Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm może warto poszukać taniej? a z drugiej strony na zdrowiu się nie oszczędza,nam podali że wraz z tymi badaniami histopatologicznymi operacja wyjdzie nam jakieś 200zł najmniej, to dużo czy mało? ja się w tym nie orientuje niestety

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm ja mogę z czystym sumieniem polecić dr Kocota w Rudzie Śl. Przychodnia na ul.Kilińskiego. Lekarz bardzo dobry i nie zdziera !! Jeśli nie masz problemu z transportem to spróbuj się do niego przejechać, bo przez tel raczej ceny nie poda. Ale trzeba sie dowiedzieć najpierw bo on przyjmuje raz na rano a raz na popołudnie. Tel. 032 793 58 02 kom.602621636

Posted

same badania his-pat kosztuja ok 70 zł zdaje się więc 200 zł to nie jakos strasznie dużo, ale popytaj - ja nie znam wetów u Was niestety - może Eria kogoś poleci i warto sie zapytać jaki koszt byłby u innego dobrego weta

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
no rozejrze się troszke,podłamana jestem bo jak tfu tfu okaże się że to jakieś cholerstowo,nie mam juź ostatnio siły i nerwów do niczego, za dużo mi się zwaliło na głowe naraz,czasem chyba każdy tak ma...:oops:

niestety jak się coś chrzani to potem cała seria, ale pocieszające jest to, że potem zawsze jest lepiej :calus:

Posted

A ja tu znowu okazyjnie wpadam. Danter ma koleżanke od wczoraj. Nazywa się Tiara i jest maleńką kotką która nie boi się takiego dużego piesa. Mamy prawdziwy cyrk w domu i znów wydatki bo jak to ja wziełam nie puchatą ślicznote tylko zaropiałego poranionego brzdąca który ugryzł mnie w łokieć i podrapał,za to pies szczęśliwy cały dzień za nią lata i po prostu odżył :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

hej koteczki już z nami nie ma niestety mimo naszych dobrych chęci i nie jednej szansy kotka załatwiała nam się bez przerwy do łóżka,chociaż do kuwety też umiała,oddaliśmy ja z ciężkim sercem po tym jak obsikała nam nogi w nocy i wogóle cała pościel na strychu wisi wyprana,kanapy nie wiem jak z tego smrodu wyczyścić,to pierwsze zwierzątko które oddałam ale w sumie to wyleczyłam ją ,podkarmiłam i miała dobrze jakby była grzeczna to by została ale nie mogłam pozwolić żeby na nas normalnie dosłownie sikała jak śpimy ech i tak smutna jestem :-( tęskni mi się za nią...

Posted

wielkie buziaki dla Ciebie malawaszko za wklejenie fotek,taki ten pychol już kudłaty,najładniejszy jest po deszczu,kręcony jak owieczka, mój mój mój :loveu: no i koteczka cudak też przecież kochany... Danter znów jest rodzynkiem naszym