kaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):ja właśnie rozzmawiam z fajną dziewczyna . Mieszka w bytomiu sama, ma 25 lat , nie ma kotów innych zwierzat , pracuje 4 godziny rano i 2 wieczorem jest pracownikiem medycznym . chce przyjechać jutro zobaczyc Pucla , czy ktos mógłby się nia zająć ? to dla niego szansa Basiu albo jutro, albo w sobotę za tydzień, schronisko będzie zamknięte było już liczenie pomieszczeń i wybiegów teraz będzie dużego placu i wtedy nie wpuszczamy ludzi na teren i nie ma adopcji.:shake: Zapytam Justyny czy wyrobili się na jutro. Quote
kaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Już wszystko wiem, liczenie w przyszłą niedzielę, a ta dziewczyna z Bytomia była dzisiaj , Pucel jedzie do Bytomia, tylko ... jednak nie wszystko wiem bo nie wiem kiedy :hmmmm: Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 kaa napisał(a):Już wszystko wiem, liczenie w przyszłą niedzielę, a ta dziewczyna z Bytomia była dzisiaj , Pucel jedzie do Bytomia, tylko ... jednak nie wszystko wiem bo nie wiem kiedy :hmmmm: dzisiaj rozmawiałam z Justyną , umówiłam tą dziewczyne agnieszkę na 14 żeby Justyna ja oceniła, ja z nią rozmawiałam na gg wydała mi się wartościową osobą , z dużą znajomością psychiki zwierząt , znała wszystkie wady i zalety Pucelka, jednak nie miałam jeszcze okazji zrobienia wizyty przed adopcyjnej , jezeli jednak byłaby taka mozliwość wykonać ją idzie w każdej chwili przeciez to rzut beretem do Bytomia. chciałam jednak wiedzieć jak wrażenia Justyny z spotkania :roll: Quote
Justyna_wolontariat Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Już zdaję relację Dziewczyna fajna bardzo odpowiedzialna o wszystko zapytała co i jak faktycznie ma czas dla psiaka nie ma innych zwierząt. Znajomych łysych w okularach też nie ma :diabloti: Tylko trosze zdziwiona była, że Pucel to na imię nie reaguje on reaguje na imie labrador. Człowiek go woła labrador idziemy na spacer a on już gotowy do spaceru:evil_lol: Umówiliśmy się na wtorek wszystko w domu będzie gotowe do wtorku na przyjęcie labradora. Myślę że lepiej by nie mógł trafić ;) Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):Już zdaję relację Dziewczyna fajna bardzo odpowiedzialna o wszystko zapytała co i jak faktycznie ma czas dla psiaka nie ma innych zwierząt. Znajomych łysych w okularach też nie ma :diabloti: Tylko trosze zdziwiona była, że Pucel to na imię nie reaguje on reaguje na imie labrador. Człowiek go woła labrador idziemy na spacer a on już gotowy do spaceru:evil_lol: Umówiliśmy się na wtorek wszystko w domu będzie gotowe do wtorku na przyjęcie labradora. Myślę że lepiej by nie mógł trafić ;) tak myslałam - konkretnie i skutecznie czy mamy robic jej wizyte przed adopcyjną ,bo nie ma problemu ? Quote
kasencja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bardzo się cieszę, że jest nadzieja dla Pucla! I że będzie tak blisko...bo Bytom to przecież "ziomale":evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 kasencja napisał(a):Bardzo się cieszę, że jest nadzieja dla Pucla! I że będzie tak blisko...bo Bytom to przecież "ziomale":evil_lol: no oczywiście -prosilam ja by zalogowala sie na forum labkowym ,ale cisza :roll: Quote
ab-agnieszka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Widze ze sprawa Pucelka poszla pelna para. Super Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Pucelku - trzymam kciuki bardzo mocno ,za ten super domek na zawsze dla Ciebie ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ab-agnieszka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Oj nie dobrze . Pucelku kochany trzymaj sie malutki. Quote
Basia i Barni Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 do mnie dziewczyna na gg się juz nie odezwała -pewnie to koniec :roll: Quote
kasencja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wiecie co, ludzie są niepoważni...Przecież nawet jeżeli to dziewczyna Pucla nie chce to powinna się odezwać i szczerze powiedzieć czemu się rozmyśliła lub czego się obawia...Gdyby jej zależało to już dawno by się odezwała:-( Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 kasencja napisał(a):Wiecie co, ludzie są niepoważni...Przecież nawet jeżeli to dziewczyna Pucla nie chce to powinna się odezwać i szczerze powiedzieć czemu się rozmyśliła lub czego się obawia...Gdyby jej zależało to już dawno by się odezwała:-( niestety , ludziom brakuje cierpliwości , odpowiedzialności to nie kaprys na jeden dzień -to pies ,który potrzebuje kogos na całe życie, ale nie osadzajmy nikogo , dzień się jeszcze nie skończył ,a może ona ugadała się na innny dzień ,póki co nic nie wiem co sie dzisiaj dzieje w schronisku . Jutro pojadę tam i sie wszystkiego dowiem . Próbowałam się skontaktowac na gg -jedyny kontakt jaki mam do niej -ale bez odpowiedzi . A dziewczyna była super , rozmawiał mi sie z nią bardzo miło . Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 już schronisko dla odwiedzających zamknięte nic tylko czekamy na informacje "Czy Pucel zostaje czy pojechał ":roll: Quote
Asta17 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Labrador dalej w schronisku...nikt nie przyszedł...:shake: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Asta17 napisał(a):Labrador dalej w schronisku...nikt nie przyszedł...:shake: jak nikt ja byłam :diabloti::razz: i był nasz kochany Pucelek na spacerku , pos pacerze wkleje fotki :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To czekamy Basiu na fotki Pucelka ze spacerku :loveu: Taki piękny labuś jak Pucel musi mieć fajny domek , trzymam kciuki dalej :thumbs::thumbs: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 a więc obiecane zdjęcia Pucelka -mojego kochanego labradorka :loveu: ciekawe skąd oni się wzieli :crazyeye: pełna socjalizacja :loveu: na zdjęciu -Pucel,Sara, i dupa jamnika i płotka :loveu: kręci mi się w głowie :-o Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Kocham WAs :loveu: chlup chlup :multi: wiercipiętek :evil_lol: normalnie cudny ,beztroski labuś :oops: Quote
ab-agnieszka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Piekny chlopak piekny. Kiedy znajdziesz domek kochany. Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Pucelek wciąz czeka , troche nienormalnych ludzi się o niego pyta najpier czy pies jest rasowy ,tzn czystej krwi później czy ma rodowód ,bo ma suczke , na odpowiedz o kastracje odkłada słuchawkę :angryy: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Basiu Pucelek jest cudny ! Zdjęcia Pucelka przepiękne ,prawdziwy wodny kochany :eviltong: labek :loveu: Tylko gdzie ten kochany domek ? :roll: Quote
ab-agnieszka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Znajdzie sie domek tylko trzeba wybrac taki najlepszy Quote
Recommended Posts