zostawić psiaki w domu same. na szczęście danka mówi, że etna nie ma problemu z zostawaniem w klatce-przyzwyczaiła się.

Posted

Czyli te patyczki o których pisała Asior to był trening przed konkretną demolką :evil_lol:!

na to wygląda....eh, moje piękne iglaki:placz: chyba pora się pożegnać!:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']mariamc mówi, że etna to okropny niszczyciel! zjadła jej drzwi i wszystko co drewniane to wróg numer 1!!!
tak więc w trosce o serce mojego męża (by nie dostał zawału jak mu córcia zeżre nowe schody ;) ) właśnie zakupiłam klateczkę:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837695567
niestety księżniczka będzie w niej siedziała gdy będziemy musieli zostawić psiaki w domu same. na szczęście danka mówi, że etna nie ma problemu z zostawaniem w klatce-przyzwyczaiła się.

:placz: moje dziecko będzie siedziało w klatce... o bidulka..... wydaje mi się, ze jak będzie miała towarzystwo psa to nie będzie demolować :p

Posted

Asior napisał(a):
:placz: moje dziecko będzie siedziało w klatce... o bidulka..... wydaje mi się, ze jak będzie miała towarzystwo psa to nie będzie demolować :p

nie martw się, ja pracuję na 1/2 etatu więc to są 4 godziny+ dojazd czyli max. 5.
może etna będzie z nami jeździła do pracy, zobaczymy jak będzie się zachowywała. może klatka nie będzie potrzebna jak się pieski już zaprzyjaźnią, na początku jednak wydaje mi się, że nawet lepiej by nie zostawały same bez nadzoru.

Posted

Asior napisał(a):
a po co... przecież w mieszkaniu nie masz drzewek :razz:

no w sumie racja...tylko meble, drzwi i schody drewniane...po co mi klatka?????:niewiem::hmmmm::evil_lol:

Posted

mamy spory zapas drewna do kominka więc lalunia będzie miała sporo zabawek!:evil_lol:

za półtora tygodnia ETNA JEDZIE DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

agaga21 napisał(a):
no w sumie racja...tylko meble, drzwi i schody drewniane...po co mi klatka?????:niewiem::hmmmm::evil_lol:

noo nareszcie zrozumiałaś bezsens Twojego zakupu :roflt::roflt::roflt:

to już pewne?? a jak nie zaakceptuje piesa i dziecia?????

Posted

agaga21 napisał(a):

No właśnie, po co??? Agata, Etnusia trochę przerobi te meble, schody, drzwi, bardziej interesująco będziesz mieć w mieszkaniu :diabloti::evil_lol:!

Posted

[quote name='asior'] a jak nie zaakceptuje piesa i dziecia?????
wypluj te słowa!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

danka mówi, że do dzieci nie będzie problemu-i tak zawsze będę pilnować a pierwsze spotkanie raczej nam nic nie powie o jej stosunku do dzieci. z psem musi się dogadać, jak nie to kupimy kagańce ;)

Posted

No właśnie, po co??? Agata, Etnusia trochę przerobi te meble, schody, drzwi, bardziej interesująco będziesz mieć w mieszkaniu :diabloti::evil_lol:!

to może najpierw wyślemy etnusię do ciebie na wakacje?:evil_lol::cool3:niech ci przerobi mebelki, jak wyjdą fajnie to ja klatkę sprzedam:razz:
kurcze, nie mogę się już doczekać! tyle na nią czekałam! mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie nam w miarę sprawnie.

Posted

O, miałabym powód, żeby kuchnię zmienić :evil_lol::diabloti:!

hehe, zapomnij! nie oddam ci jej:eviltong: nadal będziesz miała starą kuchnię:razz: