Aleksandra Bytom Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 erio a jak właściwie się strzyże ctry? ja bym chciała żeby sierść na łapkach miał troszkę dłuższą. biegunka już opanowana a zostało już tylko pierdzenie Quote
weszka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Na biegunkę świetny jest też Taninal - warto mieć w psiej apteczce :) Ale dobrze że już przeszła ;) Quote
malawaszka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Trzykrotny Zw. Świata Kris :loveu: :cool3: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 o właśnie o coś takiego mi chodziło tylko Danterowi broda bardzo licho rośnie,zresztą jak całą sierść się skróci to wtedy broda będzie bardziej widoczna,Weszko a ten Taninal to w aptece kupie? aha nasz poprzedni ctr był strzyżony na sznaucera,nie wiem w sumie czemu :roll: to było tak dawno... Quote
malawaszka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 bo ro nie lada sztuka tak "wyrzeźbić" sykwetkę CTRa - no i budowę też musi mieć odpowiednią żeby to wyglądało - ahhhhhhh rozmarzyłam się :mdleje: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 no ten z fotki ma te tylnie łapy tak do tyłu ale domyślam się że tak jest ustawiny,Dante ma łapki chude jak patyki ale za to ma masywną klate,zobaczymy co Eria z niego wyczaruje,już nie mogę się doczekać,będzie piękny ... też się rozmarzyłam :evil_lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 hej dziewczynki,trzymajcie dziś kciukasy za Dantera o 14,zabieg przełożony na dziś bo jutro nie miałabym transportu,Pani wetka nasza ulubiona już uprzedzona będzie na nas czekać,ale u nas leje,mam nadzieje że się wypogodzi choć troszke,aha mój Tata ma w pracy koteczke i koteczka zrobiła się okrąglutka bardzo i tak mi jej szkoda bo u Taty w pracy jest facet który jej bardzo nie lubi i tak się martwie czy jej krzywdy nie zrobi i maluchom,bo to jest pewnie powód nagłego przytycia... Quote
malawaszka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 trzymam :kciuki: za Danterka!!!! a kotki nie dałoby się wysterylizować? Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nie wiem,ja jej jeszcze nie widziałam,znam ją z opowiadań,tata pracuje jako mechanik przy renowacji zabytkowych samochodów i ona tam przychodziła przez zime się ogrzać,tata jej nosił jedzenie,dzielił się kanapkami i kocica się przyzwyczaiła i tak go tam odwiedza,to jest taki wolnożyjący kot,nie wiem czy dałaby się złapać i nie wiem czy wogóle mogłabym tam wejść i chociaż próbować ja dorwać,na dodatek chyba domyślam się zdania Taty na sterylke ciężarnej kocicy,planuje tam się w przyszłą niedziele wybrać pod pretekstem wybiegania Dantera,bo to jest teren zamknięty i wybadam jak to wygląda aha brzuchol jest już podobno duży :roll: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 już jesteśmy w domku,świństwo wycięte i jutro pojedzie brzydasctwo na badania,wetka powiedziała że to nie za fajnie wyglądało i według niej było to tworotwórcze albo jakoś tak,najdziwniejsze jest to że do tego czegoś prowadziły dwa duże naczynia krwionośne i po jutrzejszym badaniu zostane bankrutem echhhhh,Danter spokojnie śpi Quote
malawaszka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 kurcze - mam nadzieję, że to jednak nie jakieś straszne świństwo!!! trzymam :kciuki: za wynik Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jutro kuzyn to odwiezie na badania,zrobiłam sobie teraz podsumowanie i wydałam juz 320 złotych,to są moje najlepiej wydane pieniądze,bardzo mi zależy żeby mój Czarny Anioł był zdrowy Quote
malawaszka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 oj ja takich podsumowań nie robię bo to mogłoby się skończyć źle dla mnie :lol: trzymam :kciuki: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ja pierwszy raz zrobiłam takie podsumowanie dla porównania kosztów,Danter mi właśnie troche wymiotował ale spodziewałam się tego,zasypiam na siedząco ale boje się położyć Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Danter wstał i za mną chodzi,co chwila śpi na siedząco ale położyć sie nie chce,pańcia napaliła w piecyku żeby maleństwo miało cieplutko i siedzimy sobie,on patrzy na mnie a ja na niego Quote
malawaszka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 po narkozie wymioty sięzdarzają - oby już mu przeszło! Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ja tam nie mam problemu ze sprzątaniem ani wymiocin ani siuśków nawet kupke może zrobić byleby się dobrze czuł,on jest zły bo z kołnierzem chodzi i wszędzie haczy,na to ja mu nic nie poradze niestety,ogólnie wygląda lepiej niż po poprzedniej narkozie,wetka dała mu pół dawki potrzebnej na uspanie psa tej wielkości i wagi,na znieczuleniu miejscowym się nie dało bo to cholerstwo głęboko siedziało i musieli go usypiać ogólnie,po schodach do domu już wszedł sam,dzielny pies i ma wielką łysą łate z boku i dość duży szew,do ściągnięcia za 10,14 dni Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mam problem,Danter dorwał prasowaną kość młodego a ma dziś nic nie jeść,nie wiem jak on to zrobił,jeszcze przed chwilą ledwo się ruszał i nawarczał na mnie jak chciałam mu ją zabrać,jeszcze nigdy na mnie nie warczał,nie zaszkodzi mu ona ,to jest właściwie pół małej kości Quote
malawaszka Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 nic mu nie będzie po kości - najwyżej zwróci... a z tym warczeniem to też może byc efekt narkozy - jeszcze trochę nacpany i może dziwnei reagować Quote
Aleksandra Bytom Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 wiem z tym warczeniem,ja się z Osła śmiałam,nadal jest na bani ale już spaceruje po mieszkaniu,troszke popuszcza ale to nic,w sumie ładnie zniósł narkoze jutro wrzucimy fotki w kołnierzu,bezcenny widok tej niezadowolonej mordki Quote
Aleksandra Bytom Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 świństwo dziś pojechało na badania,wyniki za 2 tygodnie,Danter ma dziś bardzo zły humor,jest jakiś obrażony,taranuje wszystko tym kołnierzem,specjalnie włazi tam gdzie jest wąsko,próbuje ten grzbiet drapać o meble,i dosłownie rzuca się na jedzenie,chciał nawet zupe ze stołu zjeść a ja przecież stałam obok,cwaniaczek ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 a nie to była grochóweczka,przepyszna :) jak zawsze miałam nadzieje że będzie na 2 dni i nic z tego,ledwo starczyła na dzisiaj,tak to jest jak chłop na budowie robi hehe Quote
Aleksandra Bytom Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA!/page6 PILNE,POTRZEBNA POMOC Quote
Recommended Posts