Mazowszanka13 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Jesli kończysz bazarek to podeslij mi numer konta. Quote
agat21 Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 Dnia 26.07.2019 o 21:03, Mazowszanka13 napisał: Jesli kończysz bazarek to podeslij mi numer konta. Małgoś, na spokojnie, jak przywiozę trufle wtedy zapłacisz, bazarku nie mogę skończyć, bo Jo37 nie ma w Warszawie i nie ma jak odebrać swoich i dla Gosi7.. Quote
agat21 Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 Tymczasem udało mi się spieniężyć 3 kolejne buteleczki nalewki od znajomej z tarniny i derenia i zasilić konto Szanty o 3 dyszki :) 1 Quote
agat21 Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 Oczywiście to nalewka jest z tarniny i derenia, a nie znajoma :) Quote
agat21 Posted July 31, 2019 Author Posted July 31, 2019 I kolejną buteleczkę sprzedałam. 10 złociszy wpada dla Szantusi, w której sprawie taka cisza :( Quote
Tyśka) Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 Przeklęty los rudych psów :( U "mojego" Lakusia też cisza. Nie wiem co z ludźmi jest nie tak... Quote
agat21 Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Szafirko, przelewam kasę za hotelowanie Szantusi w lipcu. I sprzedałam trochę ciasta po znajomych i uzbierałam 100 złociszy dla Szanty! :)) Quote
agat21 Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Oj, nikt do Szanty nie zajrzał w ciągu mojej nieobecności spowodowanej urlopem :( Kompletna cisza. Bardzo dziękuję Koji za deklarację stałą za sierpień :) Quote
Olena84 Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Jestem! I ja rzadko w sierpniu byłam na dogo:( Quote
agat21 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 3 godziny temu, Olena84 napisał: Jestem! I ja rzadko w sierpniu byłam na dogo:( Dzięki , że zajrzałaś :) Quote
Nesiowata Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Przepraszam, ale zaglądałam tylko po cichu. Quote
agat21 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Przepraszam, ale zaglądałam tylko po cichu. Dzięki bardzo również za ciche zaglądanie :) Quote
Tyśka) Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 I ja zaglądam, ale nie wiem co pisać. Pozostaje czekać. Quote
agat21 Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: I ja zaglądam, ale nie wiem co pisać. Pozostaje czekać. Nio ;) Quote
Nesiowata Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Poproszę w czwartek o kciuki :) ? Quote
agat21 Posted August 27, 2019 Author Posted August 27, 2019 Nie chcę zapeszać, bądźcie cierpliwe. Troszeczkę przecież tylko ;) 1 Quote
agat21 Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 To tak na szybko, mimo, że roboty huk, ale muszę się podzielić radością z Wami: Szantusia właśnie zwiedza kąty w swoim nowym domu nad morzem :)) Podróż zniosła świetnie, w nowym miejscu na dzień dobry walnęła rzadkie koopsko w mieszkaniu, ale i zapoznała się z małym kolegą rezydentem i chtba będzie dobrze :) Kciuków nadal nie puszczajcie, bo pierwsze dni to pierwsze dni! Wieczorkiem będę dzwonić do nowego domu, to się dowiem czegoś więcej, a może i zdjątka jakieś będą :) 2 1 Quote
kiyoshi Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Piekna niespodzianke nad zrobilas ;))) Napisz wieczorkiem wiecej.o domku ;) jestem ciekawa gdzie Szantunie wywialo.nad to.morze? Pewnie bardziej szvzecinskie okolice? Fajnie ze wreszcie zostala zauwazona! Bardzo.sie ciesze ;)) 1 Quote
Gabi79 Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 31 minut temu, agat21 napisał: To tak na szybko, mimo, że roboty huk, ale muszę się podzielić radością z Wami: Szantusia właśnie zwiedza kąty w swoim nowym domu nad morzem :)) Podróż zniosła świetnie, w nowym miejscu na dzień dobry walnęła rzadkie koopsko w mieszkaniu, ale i zapoznała się z małym kolegą rezydentem i chtba będzie dobrze :) Kciuków nadal nie puszczajcie, bo pierwsze dni to pierwsze dni! Wieczorkiem będę dzwonić do nowego domu, to się dowiem czegoś więcej, a może i zdjątka jakieś będą :) Nad morzem, CUDOWNIE!!! Sama bym chętnie zamieszkała nad morzem. Już nie mogę się doczekać na fotki szczęśliwej Szantuni. 1 Quote
Tyśka) Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Nonono :) ale się jej trafił dom nad morzem! Trzymam kciuki za aklimatyzację i relacje psio-psie. 1 Quote
agat21 Posted August 29, 2019 Author Posted August 29, 2019 Szanta mieszka teraz w Mrzeżynie. Ma nową rodzinę złożoną z pani, pana, młodego 10-letniego pana oraz starszą małą siostrę futrzastą. :) Niestety nie udało mi się znaleźć nikogo do zrobienia tam wizyty przedadopcyjnej, ale na podstawie rozmów zdecydowałam się dać domowi szansę, bardzo im na Szancie zależało, i poprosiłam też Szafirka, który wiózł Szantę, aby ocenił choć na podstawie takiego pierwszego wrażenia, czy Szanta może tam pozostać, a sama postaram się znaleźć jak najszybciej okazję, aby tam pojechać na wizytę poadopcyjną, na którą pani bardzo zapraszała. Rozmawiałam przed chwilą z nią. Szanta troszkę zagubiona oczywiście, ale co chwilę podchodzi i domaga się głasków, więc chyba uznała swoich nowych ludzi za osoby, u których można szukać wsparcia i pociechy :) Była już na spacerze, całkiem nieźle i spokojnie sobie poradziła, ma apetyt, normalnie je i pije. Koleżanka psia trochę zazdrosna, zwłaszcza o karmienie Szanty, ale nie jest jakoś źle nastawiona. Mam obiecane zdjęcia :) Pani była tak miła, że zaplaciła za cały transport Szanty 445 zł. :) 5 Quote
Recommended Posts