Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
nie ma problemu siostra często jeżdzi do kumpeli do rudy śląskiej,nawet teraz tam gdzieś z psiakiem jest to mogłybyśmy się ustawić kiedy chcesz,my się dostosujemy i dojedziemy

piszę PW !!!!

• 2 weeks later...
Posted

jutro chyba będe podpisywać nową umowe z orange i będe mieć fona z lepszym aparatem więc wypatrujcie fotek Danterzastego który ma się świetnie i od tygodnia całymi dniami bawi się ze szczeniakiem :-o on to zawsze był taki stateczny starszy pan który by tylko spał i broń boże go tarmosić a małemu się udało go tak rozruszać,od razu psisko lepiej wygląda,cały dzień pychol uśmiechnięty :loveu: aha i nawet śpią te moje czarne kulki razem :multi:

• 2 weeks later...
Posted

mam już fotki zrobine,musze tylko poprosić mojego Krzysia o zrzucenie ich na kompa i będe wklejać,Danter mi się troche zakołtunił jak obraził się na szczotkę,w środe miał plusianko bo się obkupczył echhhhhhhhh ale za to łatwiej go było wyczesać i grzywkę podcieliśmy :evil_lol:

Posted

niestety żadne linki się nie otwierają od jakiegoś czasu ale ten ast zostaje u mojej mamy,ja tam co prawda zawsze mam stres jak tam muszę iść bo mnie zawsze chce użreć,zresztą nie tylko mnie,ech no coż to ich dom,przy mnie ten pies musi w kagańcu łazić,po godzinie zaczyna mnie olewać i jest okey

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):

i grzywkę podcieliśmy :evil_lol:

MATKO BOSKA,NIC MU NIE TNIJ :placz::placz::placz::placz::placz:!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: