sleepingbyday Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 no, ja słyszałam juz kilka dni temu, że jest cos na rzeczy, ale skoro elza nic nie pisała, to nie chciałam sie wychylac. powodzenia, lenka! Quote
Camara Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 jakie plotki? w Krk? tu tylko jak ktoś kichnie na Prądniku to na Woli mówią mu "na zdrowie" :evil_lol: Quote
maat Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Camara napisał(a):jakie plotki? w Krk? tu tylko jak ktoś kichnie na Prądniku to na Woli mówią mu "na zdrowie" :evil_lol: Lenka mieszka w Witkowicach ( tuż za Prądnikiem) a ja na Woli Skąd wiesz:crazyeye: Acha, na Rynku usłyszałaś, he, he Quote
sleepingbyday Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 to miasto to dziura :diabloti: :eviltong: Quote
Chandler Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 To znaczy, że co...? Przeprowadziła się Lenka? To watek dla inteligentnych - wnioski trzeba wysnuwać samemu, nic nie ma - ot tak...;):lol: Wszyskiego dobrego dla Lenki! Quote
maat Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Chandler napisał(a):To znaczy, że co...? Przeprowadziła się Lenka? To watek dla inteligentnych - wnioski trzeba wysnuwać samemu, nic nie ma - ot tak...;):lol: Wszyskiego dobrego dla Lenki! Tak, przeprowadziła do Krakowa Ma wspaniały dom - "ciastko z kremem" jak powiedziała Elza a ja jeszcze dodam że z kawusią... Jej państwo pewnie wkrótce wrzucą jakieś zdjęcie. W ich imieniu dziękuję wszystkin, którzy pomogli Lenie A Elza zapracowana i pewnie...tęskni Quote
ElzaMilicz Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Chandler']To znaczy, że co...? Przeprowadziła się Lenka? To watek dla inteligentnych - wnioski trzeba wysnuwać samemu, nic nie ma - ot tak...;):lol: Wszyskiego dobrego dla Lenki! Lena pojechała do domu w środę, 15.07.2009. Zawieźliśmy ją do Opola, gdzie przejęli ją nowi opiekunowie. Wiedziałam, że to TEN dom już od kilku dni, ale o takich rzeczach nie pisze się przedwcześnie. :) Największy stres wywoływała myśl, że Dorocie i Michałowi nie wystarczy cierpliwości aby doczekać do momentu aż Lena się wyciszy i zacznie zachowywać normalnie. Powiem szczerze, że poszło lepiej niż się spodziewałam. :p Tutaj już w nowym domku z Fisią- obecną przyjaciółką. Dziewczyny się docierają. :evil_lol: Wielkie podziękowania należą się Camarze, która odwiedziła w tę niedzielę rodzinkę Leny i udzieliła cennych wskazówek. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agata69 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Elza ma wakat, warto wiedzieć....:evil_lol: Bardzo proszę zajrzeć do mojej nowej podopiecznej. http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucony-okruszek-czyli-czikita-same-zalety-142385/#post12651046 Quote
sleepingbyday Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 moż eby tak przenieść wąteczek :cool3:? :multi: Quote
Chandler Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ale maleńka wydaje się Lenka w samochodzie, taki okruszek...:cool3: Trzymam kciuki mocno zaciśnięte za Lenkę, za Dom, za docieranie ;). Quote
ElzaMilicz Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Mam filmik, ale nie wstawię bo czasu brak. Wczoraj Lena z całą rodziną pojechała wypoczywać do Zakopanego. :lol: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 no, to na zdjęciu znad morskiego oka wyda się jeszcze mniejsza, wręcz kruszynka :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 W Zakopanem Leniutka dostała pierwszej cieczki w swoim życiu. Było mnóstwo adoratorów... :evil_lol: Quote
Agata69 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Mam nadzieję, ze sterylka to tylko kwestia czasu.... Quote
sleepingbyday Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 no, pojechała na wczasy, to sprzyja amorom - to i cieczki dostała :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Agata69']A dlaczego ona niewysterylizowana? Bo po pierwsze- Lena była za młoda, po drugie- mam więcej zaufania do tego domku niż do siebie. :evil_lol: I nie narzekaj ! Chcesz wiedzieć więcej o Malwie ? :cool3: Zapraszam na podhalan.fora ( Szukają domu ). Wiesz, że nie mam czasu na opisywanie tego co robię, zresztą tak jak i Ty. :shiny: Quote
Agata69 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Bo po pierwsze- Lena była za młoda, po drugie- mam więcej zaufania do tego domku niż do siebie. :evil_lol: I nie narzekaj ! Chcesz wiedzieć więcej o Malwie ? :cool3: Zapraszam na podhalan.fora ( Szukają domu ). Wiesz, że nie mam czasu na opisywanie tego co robię, zresztą tak jak i Ty. :shiny: Wierzę ci na słowo. Nie mam czasu łazić po forach. Zresztą mam stan przedzawałowy - marysia poszła dzisiaj pierwszy dziń do przedszkola.:placz: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no, kochana, to ona juz niedługo będzie chodzić na randki, odsłaniać pępek, palić w ukryciu, wracać po 22 do domu... każdy miałby stan przedzawałowy :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jak rozumieć słowa, że Lena była za młoda na sterylizację? :crazyeye: Przecież to nie był szczeniak w chwili wyjazdu z Boguszyc! Ktoś mi może wyjaśnić? Quote
Chandler Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Jak rozumieć słowa, że Lena była za młoda na sterylizację? :crazyeye: Przecież to nie był szczeniak w chwili wyjazdu z Boguszyc! Ktoś mi może wyjaśnić? [quote name='ElzaMilicz'] W Zakopanem Leniutka dostała pierwszej cieczki w swoim życiu. Tak wcześniej napisała Elza, moim zdaniem to istotna informacja. Może jednak KTOŚ, czyli Elza, zechce Ci wyjaśnić, jak, co i dlaczego. Quote
ElzaMilicz Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Nie zechcę. Nie mam w zwyczaju wyjaśniać rzeczy oczywistych. Quote
Camara Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jakbyście przeczytały uważnie wpisy na wątku to byście wiedziały ale nie - przeciez łatwiej urządzać zlot czarownic i klepać co ślina na język przyniesie, nie patrząc, że (w domyśle) można komuś krzywdę wyrządzić również mnie - bo to ja pilotuję ten dom i wypraszam sobie pomówienia a szczególnie tego typu było - dostała pierwszej cieczki nie sterylizuje się dużych suk przed pierwszą cieczką dlaczego? - odsyłam do opracowań medycznych - trochę trudu wam nie zaszkodzi, bo widocznie za dużo macie czasu Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ja tam jestem ze szkoły wołomińskiej, która uważa, że żadnych suk przed pierwsza cieczką nie powinno się sterylizować. u małych tez zmiany hormonalne wpływają na konstytuowanie sie charakteru. wszyscyśmy chemią.... camara, liczba mnoga niepotrzebna, chandler przeca ironizowała ;) Quote
Recommended Posts