Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pamiętam, że gdzieś dawniej na tym (chyba) wątku przeczytałam, że Etna nie ma szans na normalne funkcjonowanie, bo uraz miednicy jest zadawniony, a teraz taka radocha, że ta cudna psinka będzie normalnie chodzić:multi:

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enigma40 napisał(a):
Pamiętam, że gdzieś dawniej na tym (chyba) wątku przeczytałam, że Etna nie ma szans na normalne funkcjonowanie, bo uraz miednicy jest zadawniony, a teraz taka radocha, że ta cudna psinka będzie normalnie chodzić:multi:

ja nie wiem czy tak całkiem normalnie ale ma być bardzo duża poprawa.myślę że przy dobrych wiatrach etna będzie po prostu trochę utykać.

Posted

agaga21 napisał(a):
ja nie wiem czy tak całkiem normalnie ale ma być bardzo duża poprawa.myślę że przy dobrych wiatrach etna będzie po prostu trochę utykać.

nawet jeśli będzie utykała to dla niej to i tak bedzie "normalnie" ... teraz to będzie życie bez bólu :multi: tylko jeszcze żeby w swoim domku

Posted

fioneczka napisał(a):
nawet jeśli będzie utykała to dla niej to i tak bedzie "normalnie" ... teraz to będzie życie bez bólu :multi: tylko jeszcze żeby w swoim domku

Właśnie to jest najważniejsze, że bez bólu, co tam utykanie :)
Ona jest śliczna, może wreszcie znajdzie swojego człowieka.

• 2 weeks later...
Posted

aniu.. Irenka prosi, zebyś przepisała umowę na siebie, bo w każdej chwili mogą przyjść z TOZ-u na kontrolę ( niestety nie raz zdarza się, ze przychodzą nawet do inspektorów na kontrolę, więc tu pewnie też mogą zawitać, bo Irenka nawet wolontariuszem nie jest.. :roll: