Jump to content
Dogomania

Wreszcie i Tania znalazła swój dom - zamieszkała u DT Karmelka:) Beza w DS w Warszawe, Wiola pokonała parwo i ma DS w Niepołomicach:) Szczeniaki w swoich domach:) Tosia za TM:( Pomocy!!! 3 suczki i 5 szczeniaków z interwencji:(:(

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.02.2019 o 10:07, anica napisał:

Dobrego tygodnia, życzę :)  tak jak obiecałam, poproszę nr konta ,gdzie wpłacamy pieniążki , chociaż skromnie dwoma dyszkami wspomogę :)

Kochana anico, pięknie dziękujemy za wpłatę 20zł na pomoc naszym suniom.  serce-ruchomy-obrazek-0723

• Like 2
Posted
Dnia 9.02.2019 o 18:15, Alaskan malamutte napisał:

Szczęścia w nowym domku maluchy!!! milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0203Cieszę się, że imiona zostają.   

To tak jak ja!  zawsze jakoś...,tak ciepło mi się robi, jak słyszę ,że imiona zostają :)

Posted
9 minut temu, Onaa napisał:

Dzisiaj zakończył się mój bazarek z przepisami, będzie drobna kwota, więc poproszę o numer konta bo czekam już tylko na jedną wpłatę.

Pięknie dziękujemydziekuje-ruchomy-obrazek-0030

Jutro miałyśmy z Alaskan jechać do Izbicy i porobić zdjęcia do ogłoszeń tej malutkiej rudej suni, ale niestety nie damy rady, podjedziemy w innym terminie.

Posted
 razem dla bieduniow bardzo chorusianych maluszkow
         jest z kramku  92 zl 90 gr
            odrazu wysylam do cioci Alaskan

modlmy wszytcy o zdrowko dla maluszkow

Posted

Brak słów i siły na to wszystko.Czy te szczeniaczki,które są w domkach są zawiadomieni właściciele aby szczególnie zwrócić uwagę,obserwować psiaki.Ta podstępna choroba może też nie ominąć ich.

Posted
19 minut temu, Anula napisał:

Brak słów i siły na to wszystko.Czy te szczeniaczki,które są w domkach są zawiadomieni właściciele aby szczególnie zwrócić uwagę,obserwować psiaki.Ta podstępna choroba może też nie ominąć ich.

Anulko, te które pojechały czyli Gapcia i Kremówka nie miały kontaktu z tymi suniami ze schroniska.....

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Anulko, te które pojechały czyli Gapcia i Kremówka nie miały kontaktu z tymi suniami ze schroniska.....

Uważam, że trzeba ostrzec, żeby w razie jakichkolwiek objawów zachowali maksimum ostrożności żeby nie doszło do epidemii na tamtym terenie. Kupki muszą być dokładnie sprzątane, a miejsce po odkazić Virconem. Tak robiłam, gdy Tinusia była chora i po chorobie jeszcze tydzień, dopóki test wykazał, że jest wolna od parwo.

• Like 1
Posted
46 minut temu, Madie napisał:

Powiadomię dziś właścicieli, delikatnie żeby nie przestraszyć. Dziewczyny maja być szczepione jutro obie  

Nie wiem czy nie lepiej odczekać jakiś czas ze szczepieniem.

Jaaga co o tym myślisz?