ElzaMilicz Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Chandler']O rany, mieni mi się w oczach :lol:. Ta druga pięknota to Twoja Aza? Nie, to Moris Przepiękny. Ten ma w kłębie 75 cm. http://www.dogomania.pl/forum/f28/moris-przepiekny-mix-leonbergera-pies-bez-wad-czeka-na-najlepszy-dom-138327/#post12329461 Oto Aza, najlepsza kumpelka Leny: Co rano wykonują razem niezwykłe akrobacje bawiąc się ze sobą. Quote
gonia66 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ależ one wszystkie do siebie podobne są..na tych fotkach ciężko rozpoznać ktora- jest która...wszystkie miod...cud....:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 gonia66 napisał(a):SZczerze?????Gdybym byla na miejscu Lenki..tez bym sie chyba nie dala wyadoptować nikomu innemu:eviltong::eviltong::eviltong: Elza - bo Lena zostanie jak moja nieadopcyjna Buba ;) Quote
ElzaMilicz Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='andzia69']Elza - bo Lena zostanie jak moja nieadopcyjna Buba ;) Nie ma mowy. :diabloti: Ma mieć swojego człowieka dla siebie ! My dzielimy czas między pracę, spotkania terapeutyczne, dzieci, nasze psy i kupę tymczasów, które pomimo jasnych deklaracji (od stycznia miała być przerwa :eviltong:) wciąż mamy pod opieką. :eek: Quote
gonia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Nie ma mowy. :diabloti: Ma mieć swojego człowieka dla siebie ! My dzielimy czas między pracę, spotkania terapeutyczne, dzieci, nasze psy i kupę tymczasów, które pomimo jasnych deklaracji (od stycznia miała być przerwa :eviltong:) wciąż mamy pod opieką. :eek: Hihihihi..Elza..proszę nie pisz tak stanowczo- bo ja zawsze...ale to zawsze, jak sie tak bardzo czegoś zapieram- już wtedy mogę być pewna, ze tak się stanie jak piszę, że nie bedzie:loveu::loveu::loveu: Bo wiesz....Lenka jakos tak ślicznie komponuje sie z Twoim ogrodem i resztą stadka- pasuje jak do kompletu...i chyba to doskonale czuje:eviltong::eviltong:Dlatego nie wiem jak to sie skonczy, bo mysle, że Jej jakoś nie przeszkadza specjalnie to, ze sie musi z Tobą dzielić między prace, spotkania terapeutyczne, czy inne psy:roll::roll:..No ale "Ty tu rządzisz"(Jak w Ikea:eviltong::eviltong::eviltong:)....:multi::multi::multi: Quote
graynew Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Eeeee ja jak znam Elze to jak cos postanowi to tak wlasnie bedzie :) A co do Leny to ma psiura racje, ze dobrze trafila i ze nie chce nigdzie isc, ale mysle ze znajdzie SWOJ kochajacy domek i wtedy poprostu uzna, ze jak juz sie mieszka w jakims domku to poprostu musi byc fajnie. NArazie to poza ELza i wszystkim dobrym co ja u Elzy spotkalo ma psica same zle wspomnienia. Wiec wszyscy rozumiemy ze sie kurczowo trzyma tego co dobre. ALe ja wierze w Elze i w to, ze jak zawsze znajdzie najlpeszy z mozliwych domkow :D Quote
Camara Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Lena: Lena – dopiero teraz zaczynam życie… - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Lena – dopiero teraz zaczynam ?ycie… Psy Zwierz괡 Milicz Lena - dopiero teraz zaczynam życie... (644364200) - Aukcje internetowe Allegro Lena - dopiero teraz zaczynam ?ycie... Lena – dopiero teraz zaczynam ?ycie… - Og?oszenia Internetowe. Darmowe.… Quote
ElzaMilicz Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Mam jeszcze jedno piękne zdjęcie jak Lena ogląda, wraz z moimi dziećmi, "Janosika" w telewizji. :evil_lol: To wyślę tylko do Camary. :eviltong: A tu już na podwórku: Quote
Chandler Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Mam jeszcze jedno piękne zdjęcie jak Lena ogląda, wraz z moimi dziećmi, "Janosika" w telewizji. :evil_lol: To wyślę tylko do Camary. :eviltong: :placz: Już piszę pw do mgie, która zrobi więcej ogłoszeń Lence (tekst ściągniemy od Camary, mam nadzieję, że można?). Pokażesz nam wtedy zdjęcie??? Quote
mgie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Już robię,tylko się rozpatrzę co i jak ;) Edit. czy ona nie jest w jakimś typie np.leonbergera,kaukaza itp ? Quote
mgie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ogłoszenia Leny offer.pl alegratka.pl cafeanimal.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl bono-polska.pl wroclaw gumtree.pl katowice gumtree.pl krakow gumtree.pl http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1958699_10_miesieczna_lena_w_typie_leonbergera.html Quote
ElzaMilicz Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 mgie napisał(a): Edit. czy ona nie jest w jakimś typie np.leonbergera,kaukaza itp ? Nie. Ona jest mixem ze wszystkiego co możliwe. :lol: Quote
mgie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 haha to przegięłam 'troszkę', dałam ją w kategoriach -leonberger :megagrin: Pozmieniam później Quote
mgie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A wiesz,że przeszło mi to przez myśl... zmyliło mnie jedynie umaszczenie ;) Quote
mgie Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Chandler to co,jakiś mały bojkocik wątku teraz.?.:cool3: Quote
Chandler Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 I co? Nie będzie zdjęcia Lenki z dziećmi i Janosikiem. Jestem zawiedziona... O! :obrazic: Quote
ElzaMilicz Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Chandler napisał(a):I co? Nie będzie zdjęcia Lenki z dziećmi i Janosikiem. Jestem zawiedziona... O! :obrazic: :lol: Tylko na takie dostałam zezwolenie od Siły Wyższej. :evil_lol: Quote
Chandler Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No skoro Sila Wyższa, to co mam zrobić ;)? Pogodzić się. Ależ ta Lenka jest piękna! Quote
ElzaMilicz Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Tu jest to zdjęcie. :) Lena - dopiero teraz zaczynam życie... (644364200) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Chandler Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Tu jest to zdjęcie. :) Aaaaale fajna foootka :). Rozumiem, że Janosik podoba się Twoim dzieciom, ale Lenka jaka zapatrzona :lol:. Trzeba koniecznie dodać w ogloszeniu, że potencjalny opiekun musi posiadać telewizor i zakupić serial o Janosiku. Koniecznie ;). Ależ Twoje dzieci urosły Elzo... Quote
mgie Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jest jakiś odzew z ogłoszeń? Dzwonią zainteresowani ? Quote
toyota Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pytam z ciekawości - czy Lena jest bardzo podobna do Azy ? Na zdjęciach wydają się być jak siostry . Quote
Milla.j Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Co prawda to pytanie nie jest do mnie ale odpowiem:evil_lol: czasami gdy obie są odwrócone tyłem to można się pomylić, ale z pyska są zupełnie inne... Pomimo tego obie bawią sie razem (dzisiaj szalały po całym ogródku razem z Amisiem:diabloti:) i są bardzo zgodne. ;) Quote
Recommended Posts