Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Camara napisał(a):
jakie plotki? w Krk?
tu tylko jak ktoś kichnie na Prądniku to na Woli mówią mu "na zdrowie" :evil_lol:

Lenka mieszka w Witkowicach ( tuż za Prądnikiem) a ja na Woli
Skąd wiesz:crazyeye:
Acha, na Rynku usłyszałaś, he, he

Posted

To znaczy, że co...? Przeprowadziła się Lenka?
To watek dla inteligentnych - wnioski trzeba wysnuwać samemu, nic nie ma - ot tak...;):lol:

Wszyskiego dobrego dla Lenki!

Posted

Chandler napisał(a):
To znaczy, że co...? Przeprowadziła się Lenka?
To watek dla inteligentnych - wnioski trzeba wysnuwać samemu, nic nie ma - ot tak...;):lol:

Tak, przeprowadziła do Krakowa
Ma wspaniały dom - "ciastko z kremem" jak powiedziała Elza a ja jeszcze dodam że z kawusią...
Jej państwo pewnie wkrótce wrzucą jakieś zdjęcie.
W ich imieniu dziękuję wszystkin, którzy pomogli Lenie
A Elza zapracowana i pewnie...tęskni

Posted

[quote name='Chandler']To znaczy, że co...? Przeprowadziła się Lenka?

Lena pojechała do domu w środę, 15.07.2009. Zawieźliśmy ją do Opola, gdzie przejęli ją nowi opiekunowie.

Wiedziałam, że to TEN dom już od kilku dni, ale o takich rzeczach nie pisze się przedwcześnie. :)
Największy stres wywoływała myśl, że Dorocie i Michałowi nie wystarczy cierpliwości aby doczekać do momentu aż Lena się wyciszy i zacznie zachowywać normalnie.
Powiem szczerze, że poszło lepiej niż się spodziewałam. :p

Tutaj już w nowym domku z Fisią- obecną przyjaciółką. Dziewczyny się docierają. :evil_lol:

Wielkie podziękowania należą się Camarze, która odwiedziła w tę niedzielę rodzinkę Leny i udzieliła cennych wskazówek. :loveu: :loveu: :loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Agata69']A dlaczego ona niewysterylizowana?

Bo po pierwsze- Lena była za młoda, po drugie- mam więcej zaufania do tego domku niż do siebie. :evil_lol:

I nie narzekaj ! Chcesz wiedzieć więcej o Malwie ? :cool3:
Zapraszam na podhalan.fora ( Szukają domu ).
Wiesz, że nie mam czasu na opisywanie tego co robię, zresztą tak jak i Ty. :shiny:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Bo po pierwsze- Lena była za młoda, po drugie- mam więcej zaufania do tego domku niż do siebie. :evil_lol:

I nie narzekaj ! Chcesz wiedzieć więcej o Malwie ? :cool3:
Zapraszam na podhalan.fora ( Szukają domu ).
Wiesz, że nie mam czasu na opisywanie tego co robię, zresztą tak jak i Ty. :shiny:

Wierzę ci na słowo. Nie mam czasu łazić po forach. Zresztą mam stan przedzawałowy - marysia poszła dzisiaj pierwszy dziń do przedszkola.:placz:

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Jak rozumieć słowa, że Lena była za młoda na sterylizację? :crazyeye: Przecież to nie był szczeniak w chwili wyjazdu z Boguszyc! Ktoś mi może wyjaśnić?

[quote name='ElzaMilicz']
W Zakopanem Leniutka dostała pierwszej cieczki w swoim życiu.

Tak wcześniej napisała Elza, moim zdaniem to istotna informacja. Może jednak KTOŚ, czyli Elza, zechce Ci wyjaśnić, jak, co i dlaczego.

Posted

Jakbyście przeczytały uważnie wpisy na wątku to byście wiedziały

ale nie - przeciez łatwiej urządzać zlot czarownic i klepać co ślina na język przyniesie, nie patrząc, że (w domyśle) można komuś krzywdę wyrządzić

również mnie - bo to ja pilotuję ten dom
i wypraszam sobie pomówienia a szczególnie tego typu

było - dostała pierwszej cieczki

nie sterylizuje się dużych suk przed pierwszą cieczką

dlaczego? - odsyłam do opracowań medycznych - trochę trudu wam nie zaszkodzi, bo widocznie za dużo macie czasu

Posted

ja tam jestem ze szkoły wołomińskiej, która uważa, że żadnych suk przed pierwsza cieczką nie powinno się sterylizować.
u małych tez zmiany hormonalne wpływają na konstytuowanie sie charakteru. wszyscyśmy chemią....

camara, liczba mnoga niepotrzebna, chandler przeca ironizowała ;)