beataczl Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 wszystkie fotki ładne i do ogloszen dobre a tu Nortonek jaki opiekuńczy i delikatny :) Quote
Sara2011 Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Ale cudo z Nortonka <3. Świetnie się dobrali z Amy/Honey :) 1 Quote
AniaB Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Norton to kompletne przeciwieństwo Amy, jest w ciągłym ruchu, ciekawski, podskakujacy, wszędzie go pełno, tak ze zrobic mu zdjecie to naprawde wyczyn:D:D.. Ale jakie ma przepiękne umaszczenie! zdjecia nie sa ppdciagniete w programie, on naprawde ma taka śliczna siersc.. Quote
Onaa Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Dnia 23.10.2018 o 22:23, Figunia napisał: Poleciała skromniutka dyszka dla Biedusia (oby jak najszybciej przestał nim byc...), niestety jednorazowo... Bardzo Ci Figuniu dziękuję :). Dnia 24.10.2018 o 08:34, Nadziejka napisał: Niezwykly cudny Nortonek sciskam kochane psie serce za wszystko :D Dnia 25.10.2018 o 17:49, beataczl napisał: Ładny chłopaczek. Juz weselszy :) Śliczności z niego :D. Dnia 25.10.2018 o 21:34, kiyoshi napisał: fajna z nich para ) :) No a zupełne przeciwieństwa :). Dnia 15.10.2018 o 15:25, MALWA napisał: Zaglądam z wątku Tobisia. Widzę, ze Kruszonka już zabezpieczona i wyprawiona do DT w Szczecinie. Czy Norton nadal potrzebuje deklaracji ? Pytam, bo nie widzę nigdzie rozliczenia....... Jeśli deklaracje są nadal potrzebne, to mogę z deklaracji po Tobisiu przeznaczyć połowę, tj. 25 zł miesięcznie. Drugą połowę przekazałam już na Lalę od elik. Bardzo Ci dziekuję Malwo za stałą deklarację na utrzymanie Nortonka :). Dnia 21.10.2018 o 19:11, MALWA napisał: Poleciała moja stała deklaracja dla Nortonka. I już jest , bardzo dziękuję :). Dnia 21.10.2018 o 23:28, zachary napisał: Wrzuciłam Nortonkowi stówkę na dobry początek. Ślicznie Ci dziękuję zachary za wsparcie "malucha" :). Myślałam , że NOrtonek to będzie taki coś jak jamnik długowłosy, a on masywniejszy, wyższy, i pewnie dłuuuższy :). Tylko te łapiny przednie ma tak dziwnie krzywe ... Dnia 22.10.2018 o 08:29, Tianku napisał: Nortonku trzymam kciuki a obiecany grosik przeleję za parę dni Nortonek serdecznie dziękuje :). Quote
Onaa Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Dziękuję Aniu za fotki Nortonka :D. On jest naprawdę śliczny :). I taki pocieszny :). Tylko strasznie długi, na tym zdjęciu jak leży na pleckach brzuszkiem do góry to szczególnie widać. trzeba mu znaleźć dom w którym się zmieści ;). Ponieważ Nortonek został odrobaczony, wykąpany i jest wykastrowany, no i już się wyluzował, to myślę że można już startować z ogłoszeniami. Pani Ewa z dt ostatnio mi pisała że jak była z nim na spacerku i to ładnie szedł a jak autobus ich mijał to się wywrócił kołami do góry :D, a na widok faceta z naprzeciwka zatrzymał się i usiadł - śmieszny jest taki, i myślę że to młodziak, może nawet około roku ma, bo zachowuje się tak jak szczenior większy, wszystko go ciekawi. Przyszły pieniażki dla Nortonka od : Roland_De (10zł) zachary (100zł) MALWY (25zł) Figuni (10zł) p. Krystyny z fb (20zł) Tianku (10zł) i mdk8 (20zł) - bardzo Wam dziękuję :). Quote
Tyśka) Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Czy Nortonka widział weterynarz? Może warto byłoby mu podawać coś na te łapeńki :( Quote
kiyoshi Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Dnia 27.10.2018 o 16:34, Onaa napisał: Przyszły pieniażki dla Nortonka od : a moja wpłata nie dotarła? Quote
Onaa Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Dnia 1.11.2018 o 07:21, kiyoshi napisał: a moja wpłata nie dotarła? Dotarła, dotarła :D, bardzo dziękujemy. Pieniążki dla Nortonka od: kiyoshi (20zł) uxmal (10zł) i seramarias (10zł) - ślicznie dziękuję:). Quote
Onaa Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 A taką wiadomość dostałam od Nortonka :D: " Witaj ciociu , chyba już zrozumiałem że w domu nie sikamy, bardzo lubię się bawić , w domu coś mówią że jestem grzeczny ale czasami coś napsocę ,ostatniej nocy pogryzłem materacyk na którym spałem ,no ale takie coś fajne puchate z niego wychodziło i tak sobie to dłubałem.Podobno w przyszłym tygodniu mam jechać do weta ,nie wiem o co chodzi , ma mnie zaszczepić i sprawdzić czy nie mam czipa . Aaa i mam dostać książeczkę zdrowia ,super !poczytam sobie. Jedną gazetę już przeczytałem, taką kolorową o celebrytach. Pozdrawiam Nortonek" 2 Quote
Jo37 Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 A może pokazać Nortonka państwu, którzy adoptowali Korniczka? Opiekunką Kornika była mdk8 . Quote
Figunia Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Jakoś trudno mi uwierzyć w to, ze Nortonek sika w domu. Może to np. dach przecieka...radziłabym sprawdzić...;) Piękny, pełen uroku i godnosci psiak i te oczyska...gdzież On mógłby sikać po kątach, to wykluczone ! 1 Quote
kiyoshi Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 ale cuuuudowny!! :) przepiekny pies. zgłaszam się do pomocy przy ogłoszeniach, jeśli będzie trzeba Quote
Onaa Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 Cudny :) i bardzo fotogeniczny :D. Ten uśmiech :D A ten szelmowski błysk w oku :) Ale kiedy trzeba to oaza spokoju ;) Kiyoshi, dziękuję , pomoc na pewno się przyda :), narazie zrobiłam słodziakowi 3 ogłoszenia na olx, dzwonił jeden pan, niedawno odszedł im piesek , ma w tygodniu poznać Nortonka. Ale nie wiem czy starsi państwo to odpowiedni dom dla niego, bo on taki pełen energii, zobaczymy. Nortonek był u weta, te krzywe łapki to pozostałość bo dzieciństwie niestety :(, trzeba by teraz robić rtg, żeby sprawdzić co dalej, i ewentualnie jakie leki/suplementy potrzeba. Aha, wagę Nortonek ma słuszną - 18 kg! Quote
seramarias Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Straszna cisza u piesia. Ciekawa jestem jak się Nortonek sprawuje i czy jakiś domek jest na horyzoncie. Quote
Bogusik Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Ja też zaglądam ciekawa co u Nortonka?:) Quote
Onaa Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Były dwa telefony o Nortonka ale nic z tego nie wyszło:(. Nortonek ma 3 ogłoszenia na olx, gdyby ktoś mógł pomóc z ogłoszeniami będę wdzięczna. Nortonek ma nowe szeleczki, koszt to 30zl, pani Ewa z dt dołożyła 10zl, bardzo dziękujemy:). 1 Quote
Onaa Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Kochany słodki cudak :). On na zdjęciach nie wygląda na te swoje 18kg. 1 Quote
Onaa Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Nortonek i Smoczyca ;). Wklejam jeszcze rachunek za weta, Nortonek odrobaczony, odpchlony, i zaszczepiony przeciwko wirusówkom. Nortonek dostał pieniążki od dorci2 (20zł), elficzkowej (10zł), doroty1 (10zł), helli (20zł) i Dulskiej (20zł) - ślicznie dziękuję:). 1 Quote
kiyoshi Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 NOrtnonek jest cudowny- jestem nim ZACHWYCONA! A jak z ogłoszeniami? ma juz jakieś żebym mogła pobrać tekst? poogłaszałabym go dzisiaj może? 1 Quote
Recommended Posts