Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Póki co info niewiele, ale pies piękny... będzie jak eria go doprowadzi do porządku :kciuki:

[quote name='"Mysia_']Starszy, zaniedbany, chudy... Jakaś kobieta go podobno znalazła i porzuciła w jednej z zabrzańskich lecznic :roll:
Z charakteru jest bardzo sympatyczny, łagodny zarówno do ludzi jak i psów

SZUKAMY DT a najlepiej od razu DS :cool1:

Edited by malawaszka
  • Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaznaczę sobie wątek bidaka :-(
Jak pisałam wcześniej oferuję strzyżenie- dogadamy się z Mysią kiedy. Najbliższy termin to najbliższa niedziela - o ile uda mi się ogarnąc ten cały remontowy bałagan w domu a myślę ze tak;)

Posted

eria napisał(a):
zaznaczę sobie wątek bidaka :-(
Jak pisałam wcześniej oferuję strzyżenie- dogadamy się z Mysią kiedy. Najbliższy termin to najbliższa niedziela - o ile uda mi się ogarnąc ten cały remontowy bałagan w domu a myślę ze tak;)

ooo jak przyszła niedziela to może dałabym radę Ci pomóc? przy tych filcach będzie masa pracy - ofkors jesli chcesz :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo jak przyszła niedziela to może dałabym radę Ci pomóc? przy tych filcach będzie masa pracy - ofkors jesli chcesz :lol:

ja mówię o najbliższej niedzieli ;)
co cztery ręce to nie dwie !! :cool3:
jak patrze na ten syf w domu,to myśle że do niedzieli ogarnę :evil_lol:
ale ja muszę pospać KONIECZNIE :evil_lol: więc proszę nie tak od razu skoro świt przywozić delikwenta:cool3:

Posted

andzia69 napisał(a):
a to nie ctr? kurna..czarne włochate to takie podobne...

jakoś od razu pomyslałam o nim, że sznaucer - niby takie loki jakby CTRowate, ale jakoś chyba nie czernysz :lol: takie mam przeczucie :lol: aczkolwiek jak zakryłam ciałko i patrzyłam tylko na mordę to mógłby być :niewiem: to się okaże jak będzie odrastać

Posted

dla spokoju sumienia założyłam mu też wątki na czernyszowych :roll: zobaczymy co powiedzą tam

a w ogóle to tak pomyslałam, że ten grzbiet wygląda jakby stał nie wiadomo ile czasu na słońcu bez kawałka cienia :roll:

Posted

psiak jest chudziutki i zaniedbany, ale przesymatyczny, dzisiaj cieszył się do mnie jak szalony ;) mi się wydaje, że to jednak sznaucer :cool3: ale naprawde ciężko wyczuć co pod tym filcem się kryje :roll:

Eria, jeszcze się dogadamy co do terminu strzyżenia ;)

Posted

sznaucery tez tak miewają, jakoś przy Brombie nie miałam wątpliwosci że to czernysz a tu nie jestem pewna chociaż na czernyszowym forum jedna osoba naipsała, że wg niej to na 95% CTR :niewiem:

Posted

Kolejny piękniś :loveu:
Nic tylko mieć i brać :placz: Ja bym go ukochała :loveu:

Ps. Moja tez taka kedzierzawa, myslaam, ze domieszka pudla - ale niemozliwe, że mix CTR, bo mini. Moze "sznauery" tak miewaają :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
Mysia ale na ile lat go oceniacie? staruszek czy tylko zaniedbany?

wygląda na staruszka (zeby, oczy), ale jeszcze pokaże się go wetce jak będzie w schronisku ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
one wszystkie się na początku wydają ... :mad::lol:

niektore są naprawdę :loveu::loveu: żywy przykład mam w domu:loveu:

Posted

no to jakby miało być na przyszłą sobotę to ja się wstępnie też piszę :lol: a co zycie przyniesie to się okaze ;) mam mały plan co do Dantera... :shake: ale to imię to my chyba zmienimy :lol: