Aleksandra Bytom Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 hm może warto poszukać taniej? a z drugiej strony na zdrowiu się nie oszczędza,nam podali że wraz z tymi badaniami histopatologicznymi operacja wyjdzie nam jakieś 200zł najmniej, to dużo czy mało? ja się w tym nie orientuje niestety Quote
eria Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 hmm ja mogę z czystym sumieniem polecić dr Kocota w Rudzie Śl. Przychodnia na ul.Kilińskiego. Lekarz bardzo dobry i nie zdziera !! Jeśli nie masz problemu z transportem to spróbuj się do niego przejechać, bo przez tel raczej ceny nie poda. Ale trzeba sie dowiedzieć najpierw bo on przyjmuje raz na rano a raz na popołudnie. Tel. 032 793 58 02 kom.602621636 Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 same badania his-pat kosztuja ok 70 zł zdaje się więc 200 zł to nie jakos strasznie dużo, ale popytaj - ja nie znam wetów u Was niestety - może Eria kogoś poleci i warto sie zapytać jaki koszt byłby u innego dobrego weta Quote
Aleksandra Bytom Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no rozejrze się troszke,podłamana jestem bo jak tfu tfu okaże się że to jakieś cholerstowo,nie mam juź ostatnio siły i nerwów do niczego, za dużo mi się zwaliło na głowe naraz,czasem chyba każdy tak ma...:oops: Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):no rozejrze się troszke,podłamana jestem bo jak tfu tfu okaże się że to jakieś cholerstowo,nie mam juź ostatnio siły i nerwów do niczego, za dużo mi się zwaliło na głowe naraz,czasem chyba każdy tak ma...:oops: niestety jak się coś chrzani to potem cała seria, ale pocieszające jest to, że potem zawsze jest lepiej :calus: Quote
Aleksandra Bytom Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 dzięki malawaszko jesteś aniołem,no teraz pozostaje tylko czekać na to kiedy będzie lepiej,ja niedługo zmykam bo od mojej siostrzyczki pisze. buziakdla wszystkich Quote
malawaszka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 trzymam kciuki za Twoje i Danterkowe zdrówko!!!! Quote
weszka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wierzę że to nic groźnego i szybko się po wycięciu wygoi. Jak na psie ;) Dla Was :calus: Quote
Aleksandra Bytom Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A ja tu znowu okazyjnie wpadam. Danter ma koleżanke od wczoraj. Nazywa się Tiara i jest maleńką kotką która nie boi się takiego dużego piesa. Mamy prawdziwy cyrk w domu i znów wydatki bo jak to ja wziełam nie puchatą ślicznote tylko zaropiałego poranionego brzdąca który ugryzł mnie w łokieć i podrapał,za to pies szczęśliwy cały dzień za nią lata i po prostu odżył :lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 :lol:no to zdrówka dla psio kociej rodzinki :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zwierzyniec coraz większy :lol: pozdrawiam :loveu: Quote
Asia_Klero Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 foteczki kiciusia i Danterka miło widziane:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Aleksandra Bytom Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 hej koteczki już z nami nie ma niestety mimo naszych dobrych chęci i nie jednej szansy kotka załatwiała nam się bez przerwy do łóżka,chociaż do kuwety też umiała,oddaliśmy ja z ciężkim sercem po tym jak obsikała nam nogi w nocy i wogóle cała pościel na strychu wisi wyprana,kanapy nie wiem jak z tego smrodu wyczyścić,to pierwsze zwierzątko które oddałam ale w sumie to wyleczyłam ją ,podkarmiłam i miała dobrze jakby była grzeczna to by została ale nie mogłam pozwolić żeby na nas normalnie dosłownie sikała jak śpimy ech i tak smutna jestem :-( tęskni mi się za nią... Quote
weszka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Niestety takie bywają koty. Skoro znalazła inny dom - dobry mam nadzieję - to i tak zrobiłaś dla kici dużo dobrego. A jak czarnuszek się miewa? Quote
Aleksandra Bytom Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 a Danterek ma się świetnie,coraz bardziej kudłaty i grzeczny szkoda go troche w upały bo się męczy biedak nawet ostatnio złapałam go jak pił z muszli hehe Quote
Aleksandra Bytom Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 wielkie buziaki dla Ciebie malawaszko za wklejenie fotek,taki ten pychol już kudłaty,najładniejszy jest po deszczu,kręcony jak owieczka, mój mój mój :loveu: no i koteczka cudak też przecież kochany... Danter znów jest rodzynkiem naszym Quote
weszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Oooo włoski już fajnie odrastają :loveu: Słodziaczek :loveu: Quote
eria Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 cudne fotki :loveu::multi: Danter pięknieje :loveu: Quote
Aleksandra Bytom Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hej podpowiedzcie jakieś witaminki dla Dantiego żeby mu się sierść poprawiła Quote
malawaszka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 wszystko co zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe omega 3 i 6 Quote
Recommended Posts