Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o właśnie o coś takiego mi chodziło tylko Danterowi broda bardzo licho rośnie,zresztą jak całą sierść się skróci to wtedy broda będzie bardziej widoczna,Weszko a ten Taninal to w aptece kupie?
aha nasz poprzedni ctr był strzyżony na sznaucera,nie wiem w sumie czemu :roll: to było tak dawno...

Posted

no ten z fotki ma te tylnie łapy tak do tyłu ale domyślam się że tak jest ustawiny,Dante ma łapki chude jak patyki ale za to ma masywną klate,zobaczymy co Eria z niego wyczaruje,już nie mogę się doczekać,będzie piękny ... też się rozmarzyłam :evil_lol:

Posted

hej dziewczynki,trzymajcie dziś kciukasy za Dantera o 14,zabieg przełożony na dziś bo jutro nie miałabym transportu,Pani wetka nasza ulubiona już uprzedzona będzie na nas czekać,ale u nas leje,mam nadzieje że się wypogodzi choć troszke,aha mój Tata ma w pracy koteczke i koteczka zrobiła się okrąglutka bardzo i tak mi jej szkoda bo u Taty w pracy jest facet który jej bardzo nie lubi i tak się martwie czy jej krzywdy nie zrobi i maluchom,bo to jest pewnie powód nagłego przytycia...

Posted

nie wiem,ja jej jeszcze nie widziałam,znam ją z opowiadań,tata pracuje jako mechanik przy renowacji zabytkowych samochodów i ona tam przychodziła przez zime się ogrzać,tata jej nosił jedzenie,dzielił się kanapkami i kocica się przyzwyczaiła i tak go tam odwiedza,to jest taki wolnożyjący kot,nie wiem czy dałaby się złapać i nie wiem czy wogóle mogłabym tam wejść i chociaż próbować ja dorwać,na dodatek chyba domyślam się zdania Taty na sterylke ciężarnej kocicy,planuje tam się w przyszłą niedziele wybrać pod pretekstem wybiegania Dantera,bo to jest teren zamknięty i wybadam jak to wygląda
aha brzuchol jest już podobno duży :roll:

Posted

już jesteśmy w domku,świństwo wycięte i jutro pojedzie brzydasctwo na badania,wetka powiedziała że to nie za fajnie wyglądało i według niej było to tworotwórcze albo jakoś tak,najdziwniejsze jest to że do tego czegoś prowadziły dwa duże naczynia krwionośne i po jutrzejszym badaniu zostane bankrutem echhhhh,Danter spokojnie śpi

Posted

ja tam nie mam problemu ze sprzątaniem ani wymiocin ani siuśków nawet kupke może zrobić byleby się dobrze czuł,on jest zły bo z kołnierzem chodzi i wszędzie haczy,na to ja mu nic nie poradze niestety,ogólnie wygląda lepiej niż po poprzedniej narkozie,wetka dała mu pół dawki potrzebnej na uspanie psa tej wielkości i wagi,na znieczuleniu miejscowym się nie dało bo to cholerstwo głęboko siedziało i musieli go usypiać ogólnie,po schodach do domu już wszedł sam,dzielny pies i ma wielką łysą łate z boku i dość duży szew,do ściągnięcia za 10,14 dni

Posted

mam problem,Danter dorwał prasowaną kość młodego a ma dziś nic nie jeść,nie wiem jak on to zrobił,jeszcze przed chwilą ledwo się ruszał i nawarczał na mnie jak chciałam mu ją zabrać,jeszcze nigdy na mnie nie warczał,nie zaszkodzi mu ona ,to jest właściwie pół małej kości

Posted

wiem z tym warczeniem,ja się z Osła śmiałam,nadal jest na bani ale już spaceruje po mieszkaniu,troszke popuszcza ale to nic,w sumie ładnie zniósł narkoze jutro wrzucimy fotki w kołnierzu,bezcenny widok tej niezadowolonej mordki

Posted

świństwo dziś pojechało na badania,wyniki za 2 tygodnie,Danter ma dziś bardzo zły humor,jest jakiś obrażony,taranuje wszystko tym kołnierzem,specjalnie włazi tam gdzie jest wąsko,próbuje ten grzbiet drapać o meble,i dosłownie rzuca się na jedzenie,chciał nawet zupe ze stołu zjeść a ja przecież stałam obok,cwaniaczek ;)