malawaszka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 (edited) Póki co info niewiele, ale pies piękny... będzie jak eria go doprowadzi do porządku :kciuki: [quote name='"Mysia_']Starszy, zaniedbany, chudy... Jakaś kobieta go podobno znalazła i porzuciła w jednej z zabrzańskich lecznic :roll: Z charakteru jest bardzo sympatyczny, łagodny zarówno do ludzi jak i psów SZUKAMY DT a najlepiej od razu DS :cool1: Edited September 12, 2013 by malawaszka Quote
Dorothy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 slicznotek. Jakie sfilcowane łapki...:shake: Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Jeszcze jeden czarny nochal! Jak ja kocham te czarne potwory! Quote
eria Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 zaznaczę sobie wątek bidaka :-( Jak pisałam wcześniej oferuję strzyżenie- dogadamy się z Mysią kiedy. Najbliższy termin to najbliższa niedziela - o ile uda mi się ogarnąc ten cały remontowy bałagan w domu a myślę ze tak;) Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 eria napisał(a):zaznaczę sobie wątek bidaka :-( Jak pisałam wcześniej oferuję strzyżenie- dogadamy się z Mysią kiedy. Najbliższy termin to najbliższa niedziela - o ile uda mi się ogarnąc ten cały remontowy bałagan w domu a myślę ze tak;) ooo jak przyszła niedziela to może dałabym radę Ci pomóc? przy tych filcach będzie masa pracy - ofkors jesli chcesz :lol: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 aaa o tej niedzieli w marcu jeszcze? to lipa bo jadę Kubę wyekspediować do nowego domu :kciuki: Quote
andzia69 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 a to nie ctr? kurna..czarne włochate to takie podobne... to nasze znalezisko przed obcięciem: Quote
eria Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 malawaszka napisał(a):ooo jak przyszła niedziela to może dałabym radę Ci pomóc? przy tych filcach będzie masa pracy - ofkors jesli chcesz :lol: ja mówię o najbliższej niedzieli ;) co cztery ręce to nie dwie !! :cool3: jak patrze na ten syf w domu,to myśle że do niedzieli ogarnę :evil_lol: ale ja muszę pospać KONIECZNIE :evil_lol: więc proszę nie tak od razu skoro świt przywozić delikwenta:cool3: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 andzia69 napisał(a):a to nie ctr? kurna..czarne włochate to takie podobne... jakoś od razu pomyslałam o nim, że sznaucer - niby takie loki jakby CTRowate, ale jakoś chyba nie czernysz :lol: takie mam przeczucie :lol: aczkolwiek jak zakryłam ciałko i patrzyłam tylko na mordę to mógłby być :niewiem: to się okaże jak będzie odrastać Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 dla spokoju sumienia założyłam mu też wątki na czernyszowych :roll: zobaczymy co powiedzą tam a w ogóle to tak pomyslałam, że ten grzbiet wygląda jakby stał nie wiadomo ile czasu na słońcu bez kawałka cienia :roll: Quote
Patikujek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ale piękny:loveu: jak dla mnie to bardziej na CTRa wygląda ale ob ie rasy strasznie podo bne tak czy inaczej cuuudo:loveu: Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Mysia ale na ile lat go oceniacie? staruszek czy tylko zaniedbany? Quote
Mysia_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 psiak jest chudziutki i zaniedbany, ale przesymatyczny, dzisiaj cieszył się do mnie jak szalony ;) mi się wydaje, że to jednak sznaucer :cool3: ale naprawde ciężko wyczuć co pod tym filcem się kryje :roll: Eria, jeszcze się dogadamy co do terminu strzyżenia ;) Quote
malawaszka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 sznaucery tez tak miewają, jakoś przy Brombie nie miałam wątpliwosci że to czernysz a tu nie jestem pewna chociaż na czernyszowym forum jedna osoba naipsała, że wg niej to na 95% CTR :niewiem: Quote
zerduszko Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Kolejny piękniś :loveu: Nic tylko mieć i brać :placz: Ja bym go ukochała :loveu: Ps. Moja tez taka kedzierzawa, myslaam, ze domieszka pudla - ale niemozliwe, że mix CTR, bo mini. Moze "sznauery" tak miewaają :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ten ze zdjecia jakby mniejszy od zabrzanskiego z tego co widze..:roll: Quote
Mysia_ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 malawaszka napisał(a):Mysia ale na ile lat go oceniacie? staruszek czy tylko zaniedbany? wygląda na staruszka (zeby, oczy), ale jeszcze pokaże się go wetce jak będzie w schronisku ;) Quote
andzia69 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 to może ktos chce parę czarnych dużych kudłaczy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 póki co psiak wydaje się być 100% łagodnością :cool3: Aha, na imię dostał Danter ;) Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Mysia_ napisał(a):póki co psiak wydaje się być 100% łagodnością :cool3: Aha, na imię dostał Danter ;) one wszystkie się na początku wydają ... :mad::lol: Quote
eria Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 malawaszka napisał(a):one wszystkie się na początku wydają ... :mad::lol: niektore są naprawdę :loveu::loveu: żywy przykład mam w domu:loveu: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 eria napisał(a):niektore są naprawdę :loveu::loveu: żywy przykład mam w domu:loveu: umówieni na jutro???? :cool3: a właściwie dziś? :lol: Quote
eria Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 nie - Mysia nic nie napisała więc chyba nie.... W takim razie ja mogę w przyszłą sobotę (niedziela odpada-impreza rodzinna) Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 no to jakby miało być na przyszłą sobotę to ja się wstępnie też piszę :lol: a co zycie przyniesie to się okaze ;) mam mały plan co do Dantera... :shake: ale to imię to my chyba zmienimy :lol: Quote
Recommended Posts