Havanka Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Ale fajnie, ze Timi też już będzie miał swój dom ! Bardzo, bardzo sie cieszę. !!! Jeszcze tylko Lakuś i plan wykonany ! Quote
Tola Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Bardzo się cieszę, że i Timi ma własny dom, z relacji Poker rodzina wydaje się bardzo odpowiedzialna a to gwarancja, ze Timi będzie w tym domu szczęśliwy:) Teraz czas na Lakusia:) Quote
Bogusik Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 2 godziny temu, Havanka napisał: Ale fajnie, ze Timi też już będzie miał swój dom ! Bardzo, bardzo sie cieszę. !!! Jeszcze tylko Lakuś i plan wykonany ! 1 godzinę temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że i Timi ma własny dom, z relacji Poker rodzina wydaje się bardzo odpowiedzialna a to gwarancja, ze Timi będzie w tym domu szczęśliwy:) Teraz czas na Lakusia:) Razem z Anulą też bardzo się cieszymy,że Timi będzie miał fajny domek :) Miejmy nadzieję,że ktoś sensowny zakocha się i w Lakusiu. Otrzymałam info od Hani,że są umówieni z państwem po odbiór Timiego na środę. A tu jeszcze zdjęcie Atilki,jakie mi przysłała p.Wioletta :) Kanapa,obok Pańcia albo Pańcio i mogę sobie słodko spać...:) 4 3 Quote
b-b Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Wspaniale,ze kolejny psiaczek już będzie miał swój własny dom i ludzi tylko dla siebie :) Trzymam kciuki za Luckiego :) I on domku się doczeka! 1 Quote
Anula Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 Czy ktoś by mógł przypomnieć mi kto robił ogłoszenia dla Atili i Timi?Chciałabym prosić aby podmienił na Lucky na Poznań,Opole,Poznań.Lucky ma na Wrocław. Quote
Havanka Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 44 minuty temu, Anula napisał: Czy ktoś by mógł przypomnieć mi kto robił ogłoszenia dla Atili i Timi?Chciałabym prosić aby podmienił na Lucky na Poznań,Opole,Poznań.Lucky ma na Wrocław. Ja robiłam dla Timiego a Lucky ma u mnie olx na Wrocław. Dziękuję za wyróżnienie ogłoszenia. Quote
Tola Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 48 minut temu, Anula napisał: Czy ktoś by mógł przypomnieć mi kto robił ogłoszenia dla Atili i Timi?Chciałabym prosić aby podmienił na Lucky na Poznań,Opole,Poznań.Lucky ma na Wrocław. Ja robiłam dla Atilki na Wrocław i dla Timiego na Poznań, podmienię w takim razie na Lucky. Quote
Anula Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 58 minut temu, Havanka napisał: Ja robiłam dla Timiego a Lucky ma u mnie olx na Wrocław. Dziękuję za wyróżnienie ogłoszenia. A czy możesz to ogłoszenie Timiego podmienić na Lucky na Opole? https://www.olx.pl/oferta/mister-timi-szuka-domu-CID103-IDzVtbm.html 56 minut temu, Tola napisał: Ja robiłam dla Atilki na Wrocław i dla Timiego na Poznań, podmienię w takim razie na Lucky. Martuniu to rozumiem,że Lucky będzie miał na Poznań. Jeszcze bym prosiła jeżeli to nie będzie problemem o linki.Chciałabym te ogłoszenia wyróżnić.Bardzo przepraszam ale pogubiłam się z ogłoszeniami. Quote
Tola Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 29 minut temu, Anula napisał: A czy możesz to ogłoszenie Timiego podmienić na Lucky na Opole? https://www.olx.pl/oferta/mister-timi-szuka-domu-CID103-IDzVtbm.html Martuniu to rozumiem,że Lucky będzie miał na Poznań. Jeszcze bym prosiła jeżeli to nie będzie problemem o linki.Chciałabym te ogłoszenia wyróżnić.Bardzo przepraszam ale pogubiłam się z ogłoszeniami. Anulka, zrobię OLX na Poznań i wrzucę tutaj link, ale już jutro. Dzisiaj cale popołudnie kosiliśmy z TZ na wsi i coś mnie chyba uczuliło, pieką i łzawią mi oczy, muszę już dzisiaj wyłączyć laptop. Quote
Anula Posted May 27, 2019 Author Posted May 27, 2019 21 minut temu, Tola napisał: Anulka, zrobię OLX na Poznań i wrzucę tutaj link, ale już jutro. Dzisiaj cale popołudnie kosiliśmy z TZ na wsi i coś mnie chyba uczuliło, pieką i łzawią mi oczy, muszę już dzisiaj wyłączyć laptop. Oczywiście na spokojnie,kiedy znajdziesz czas.Bardzo dziękuję za pomoc. Quote
Tola Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Lucky na Poznań https://www.olx.pl/oferta/lucky-o-niezwyklej-urodzie-i-cudownym-charakterze-do-adopcji-CID103-IDA6qvD.html Powodzenia Piękny! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Bardzo się cieszę z Timusiowego domku!! Bądź szczęśliwy sliczny psiaczku! Anulko, czy potrzeba zrobić ogłoszenie dla Lakusia? Jeśli tak, to na jakie miasto? Quote
Anula Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Lucky na Poznań https://www.olx.pl/oferta/lucky-o-niezwyklej-urodzie-i-cudownym-charakterze-do-adopcji-CID103-IDA6qvD.html Powodzenia Piękny! Martuniu bardzo,bardzo dziękuję. 30 minut temu, szafirka napisał: Timi jedzie do domku jutro o 9 :) Haniu,dzięki za wiadomość. Quote
Anula Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 Lucky ma ogłoszenia wyróżnione: 1. Tola - Lucky - Poznań - wyróżnione do 04.06.19 https://www.olx.pl/oferta/lucky-o-niezwyklej-urodzie-i-cudownym-charakterze-do-adopcji-CID103-IDA6qvD.html 2. Havanka - Lucky - Wrocław - wyróżnione do 23.06.19 https://www.olx.pl/oferta/laki-czarna-perla-do-adopcji-CID103-IDzWEuM.html Potrzebne są jeszcze dwa ogłoszenia na Opole i Katowice.Kto może pomóc,bardzo proszę. Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 4 minuty temu, Anula napisał: Potrzebne są jeszcze dwa ogłoszenia na Opole i Katowice.Kto może pomóc,bardzo proszę. To ja na Opole zrobię. jak tylko olx przyjmie, wrzucę link Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Laki na Opole https://www.olx.pl/oferta/przepiekny-laki-czeka-na-dom-CID103-IDA6vTo.html 1 Quote
Bogusik Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Zgłosił się domek z Siechnic k/Wrocławia.Oboje Państwo w wieku ok.30l pracujący,z możliwością wykonywania pracy również w domu.Mają mieszkanie ponad 70m i 150m ogrodzony ogród.W ich domach rodzinnych zawsze były psiaki,a jeden adoptowany ze schroniska.Na urlopy mają w zamiarze oczywiście zabierać Lakusia ze sobą.Chcą również na początku na zmianę pracować w domu, aby łatwiej było mu się zaaklimatyzować i stopniowo nauczyć pozostawania w domu.Pan Maciek mi powiedział,że jeszcze mają mały remont i wszystko potrwa do ok 3 tygodni,więc gdyby przeszli pozytywnie wizytę p/a to zapłacą za hotelikowanie Lakusia do czasu odbioru.Chcą także wybrać się w między czasie aby, go poznać i aby Lakuś znał już ich zapachy.Wydaje mi się,że to fajny domek,więc poprosiłam Poker o wizytę p/a którą zgodziła się przeprowadzić :) Bardzo,bardzo dziękujemy! :) 1 Quote
Tola Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Ale wieści, bardzo się cieszę, to naprawdę szóstka szczęśliwców:). Kciuki zaciśnięte! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Kciuki zaciskam, aby wizyta wypadła pomyślnie! 1 Quote
Bogusik Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 58 minut temu, Tola napisał: Ale wieści, bardzo się cieszę, to naprawdę szóstka szczęśliwców:). Kciuki zaciśnięte! 32 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Kciuki zaciskam, aby wizyta wypadła pomyślnie! Bardzo kochane dziękuję i za zrobienie w tempie błyskawicznym ogłoszeń i za trzymanie kciuków! :) Quote
Poker Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Poczytałam o Lakim. Przy jego wadze i wzroście to chyba jest paróweczką? Jak z chodzeniem po schodach? Czy mu nie zaszkodzi jak jamnikom ? Ile on ma lat , bo się nie doczytałam w ogłoszeniu ? Quote
Tola Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 17 minut temu, Poker napisał: Poczytałam o Lakim. Przy jego wadze i wzroście to chyba jest paróweczką? Jak z chodzeniem po schodach? Czy mu nie zaszkodzi jak jamnikom ? Ile on ma lat , bo się nie doczytałam w ogłoszeniu ? Psiak ma ok. roku Quote
Havanka Posted May 29, 2019 Posted May 29, 2019 Ale wiesci z samego rana! Na razie jednak trzymam mocno kciuki i czekam na wynik wizyty ! Oby się udało !!! Quote
Recommended Posts