Jump to content
Dogomania

Balbinka ma dom . Zostaje w hoteliku na stałe :) . Radosna mała suczka marzy o domu na resztę swoim dni i prosi o pomoc w utrzymaniu.

Recommended Posts

Posted
Dnia 1.07.2020 o 12:00, Monika z Katowic napisał:

Na mój wniosek Balbinka otrzymała bezzwrotną pomoc od Skarpety im. Talcott w kwocie 200 złotych.

Uprzejmie proszę o przesłanie konta skarbnika Balbinki do asikowska - skarbnika Skarpety im. Talcott.

Obrazek5__zpsjcp6pwef.jpg

Ślicznie dziękuję . Już piszę pw. 

Posted
Przed chwilą, Monika z Katowic napisał:

Poproszę konto do wpłat - wpłacę Balbince jednorazowo jakiś grosik.

Bardzo dziękuję . To samo co za przepisy :)

• Like 1
Posted
Dnia 6.07.2020 o 18:37, Monika z Katowic napisał:

Już poleciało - w tytule przelewu wpisałam: "Monika z Katowic pomoc dla BALBINKI".

Mam już na koncie   100,- . Bardzo dziękuję :)

Również zgodnie z wolą deklarowiczów Rudzi/Fifi , która już jest w DS  zapisuję na koncie Balbinki 164,86 w prezencie od Rudzi. 

Dziękuję :)

• Like 1
Posted

Przepraszam, że zadam takie głupie pytanie....ale czy ta sunia ma jakies ogłoszenia adopcyjne? nie czytałam całego wątkui zwyczajnie nie wiem..więc proszę o wyrozumiałośc jak gafe palnęłam ;)

Posted

Ja robiłam jej bardzo długo ogłoszenie na OLX. Już wygasło z 2 tygodnie temu. Pisała mało sensowna pani ,ale to parę miesięcy temu.

Posted
9 godzin temu, Poker napisał:

Ja robiłam jej bardzo długo ogłoszenie na OLX. Już wygasło z 2 tygodnie temu. Pisała mało sensowna pani ,ale to parę miesięcy temu.

rozumiem...

Mdk8 jeśli będziesz chciała to daj znać...mogę przejrzeć wątek, wybrać jakies zdjecia, tekst napisać i porobić nowe ogłoszenia dla suni. Może uda się znaleźć jej dom :)

Posted
Dnia 11.07.2020 o 08:39, kiyoshi napisał:

rozumiem...

Mdk8 jeśli będziesz chciała to daj znać...mogę przejrzeć wątek, wybrać jakies zdjecia, tekst napisać i porobić nowe ogłoszenia dla suni. Może uda się znaleźć jej dom :)

możemy spróbować  tylko kontakt do ewu ale ja nie mam Jej nr. telefonu. Był na ogłoszeniu , które robiła Poker.

Posted

Poleciała moja stała za czerwiec, lipiec i sierpień, tyle, że nie poprawiłam w tytule za jaki okres wpłacam, i jakieś bzdury tam są, typu 2019 r.

Pieniążki  będą na koncie u Skarbnika w poniedziałek, z uwagi na to, ze bank w weekend nie pracuje.

Posted

Miło widzieć Balbinkę na kołderce. Nieraz patrzę tak na swoja śpiąca trójkę, i myślę, ze dopiero u mnie w domu zaznały  miękkiego posłania, podusi i  kocyka. Zastanawiam się czy one pamiętają, że kiedyś miały źle ?

Mam nadzieję, ze Balbinka już nie pamięta i jest szczęśliwa, ze ma dobrze u Kasi, jedzonko na czas i kołderkę pod dopcią.....

• Like 1
Posted
Dnia 18.07.2020 o 06:51, MALWA napisał:

Poleciała moja stała za czerwiec, lipiec i sierpień, tyle, że nie poprawiłam w tytule za jaki okres wpłacam, i jakieś bzdury tam są, typu 2019 r.

Pieniążki  będą na koncie u Skarbnika w poniedziałek, z uwagi na to, ze bank w weekend nie pracuje.

Już mam  ten sam bank . Dziękuję :)