Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
SZczerze?????Gdybym byla na miejscu Lenki..tez bym sie chyba nie dala wyadoptować nikomu innemu:eviltong::eviltong::eviltong:

Elza - bo Lena zostanie jak moja nieadopcyjna Buba ;)

Posted

[quote name='andzia69']Elza - bo Lena zostanie jak moja nieadopcyjna Buba ;)

Nie ma mowy. :diabloti:
Ma mieć swojego człowieka dla siebie !

My dzielimy czas między pracę, spotkania terapeutyczne, dzieci, nasze psy i kupę tymczasów, które pomimo jasnych deklaracji (od stycznia miała być przerwa :eviltong:) wciąż mamy pod opieką. :eek:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Nie ma mowy. :diabloti:
Ma mieć swojego człowieka dla siebie !

My dzielimy czas między pracę, spotkania terapeutyczne, dzieci, nasze psy i kupę tymczasów, które pomimo jasnych deklaracji (od stycznia miała być przerwa :eviltong:) wciąż mamy pod opieką. :eek:
Hihihihi..Elza..proszę nie pisz tak stanowczo- bo ja zawsze...ale to zawsze, jak sie tak bardzo czegoś zapieram- już wtedy mogę być pewna, ze tak się stanie jak piszę, że nie bedzie:loveu::loveu::loveu:
Bo wiesz....Lenka jakos tak ślicznie komponuje sie z Twoim ogrodem i resztą stadka- pasuje jak do kompletu...i chyba to doskonale czuje:eviltong::eviltong:Dlatego nie wiem jak to sie skonczy, bo mysle, że Jej jakoś nie przeszkadza specjalnie to, ze sie musi z Tobą dzielić między prace, spotkania terapeutyczne, czy inne psy:roll::roll:..No ale "Ty tu rządzisz"(Jak w Ikea:eviltong::eviltong::eviltong:)....:multi::multi::multi:

Posted

Eeeee ja jak znam Elze to jak cos postanowi to tak wlasnie bedzie :)
A co do Leny to ma psiura racje, ze dobrze trafila i ze nie chce nigdzie isc, ale mysle ze znajdzie SWOJ kochajacy domek i wtedy poprostu uzna, ze jak juz sie mieszka w jakims domku to poprostu musi byc fajnie. NArazie to poza ELza i wszystkim dobrym co ja u Elzy spotkalo ma psica same zle wspomnienia. Wiec wszyscy rozumiemy ze sie kurczowo trzyma tego co dobre. ALe ja wierze w Elze i w to, ze jak zawsze znajdzie najlpeszy z mozliwych domkow :D

Posted

Mam jeszcze jedno piękne zdjęcie jak Lena ogląda, wraz z moimi dziećmi, "Janosika" w telewizji. :evil_lol:
To wyślę tylko do Camary. :eviltong:

A tu już na podwórku:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Mam jeszcze jedno piękne zdjęcie jak Lena ogląda, wraz z moimi dziećmi, "Janosika" w telewizji. :evil_lol:
To wyślę tylko do Camary. :eviltong:

:placz:

Już piszę pw do mgie, która zrobi więcej ogłoszeń Lence (tekst ściągniemy od Camary, mam nadzieję, że można?). Pokażesz nam wtedy zdjęcie???

Posted

Chandler napisał(a):
I co? Nie będzie zdjęcia Lenki z dziećmi i Janosikiem. Jestem zawiedziona... O! :obrazic:
:lol:

Tylko na takie dostałam zezwolenie od Siły Wyższej. :evil_lol:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Tu jest to zdjęcie. :)

Aaaaale fajna foootka :). Rozumiem, że Janosik podoba się Twoim dzieciom, ale Lenka jaka zapatrzona :lol:.
Trzeba koniecznie dodać w ogloszeniu, że potencjalny opiekun musi posiadać telewizor i zakupić serial o Janosiku. Koniecznie ;).

Ależ Twoje dzieci urosły Elzo...

Posted

Co prawda to pytanie nie jest do mnie ale odpowiem:evil_lol:
czasami gdy obie są odwrócone tyłem to można się pomylić, ale z pyska są zupełnie inne...
Pomimo tego obie bawią sie razem (dzisiaj szalały po całym ogródku razem z Amisiem:diabloti:) i są bardzo zgodne. ;)