Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nesssssa napisał(a):
trzymam kciuki za dziewczynę ;) jest fantastycznym psiorkiem, nigdy nawet nie głaskałam amstafika, ale od wczoraj kurczę...taka fajna mordeczka :) i w autku z psiakami była super grzeczna, chodziły sobie ze mną na spacerku łapka w łapkę :lol:

jeszcze raz stokrotne podziękowania!! wiem, że miałaś obawy by wziąć ze sobą trzeciego psa a ja tak "naciskałam":oops: że chyba nie miałaś wyjścia:diabloti::evil_lol:
bez ciebie etna musiała by czekać kolejne 3 tygodnie w zimnym kojcu a dzięki tobie nasza lalunia już nigdy nie zmarznie!!!:loveu:

Posted

[quote name='agaga21']mamy, ania napisze bo ja wszystko poplączę:oops:

[FONT=Verdana]Zniosę jajo dinozaura:evil_lol:.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Nie wiem, co dzisiaj we mnie wstąpiło z tymi dinozaurami:oops:[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]

Posted

Już, już, piszę:
Etna ma uszkodzone OBA stawy biodrowe, po prawej stronie pęknięcie miednicy i przeciążone kolano po lewej stronie, co sprawia jej ból. W środę operacja, która poprawi jej stan, ze względu na to że to jest stara historia niestety nie w 100% ale na tyle, że bedzie funkcjonować bez bólu. W dodatku ma genetyczną wadę kręgosłupa, której nie da się skorygować. To tak w skrócie, pytajcie, bo na pewno mogłam coś pominąć.

Posted

irenaka napisał(a):
Fachowcem nie jestem, więc te informacje muszą mi wystarczyć.
Najważniejsze, żeby Etna przestała żyć z bólem.
Podacie jakieś konto?
Wpłacę grosik.

dziękujemy irenko, wysyłam ci pw jeśli jeszcze tego ania nie zrobiła;)

Posted

Ania kochana do mnie dzwoniła, bo mnie pewnie by te krótkie sprawozdania nie wystarczyły :evil_lol:
najważniejsze jest to, ze czeka ją bardzo bolesny zabieg, będą próbować coś zrobić z tą miednicą!!!
Moje biedactwo się nacierpi strasznie, do tego będzie samiuśka w obcym miejscu z obcymi ludźmi....
Kajetan, pewnie to czytasz.. plisssss... dbajcie o nią :placz:

Posted

operacja przesunięta na środę/czwartek. kilka dni po operacji etna musi zostać w klinice, tak więc niestety ania jej nie zawiezie do szczecinka...i tu mamy mały kłopot (znowu) z transportem do szczecinka w przyszłym tygodniu.

a ja tak bardzo chciałam jechać z anią zawieźć etne:placz:

Posted

a kajetan?? z tego co wiem to pewnie da radę...
a jeszcze dziś dyskutowałyśmy z Anią, ze lepiej nawet, żeby została do jej powrotu w klinice.. wiem, ze to koszty ale chyba po tak poważnej operacji wskazane było by, żeby nie wieść jej tyle km bo jak by coś się tfu tfu stało to trzeba by ją było wieść znów z powrotem ... A ANia wraca za tydzień

Posted

Jaka ona cudna, nic dziwnego, że Irenka dzisiaj o niej mówiła i mówiła:p
Niech przed operacją zbadają serduszko może, zawsze bezpieczniej.
Kurczę, żeby Dt się znalazł po operacji, zawsze co innego kanapa a co innego znowu boks:-(

Posted

agaga21 napisał(a):
ja wierzę że u danusi będzie miała tak dobrze prawie jak w dt.:eviltong:

agaga owszem, tak, jednak w dogomaniackim domku miała by napewno lepiej :eviltong:

Posted

Ja jestem dziewczyny świr:oops:. Jak mają operować psa to tracę rozum ( Mysza jest świadkiem) i też jestem za pozostawieniem Etny dłużej w klinice.
A jaki jest koszt pobytu za jeden dzień?

Posted

irenaka napisał(a):
Ja jestem dziewczyny świr:oops:. Jak mają operować psa to tracę rozum ( Mysza jest świadkiem) i też jestem za pozostawieniem Etny dłużej w klinice.

też się denerwuję tą operacją, jestem bardzo zaangażowana emocjonalnie i nerwy mnie zżerają.

Posted

Ze Sremu do mnie nie jest tak daleko,zawsze jest jeszcze Kajetan;)Zresztą będzie u nas dzisiaj też.

Zaszalałam, kupiłam w zaprzyjaznionej hurtowni wet. podgrzewaną matę Etnie.Będzie miała materac i ciepełko.
Wszystko musi się udać.
A może zostanie u Agaty?

A tak poza tym proponuję napisanie petycji: ODBANOWAC DONVITA:diabloti:

Posted

Danusia:loveu:!
Ty już chyba przeczytałaś co grozi Kajetanowi jak Etny nie przypilnuje:evil_lol:.
Ale nie wiem, czym mam grozić Tobie, przecież nie będę Cię kastrować;)
Etna jest BOSKA, uważaj na nią!!!