Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Nie tylko stan sieści ale smród niesamowity...Mieszanina schroniska z fetorem ropiejących ran....Mari spróbuje go dzisiaj wykąpać w leczniczym szamponie...na pewno przyniesie mu to ulgę....

Niech mari doda zaparzonego rumianku w torebce jak ma.3;4 torebki.Rumianek pomaga,sprawdzone.

Posted

Bardzo cieszy, że psiaczki już na wolności, w normalnych waruknach i wśród dobrych ludzi. Stan Czarusia łamie serce :( Łapka spuchnięta mocno :( O sierści nie ma co nawet pisać. Masz Mari teraz masę roboty, niech Ci los wynagrodzi po stokroć Twoje dobre serce :)

• Like 1
Posted
26 minut temu, Nesiowata napisał:

Biedne psisko, tyle wełny już zostawił a do końca daleko. Rany, kołtun i schronisko - połączenie nie do przebicia.

Wycinania ciąg dalszy..usunięty plaster zlepionego futra z brzucha...Na szczęście rany nie ma tylko zaczewienienie....

WP_20190608_19_44_07_Pro.JPG

WP_20190608_19_47_51_Pro.JPG

Posted
19 minut temu, Tola napisał:

Biedny psiak, musiał strsznie cierpieć:(

Przypomina mi się  Dredzia vel Bajka z zamojskiego schroniska i praca i zdjęcia Murki...

Oby Czarusiowa historia skończyła sie tak jak Bajki....Mam nadzieję, że jego też tak ktoś pokocha...

Posted
4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Oby Czarusiowa historia skończyła sie tak jak Bajki....Mam nadzieję, że jego też tak ktoś pokocha...

Pokocha, pokocha, nie może być inaczej, już TY Asiu się o to postarasz.

Jak trzeba będzie to i ja dorzucę ogłoszenie;)

Posted

Dopero teraz dotarłam na wątek, bo po prostu nie wyrabiam,tyle jest tych bidulek....Czaruś faktycznie nie do poznania :) Jak dobrze widzieć go na spacerku i otaczającej  natury :)

Asiu,podeślij mi proszę nr konta,ponieważ p.Agata od Akeksa, chce wesprzeć Czarusia wpłatą jednorazową :)

Posted
22 minuty temu, Bogusik napisał:

Dopero teraz dotarłam na wątek, bo po prostu nie wyrabiam,tyle jest tych bidulek....Czaruś faktycznie nie do poznania :) Jak dobrze widzieć go na spacerku i otaczającej  natury :)

Witaj Bogusiu!! Zostań tutaj z nami i obserwuj metamorfozę Czarusia. 

23 minuty temu, Bogusik napisał:

Asiu,podeślij mi proszę nr konta,ponieważ p.Agata od Akeksa, chce wesprzeć Czarusia wpłatą jednorazową :)

Podzękuj z całego serca p. Agacie emotikony na gg sercaKonto podam na PW

Posted

Miluś już po wizycie. Prawe oczko ma soczewkę w źrenicy, lewego wogóle nie ma....Sam oczodół. Serduszko w porządku. Miluś nie jest kastrowany. Numer czipa zgadza sie z tym w książeczce...wygląda więc na to ,że pasiak ma 16 lat!!!! wetki tyle mu nie dają..

Miluś w poczejkalni i u wetek trzech ,

WP_20190610_14_25_15_Pro.JPG

WP_20190610_14_33_52_Pro.JPG

WP_20190610_14_34_09_Pro.JPG

WP_20190610_14_34_44_Pro.JPG