Asior Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 fioneczka napisał(a):qrde mój czyta :mad: jakiś kosmita normalnie ;) baby by se gołe pooglądał :evil_lol: TYY a brata nie ma przypadkiem?? :cool3: Quote
fioneczka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ania z poznania napisał(a):Nietypowy jakiś :diabloti::crazyeye:!! Gdzie to go znalazłaś :evil_lol:???? na śmietniku :roll: ... ktoś wyrzucił to wzięłam, przeciez wiecie że miękkie serce mam :evil_lol: Asior napisał(a):TYY a brata nie ma przypadkiem?? :cool3: ma !!! i to młodszego ;) ale uwierz mi że nie chciałabyś go poznać ... to takie dwie skrajności ;) Quote
Asior Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 fioneczka napisał(a): ma !!! i to młodszego ;) ale uwierz mi że nie chciałabyś go poznać ... to takie dwie skrajności ;) no popatrz.. zawsze się musi jakaś czarna owca trafić :) Quote
agaga21 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 mariamc mówi, że etna to okropny niszczyciel! zjadła jej drzwi i wszystko co drewniane to wróg numer 1!!! tak więc w trosce o serce mojego męża (by nie dostał zawału jak mu córcia zeżre nowe schody ;) ) właśnie zakupiłam klateczkę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837695567 niestety księżniczka będzie w niej siedziała gdy będziemy musieli zostawić psiaki w domu same. na szczęście danka mówi, że etna nie ma problemu z zostawaniem w klatce-przyzwyczaiła się. Quote
ania z poznania Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 agaga21 napisał(a):etna to okropny niszczyciel! zjadła jej drzwi i wszystko co drewniane to wróg numer 1!!! Czyli te patyczki o których pisała Asior to był trening przed konkretną demolką :evil_lol:! Quote
agaga21 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ania z poznania napisał(a):Czyli te patyczki o których pisała Asior to był trening przed konkretną demolką :evil_lol:! na to wygląda....eh, moje piękne iglaki:placz: chyba pora się pożegnać!:evil_lol: Quote
Asior Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='agaga21']mariamc mówi, że etna to okropny niszczyciel! zjadła jej drzwi i wszystko co drewniane to wróg numer 1!!! tak więc w trosce o serce mojego męża (by nie dostał zawału jak mu córcia zeżre nowe schody ;) ) właśnie zakupiłam klateczkę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=837695567 niestety księżniczka będzie w niej siedziała gdy będziemy musieli zostawić psiaki w domu same. na szczęście danka mówi, że etna nie ma problemu z zostawaniem w klatce-przyzwyczaiła się. :placz: moje dziecko będzie siedziało w klatce... o bidulka..... wydaje mi się, ze jak będzie miała towarzystwo psa to nie będzie demolować :p Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Asior napisał(a)::placz: moje dziecko będzie siedziało w klatce... o bidulka..... wydaje mi się, ze jak będzie miała towarzystwo psa to nie będzie demolować :p nie martw się, ja pracuję na 1/2 etatu więc to są 4 godziny+ dojazd czyli max. 5. może etna będzie z nami jeździła do pracy, zobaczymy jak będzie się zachowywała. może klatka nie będzie potrzebna jak się pieski już zaprzyjaźnią, na początku jednak wydaje mi się, że nawet lepiej by nie zostawały same bez nadzoru. Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 etna została na 5 minut sama na wybiegu.................!!!!!:crazyeye: oj, przyda się klatka! Quote
Asior Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 takie pikne dzewecko zniszczyła.. oj niedobra oj oj... Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Arial]:hmmmm: Aga , adoptujesz bobra ;):evil_lol:[/FONT] Quote
ania z poznania Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No to niezły przerób ma :crazyeye::crazyeye:! Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Asior']takie pikne dzewecko zniszczyła.. oj niedobra oj oj... nadal uważasz, że kletka nie potrzebna?:cool3: Quote
Asior Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 a po co... przecież w mieszkaniu nie masz drzewek :razz: Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Asior napisał(a):a po co... przecież w mieszkaniu nie masz drzewek :razz: no w sumie racja...tylko meble, drzwi i schody drewniane...po co mi klatka?????:niewiem::hmmmm::evil_lol: Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mamy spory zapas drewna do kominka więc lalunia będzie miała sporo zabawek!:evil_lol: za półtora tygodnia ETNA JEDZIE DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Asior Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 agaga21 napisał(a):no w sumie racja...tylko meble, drzwi i schody drewniane...po co mi klatka?????:niewiem::hmmmm::evil_lol: noo nareszcie zrozumiałaś bezsens Twojego zakupu :roflt::roflt::roflt: to już pewne?? a jak nie zaakceptuje piesa i dziecia????? Quote
ania z poznania Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 agaga21 napisał(a):no w sumie racja...tylko meble, drzwi i schody drewniane...po co mi klatka?????:niewiem::hmmmm::evil_lol: No właśnie, po co??? Agata, Etnusia trochę przerobi te meble, schody, drzwi, bardziej interesująco będziesz mieć w mieszkaniu :diabloti::evil_lol:! Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='asior'] a jak nie zaakceptuje piesa i dziecia????? wypluj te słowa!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: danka mówi, że do dzieci nie będzie problemu-i tak zawsze będę pilnować a pierwsze spotkanie raczej nam nic nie powie o jej stosunku do dzieci. z psem musi się dogadać, jak nie to kupimy kagańce ;) Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ania z poznania napisał(a):No właśnie, po co??? Agata, Etnusia trochę przerobi te meble, schody, drzwi, bardziej interesująco będziesz mieć w mieszkaniu :diabloti::evil_lol:! to może najpierw wyślemy etnusię do ciebie na wakacje?:evil_lol::cool3:niech ci przerobi mebelki, jak wyjdą fajnie to ja klatkę sprzedam:razz: kurcze, nie mogę się już doczekać! tyle na nią czekałam! mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie nam w miarę sprawnie. Quote
ania z poznania Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 O, miałabym powód, żeby kuchnię zmienić :evil_lol::diabloti:! Quote
agaga21 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ania z poznania napisał(a):O, miałabym powód, żeby kuchnię zmienić :evil_lol::diabloti:! hehe, zapomnij! nie oddam ci jej:eviltong: nadal będziesz miała starą kuchnię:razz: Quote
ania z poznania Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 agaga21 napisał(a):hehe, zapomnij! nie oddam ci jej:eviltong: nadal będziesz miała starą kuchnię:razz: He, he, z jej tempem to nie musisz oddawać, wystarczy, że pożyczysz na jedno popołudnie, hehe :diabloti::evil_lol: Quote
agaga21 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 zapraszam na super bazarek na BB: http://www.dogomania.pl/threads/175183-KSIAE-A-KI-BIA-UTERIA-KOSMETYKI-NA-BB-DO-20-grudnia?p=13655916#post13655916 Quote
Recommended Posts