Alaskan malamutte Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Na konto suczek wpłynęło 50zł od Pani Irenki z Katowic. Z całego serca dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Dnia 4.02.2019 o 10:07, anica napisał: Dobrego tygodnia, życzę :) tak jak obiecałam, poproszę nr konta ,gdzie wpłacamy pieniążki , chociaż skromnie dwoma dyszkami wspomogę :) Kochana anico, pięknie dziękujemy za wpłatę 20zł na pomoc naszym suniom. 2 Quote
anica Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Dnia 9.02.2019 o 18:15, Alaskan malamutte napisał: Szczęścia w nowym domku maluchy!!! Cieszę się, że imiona zostają. To tak jak ja! zawsze jakoś...,tak ciepło mi się robi, jak słyszę ,że imiona zostają :) Quote
Kamila Proc Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 dziekujemy wszystkim darczyncom......... i prosimy o wiecej 1 Quote
Tola Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 Prosimy o pomoc: 4 szczeniaki walczą z parwo, potrzebna pomoc! 1 Quote
Nadziejka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Sciskam serdecznie za malutenki wszytkie a jakiz ten domus niezwykly z trzema psinuniami niezwykly cudny Quote
Nadziejka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Iskiereczki malutenkie sciskamy calunkim serduszkiem a kramcik rozliczam dla Was kochane malenstwa Lew srebrniczek,ksiazki,podusia, Solar kopertowka, Nefretete..Nadziejkowe roznosci dla szosteczki bieduniow wyrwanych z ..koszmaru ..zapraszam na kramik do 10 lutego. Quote
Onaa Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Dnia 3.02.2019 o 22:55, Onaa napisał: bazarek na maluszki Dzisiaj zakończył się mój bazarek z przepisami, będzie drobna kwota, więc poproszę o numer konta bo czekam już tylko na jedną wpłatę. Quote
Tola Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 9 minut temu, Onaa napisał: Dzisiaj zakończył się mój bazarek z przepisami, będzie drobna kwota, więc poproszę o numer konta bo czekam już tylko na jedną wpłatę. Pięknie dziękujemy Jutro miałyśmy z Alaskan jechać do Izbicy i porobić zdjęcia do ogłoszeń tej malutkiej rudej suni, ale niestety nie damy rady, podjedziemy w innym terminie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 17 minut temu, Onaa napisał: Dzisiaj zakończył się mój bazarek z przepisami, będzie drobna kwota, więc poproszę o numer konta bo czekam już tylko na jedną wpłatę. Wysyłam PW Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Rozliczony! 92 zl z gr Dziekuje! Lew srebrniczek,ksiazki,podusia, Solar kopertowka, Nefretete..Nadziejkowe roznosci dla szosteczki bieduniow wyrwanych z ..koszmaru ..kramik do 10 lutego. razem dla bieduniow bardzo chorusianych maluszkow jest z kramku 92 zl 90 gr odrazu wysylam do cioci Alaskan modlmy wszytcy o zdrowko dla maluszkow Quote
Kamila Proc Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 a ja poprosze jeszcze o pomoc dla sunieczek 1 Quote
Tola Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 Jamnikowata Wiola ma parwo:( Czarne maleństwo też:( Quote
Anula Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Brak słów i siły na to wszystko.Czy te szczeniaczki,które są w domkach są zawiadomieni właściciele aby szczególnie zwrócić uwagę,obserwować psiaki.Ta podstępna choroba może też nie ominąć ich. Quote
Alaskan malamutte Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Jestem w pracy, dostałam info od Toli..... Dołujące to strasznie, ale....trzeba działać i załatwiać surowicę, innej rady nie ma... Quote
Alaskan malamutte Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 19 minut temu, Anula napisał: Brak słów i siły na to wszystko.Czy te szczeniaczki,które są w domkach są zawiadomieni właściciele aby szczególnie zwrócić uwagę,obserwować psiaki.Ta podstępna choroba może też nie ominąć ich. Anulko, te które pojechały czyli Gapcia i Kremówka nie miały kontaktu z tymi suniami ze schroniska..... Quote
elik Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Anulko, te które pojechały czyli Gapcia i Kremówka nie miały kontaktu z tymi suniami ze schroniska..... Uważam, że trzeba ostrzec, żeby w razie jakichkolwiek objawów zachowali maksimum ostrożności żeby nie doszło do epidemii na tamtym terenie. Kupki muszą być dokładnie sprzątane, a miejsce po odkazić Virconem. Tak robiłam, gdy Tinusia była chora i po chorobie jeszcze tydzień, dopóki test wykazał, że jest wolna od parwo. 1 Quote
Madie Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Powiadomię dziś właścicieli, delikatnie żeby nie przestraszyć. Dziewczyny maja być szczepione jutro obie czuja się znakomicie Quote
elik Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 46 minut temu, Madie napisał: Powiadomię dziś właścicieli, delikatnie żeby nie przestraszyć. Dziewczyny maja być szczepione jutro obie Nie wiem czy nie lepiej odczekać jakiś czas ze szczepieniem. Jaaga co o tym myślisz? Quote
Recommended Posts