agnieszka32 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 CUDOWNA :loveu::loveu::loveu: Kochana Etnusia, słodka, śliczna niunia :loveu: - teraz czeka ją lepsze życie, mam nadzieję, że bez bólu :-( Quote
agaga21 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 nesssssa napisał(a):trzymam kciuki za dziewczynę ;) jest fantastycznym psiorkiem, nigdy nawet nie głaskałam amstafika, ale od wczoraj kurczę...taka fajna mordeczka :) i w autku z psiakami była super grzeczna, chodziły sobie ze mną na spacerku łapka w łapkę :lol: jeszcze raz stokrotne podziękowania!! wiem, że miałaś obawy by wziąć ze sobą trzeciego psa a ja tak "naciskałam":oops: że chyba nie miałaś wyjścia:diabloti::evil_lol: bez ciebie etna musiała by czekać kolejne 3 tygodnie w zimnym kojcu a dzięki tobie nasza lalunia już nigdy nie zmarznie!!!:loveu: Quote
agaga21 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 zapraszam na bazarek na operację etny: http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-srebro-na-operacje-dla-etny-do-15-10-09-a-148094/#post13095658 Quote
agaga21 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mamy, ania napisze bo ja wszystko poplączę:oops: Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='agaga21']mamy, ania napisze bo ja wszystko poplączę:oops: [FONT=Verdana]Zniosę jajo dinozaura:evil_lol:.[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Nie wiem, co dzisiaj we mnie wstąpiło z tymi dinozaurami:oops:[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
ania z poznania Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Już, już, piszę: Etna ma uszkodzone OBA stawy biodrowe, po prawej stronie pęknięcie miednicy i przeciążone kolano po lewej stronie, co sprawia jej ból. W środę operacja, która poprawi jej stan, ze względu na to że to jest stara historia niestety nie w 100% ale na tyle, że bedzie funkcjonować bez bólu. W dodatku ma genetyczną wadę kręgosłupa, której nie da się skorygować. To tak w skrócie, pytajcie, bo na pewno mogłam coś pominąć. Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Fachowcem nie jestem, więc te informacje muszą mi wystarczyć. Najważniejsze, żeby Etna przestała żyć z bólem. Podacie jakieś konto? Wpłacę grosik. Quote
agaga21 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 irenaka napisał(a):Fachowcem nie jestem, więc te informacje muszą mi wystarczyć. Najważniejsze, żeby Etna przestała żyć z bólem. Podacie jakieś konto? Wpłacę grosik. dziękujemy irenko, wysyłam ci pw jeśli jeszcze tego ania nie zrobiła;) Quote
Asior Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Ania kochana do mnie dzwoniła, bo mnie pewnie by te krótkie sprawozdania nie wystarczyły :evil_lol: najważniejsze jest to, ze czeka ją bardzo bolesny zabieg, będą próbować coś zrobić z tą miednicą!!! Moje biedactwo się nacierpi strasznie, do tego będzie samiuśka w obcym miejscu z obcymi ludźmi.... Kajetan, pewnie to czytasz.. plisssss... dbajcie o nią :placz: Quote
agaga21 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 operacja przesunięta na środę/czwartek. kilka dni po operacji etna musi zostać w klinice, tak więc niestety ania jej nie zawiezie do szczecinka...i tu mamy mały kłopot (znowu) z transportem do szczecinka w przyszłym tygodniu. a ja tak bardzo chciałam jechać z anią zawieźć etne:placz: Quote
Asior Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 a kajetan?? z tego co wiem to pewnie da radę... a jeszcze dziś dyskutowałyśmy z Anią, ze lepiej nawet, żeby została do jej powrotu w klinice.. wiem, ze to koszty ale chyba po tak poważnej operacji wskazane było by, żeby nie wieść jej tyle km bo jak by coś się tfu tfu stało to trzeba by ją było wieść znów z powrotem ... A ANia wraca za tydzień Quote
mysza 1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jaka ona cudna, nic dziwnego, że Irenka dzisiaj o niej mówiła i mówiła:p Niech przed operacją zbadają serduszko może, zawsze bezpieczniej. Kurczę, żeby Dt się znalazł po operacji, zawsze co innego kanapa a co innego znowu boks:-( Quote
Asior Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 atam DT.. stały by się przydał :cool3: Quote
agaga21 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ja wierzę że u danusi będzie miała tak dobrze prawie jak w dt.:eviltong: Quote
Asior Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 agaga21 napisał(a):ja wierzę że u danusi będzie miała tak dobrze prawie jak w dt.:eviltong: agaga owszem, tak, jednak w dogomaniackim domku miała by napewno lepiej :eviltong: Quote
Asior Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [SIZE="3"]BAZAREK NA ETNUŚKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/anioly-obrazy-na-bardzo-ciezka-operacje-etny-do-13-10-09-r-do-godz-21-a-148188/ Quote
irenaka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja jestem dziewczyny świr:oops:. Jak mają operować psa to tracę rozum ( Mysza jest świadkiem) i też jestem za pozostawieniem Etny dłużej w klinice. A jaki jest koszt pobytu za jeden dzień? Quote
agaga21 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 irenaka napisał(a):Ja jestem dziewczyny świr:oops:. Jak mają operować psa to tracę rozum ( Mysza jest świadkiem) i też jestem za pozostawieniem Etny dłużej w klinice. też się denerwuję tą operacją, jestem bardzo zaangażowana emocjonalnie i nerwy mnie zżerają. Quote
mariamc Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ze Sremu do mnie nie jest tak daleko,zawsze jest jeszcze Kajetan;)Zresztą będzie u nas dzisiaj też. Zaszalałam, kupiłam w zaprzyjaznionej hurtowni wet. podgrzewaną matę Etnie.Będzie miała materac i ciepełko. Wszystko musi się udać. A może zostanie u Agaty? A tak poza tym proponuję napisanie petycji: ODBANOWAC DONVITA:diabloti: Quote
Asior Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Irenko moja kochana. coś chyba ok 20 zł za dobę kosztuje dzień pobytu w klinice Quote
Asior Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 mariamc napisał(a): A może zostanie u Agaty? :diabloti: tylko ciiiiiiii Quote
irenaka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Danusia:loveu:! Ty już chyba przeczytałaś co grozi Kajetanowi jak Etny nie przypilnuje:evil_lol:. Ale nie wiem, czym mam grozić Tobie, przecież nie będę Cię kastrować;) Etna jest BOSKA, uważaj na nią!!! Quote
Recommended Posts