Aleksandra Bytom Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 śliczny ale póki co nie mam nawet pomysłu jak pomóc bo sama mam zoo w domu niestety :shake: Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ja mogę zdjęcia zrobić, ale nie mam żadnych możliwości dojechać do Was :shake: Quote
Aleksandra Bytom Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 nie ma problemu siostra często jeżdzi do kumpeli do rudy śląskiej,nawet teraz tam gdzieś z psiakiem jest to mogłybyśmy się ustawić kiedy chcesz,my się dostosujemy i dojedziemy Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):nie ma problemu siostra często jeżdzi do kumpeli do rudy śląskiej,nawet teraz tam gdzieś z psiakiem jest to mogłybyśmy się ustawić kiedy chcesz,my się dostosujemy i dojedziemy piszę PW !!!! Quote
andzia69 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Olu - pisałam już na wątku fundacji AST - sprawdźcie koniecznie czy pies nie jest głuchy! to nieusłuchanie, nic nie nauczenie może z tego wynikać!!! Quote
Aleksandra Bytom Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/roczny-amstaff-quatro-szuka-odpowiedzialnego-wlasciciela-147706/ hehe mój pierwszy wklejony link a na tym wątku moje pierwsze wklejone zdjęcia :loveu: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 oczywiście to zdjęcia nowego domownika potwora Quote
Aleksandra Bytom Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jutro chyba będe podpisywać nową umowe z orange i będe mieć fona z lepszym aparatem więc wypatrujcie fotek Danterzastego który ma się świetnie i od tygodnia całymi dniami bawi się ze szczeniakiem :-o on to zawsze był taki stateczny starszy pan który by tylko spał i broń boże go tarmosić a małemu się udało go tak rozruszać,od razu psisko lepiej wygląda,cały dzień pychol uśmiechnięty :loveu: aha i nawet śpią te moje czarne kulki razem :multi: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 :loveu::loveu::loveu:czekam na fotki Quote
Aleksandra Bytom Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 hehe nauczyłam się wreszcie te fotki wklejać i zastanawiam sie czy nie spróbować zrobić moim bestią galerii ale ja nie robie takich fajnych fotek jak wy :shake: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dziewczyny wy macie takie wielkie serducha,mogłybyście tej dziewczynie pomóc? dać namiary gdzie ogłaszać psa itd http://www.dogomania.pl/forum/f1166/3-letni-piesek-szuka-domu-148294/ Quote
Aleksandra Bytom Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 mam już fotki zrobine,musze tylko poprosić mojego Krzysia o zrzucenie ich na kompa i będe wklejać,Danter mi się troche zakołtunił jak obraził się na szczotkę,w środe miał plusianko bo się obkupczył echhhhhhhhh ale za to łatwiej go było wyczesać i grzywkę podcieliśmy :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nie otwiera mi sie ten link Olu:oops::oops::oops: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 niestety żadne linki się nie otwierają od jakiegoś czasu ale ten ast zostaje u mojej mamy,ja tam co prawda zawsze mam stres jak tam muszę iść bo mnie zawsze chce użreć,zresztą nie tylko mnie,ech no coż to ich dom,przy mnie ten pies musi w kagańcu łazić,po godzinie zaczyna mnie olewać i jest okey Quote
eria Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a): i grzywkę podcieliśmy :evil_lol: MATKO BOSKA,NIC MU NIE TNIJ :placz::placz::placz::placz::placz:!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 erio on już miał tą grzywkę długą do nosa ale nie panikuj TZ fryzjerską szkołe skończył i grzywka został skrócona tylko troszkę a raczej bardziej zcieniowana i układa się tak na boczek żeby mi psisko coś widziało hehe Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 i teraz jaki mam ładny uśmiech i jak traktuje Pazurka: a tu pies zaczepno obronny i to na razie tyle :loveu: Quote
eria Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ależ to wielkie czarne jest przecudne!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 teraz mi będą wszyscy jego zazdraszczać hehe nie no faktycznie jest piękny i naprawde idealny,lepszego psa bym sobie sama nie wymarzyła :loveu: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 śliczności co? jak to jest? kto dba ten ma hehehehehe :evil_lol: a jak wam się nasz młody podoba? Quote
weszka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Małe czarne-podpalane piękne :loveu: i duże czarne piękne :loveu: Quote
Recommended Posts