Havanka Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 2 godziny temu, seramarias napisał: Zwykła szaro- bura, niepozorna, niewidoczna dla ludzi patrzących oczami. Dopiero patrząc sercem dostrzega się prawdziwe piękno, to co niewidoczne. Sunia miała ogromne szczęście, że została wypatrzona wśród innych psiaków. Biedactwo takie spragnione uczucia, tak długo czekała. Będę do niej zaglądać, a ponieważ Mufcia już w domku, myślę że mogę stałą po niej przeznaczyć dla Kruszonki kiedy już dojedzie do hoteliku. Seramarias, pięknie napisane ! Odnalazłam wątek Kruszonki i cieszę się z Wami, ze sunia ma szansę opuścić Radysy. Przepraszam, ale nie mogę się zadeklarować. Może pomogę bazarkiem transportowym? Quote
b-b Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Renatka poprosiła mnie o banerek dla dziewczynki :) Tekst Renatki;) Quote
dorota1 Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Roma jedzie do domku. To mogą zadeklarować 10 zł stałej dla Kruszonki. Poproszę nr konta. Quote
yucca Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Dziękuję za zaproszenie, Kruszonka piękna, malutka. Coś na bank dołożę dla malizny. Quote
wieso Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Witaj Poker, od czasu do. czasu podgladam . Quote
wieso Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Ciezko mi sie na dogo zalogowac,nie wiem dlaczego :( Quote
wieso Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Jak wygladaja sprawy naszego skarbu? Jest nadzieja na wyjazd? Pozdrawiam Quote
Poker Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 2 godziny temu, wieso napisał: Ciezko mi sie na dogo zalogowac,nie wiem dlaczego :( Zaloguj się na stałe i nie będzie problemu. Quote
Isiak Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Zaglądam z zaproszenia. Będę kibicować suni - na razie tylko tyle mogę... Quote
kiyoshi Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Też jestem ciekawa...4 pażdziernika jest transport z Radys do Krakowa/ Katowic dołoże dla suni 20 zł, niestety jednorazowo, ale może się przyda Quote
dorota1 Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Ja tez moge dac 20 zł do transportu Quote
Onaa Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Bardzo dziękuję że jesteście u Kruszonki, i dziękuję za Waszą oferowaną pomoc ! Chciałabym w połowie października wyciągnąć Kruszonkę, do pdt w Krakowie u pani Ewy, tam gdzie były moje poprzednie radysiaki: Tobiś i Mufcia. Ale muszę do tego czasu zebrać miesięczne deklaracje na utrzymanie suni , bo bez zaplecza finansowego nie da się niestety pomagać, a ja nie mam żadnego wsparcia z fb, a jeszcze się okazało, że moi wątkowi podopieczni, mają bardzo duże koszty w tym miesiącu, bo dla dziadeczków Lapiego i Pysia muszę dodatkowo zamówić dwa worki karmy a stara Miłeczka bez oczka trafiła to kliniki i koszt jest ok 1200zł a czego ja to mam zapłacić :(. A Kruszonka też będzie miała dodatkowe koszty wiadomo, transport, wet, szczepienia, nie wiem co ze sterylką bo wolę nie pytać w tym schronisku, tak że niestety nie dam rady wziąć jej pod opiekę choćby tylko wirtualną bez zabezpieczenia jej finansowo. Ale mam nadzieję że wspólnymi siłami jakoś uda się jej pomóc. Dlatego jeszcze raz dziękuję że przyszliście na wątek Kruszoneczki i że z nią jesteście. Quote
Monika z Katowic Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Powodzenia sunieczko! Trzymam kciuki! Quote
kiyoshi Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Onaa mam potwierdzona informacje ze Kruszonka jedzie do domu tymczasowego w Szczecinie Quote
Onaa Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 14 minut temu, kiyoshi napisał: Onaa mam potwierdzona informacje ze Kruszonka jedzie do domu tymczasowego w Szczecinie Kiyoshi nie wiesz czy to dobry dt ? Quote
kiyoshi Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 5 minut temu, Onaa napisał: Kiyoshi nie wiesz czy to dobry dt ? Tak to dobre miejsce Dziewczyny prowadza na fb strone: przytulaski Quote
Onaa Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 3 minuty temu, kiyoshi napisał: Tak to dobre miejsce Dziewczyny prowadza na fb strone: przytulaski To super że Kruszonka została dostrzeżona też przez kogoś innego :) , powodzenia Kruszoneczko :). A nam może uda się pomóc innemu radysiakowi w potrzebie przez zimą ?? Quote
kiyoshi Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Tutaj jest strona faceookowa dziewczyn, które zabiora Kruszonke https://web.facebook.com/psytulaski/ Quote
Monika z Katowic Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Jeżeli można - dajcie szansę innej biedzie z Radys! Quote
AlfaLS Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Onaa mam potwierdzona informacje ze Kruszonka jedzie do domu tymczasowego w Szczecinie Oooooooo, może ją gdzieś spotkam na spacerze? Kiedy do nas zawita? Wiadomo coś? Quote
kiyoshi Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 23 minuty temu, AlfaLS napisał: Oooooooo, może ją gdzieś spotkam na spacerze? Kiedy do nas zawita? Wiadomo coś? wydaje mi się, że w przyszły wekend? nie wiem dokładnie, musiałabym Agi dopytać, na pewno wkrótce:) Quote
Onaa Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 TERAZ NASZEJ POMOCY POTRZEBUJE NORTONEK NORTON - z metra cięty. Z piękną, szlachetną głową, włosem aksamitnym i masywnymi, krzywymi łapskami. Jest psem bardzo poddańczym: najlepiej blisko ziemi (choć i tak nie ma do niej daleko), co chwilę brzuchem do góry, z czasem nieśmiało domagając się pieszczot. Przynajmniej tyle zaobserwowałyśmy, a co z Nortona wyjdzie w domu - cała Wasza przyjemność odkrywania. Norton ma problem ze smyczą, czuje się na niej niepewnie - więc nad tym trzeba popracować. Najważniejsze jednak, że jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi. I czeka na kogoś, kto mu odwzajemni tę przyjaźń. Norton ma ok. 2-3 lat. W schronisku przebywa od maja 2018r. KOJEC: VIII - 49 NR: 11012 Kruszonka jedzie w październiku do dt z fb , prosimy więc o pomoc dla NORTONKA. Quote
Recommended Posts