sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wyjątkowy pies, piorunem się zmienia. jestem o nią jakoś spokojna po tych rewelacjach :multi: Quote
beka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pięknota :) Wyślę jej zdjęcia Pani która szuka dużej przytulanki :) Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Chciałam zapytać, co u Lenki? Mam nadzieję, że wszystko dobrze... Quote
ElzaMilicz Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Chandler napisał(a):Chciałam zapytać, co u Lenki? Mam nadzieję, że wszystko dobrze... U Lenki ? :p A to: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-wyrzucona-z-samochodu-koczowala-w-lesie-na-dt-w-miliczu-szukamy-domu-121064/index71.html#post12253814 Zdjęcia wkrótce. ;) Quote
Chandler Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Tak więc dwa dni temu pojechała i rozumiem, że będzie miała towarzyszkę Elzę. Czekam więc spokojnie na fotki i wiadomości, jak będziesz mogła. Quote
ElzaMilicz Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Lenka-dzikusek wróciła w sobotę. Urządziła im taki cyrk, że sama poprosiłam, żeby ją przywieźli. lleż nocy można "walczyć" ;) z wyjącym, skaczącym po parapetach psem ? U mnie dominowana przez wszystkie psy, tam "dała popalić" Elzie. Znowu jest psem normalnym ;), ale czuje się coraz swobodniej czym zaczyna dziłać na nerwy mojej Medzie. :shake: Quote
Isadora7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Lenka-dzikusek wróciła w sobotę. Urządziła im taki cyrk, że sama poprosiłam, żeby ją przywieźli. lleż nocy można "walczyć" ;) z wyjącym, skaczącym po parapetach psem ? U mnie dominowana przez wszystkie psy, tam "dała popalić" Elzie. Znowu jest psem normalnym ;), ale czuje się coraz swobodniej czym zaczyna dziłać na nerwy mojej Medzie. :shake: O kurczątko :(:(:( Quote
Chandler Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Co teraz Elza? Jak mogę Ci pomóc? Napisz proszę jakie masz plany, boTwoja Meda to się domyślam jakie ma plany ;). Ogłaszać Lenę? Quote
ElzaMilicz Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Damy radę. :lol: Muszę dobrze opisać Lenę i wtedy może potrzebne będą ogłoszenia, ale tylko w moim rejonie, żebym mogła kontrolować sytuację. Najbardziej odpowiadałoby mi, żeby Lena znalazła dom w Miliczu. To sunia, która powinna iść do psa dobrze ułożonego i dominującego. Quote
Chandler Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ty się Elza nie śmiej ;). Normalnie wczoraj serce mi zamarło. Lenka. Wiem, że masz doświadczenie w pracy z psami, mam do Ciebie zaufanie jeżeli chodzi o wybór domu dla psiaka. I już jestem spokojna i ma nadzieję... Pisz, proszę, jak będziesz czegoś potrzebowała. Quote
Zofia.Sasza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Zajrzyjcie czasem do jej towarzysza niedoli, co? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ajaks-waleczny-z-boguszyc-szukam-miejsca-na-smierc-138048/ Quote
ElzaMilicz Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Lena jest cywilizowaną sunią pod warunkiem, że ja jestem w pobliżu. Nie wyjdzie na spacer z wolontariuszką, staje na chodniku jak muł, z głową skierowaną w stronę naszego domu. Sunia otwarta na komendy tylko w moim wykonaniu- cały świat może nie istnieć. Nie wiem kiedy ją wyadoptuję. :shake: Nie nadaje się dla przeciętnego Kowalskiego, choćby ten miał serce wielkie jak stąd do Krakowa. ;) :) Quote
sleepingbyday Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 elza, ja jestem kompletne zero trenerskie - czy jest możliwe, zeby sunka umiała nawiązac taka więź z innym człowiekiem? może spotkania intensywne przed oddaniem do ds, żeby się przyzywczaiła? nie wiem, tak rzucam w eter... Quote
Chandler Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Elza, miło mi widzieć Lenkę na Twojej zielonej kanapie :cool3:. A ze względu na to, że ta kanapa szczęście psom przynosi, to i Lenie przyniesie. Jak zrobisz opis, to zaraz poproszę o ogłoszenia, ale ciężko będzie... To musi być wyjątkowy dom i wyjątkowy opiekun z tego co piszesz. Żeby tylko Medzie starczylo cierpliwości :lol:. Quote
ElzaMilicz Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Chandler'] Jak zrobisz opis... Nie wiem kiedy to będzie. :cool1: Lena ma nowego kumpla Morisa Przepięknego- mixa leonbergera. Pokażę go wkrótce. ;) Quote
gonia66 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Lena jest cywilizowaną sunią pod warunkiem, że ja jestem w pobliżu. Nie wyjdzie na spacer z wolontariuszką, staje na chodniku jak muł, z głową skierowaną w stronę naszego domu. Sunia otwarta na komendy tylko w moim wykonaniu- cały świat może nie istnieć. Nie wiem kiedy ją wyadoptuję. :shake: Nie nadaje się dla przeciętnego Kowalskiego, choćby ten miał serce wielkie jak stąd do Krakowa. ;) :) SZczerze?????Gdybym byla na miejscu Lenki..tez bym sie chyba nie dala wyadoptować nikomu innemu:eviltong::eviltong::eviltong: A tak na poważnie...mozemy sie domyslac, co przezywa Lenka...urodzona w schronie...gryziona przez psy i robale....jak juz pokochala Swojego Najukochańszego Człowieka- to pewnie na wieki..innego nie zna- i chyba nie chce poznac..i trudno jej sie dziwić...bo tych ludzi ktorych dotąd znala woli nie wspominać....oj...coś czuję ze będzie ciężko z tą adopcją( i z jednej i z drugiej strony)... a tak "na marginesie"...Lenka jest przecudna.....mmmm...miód cud....:loveu::loveu: Quote
ElzaMilicz Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 gonia66 napisał(a): a tak "na marginesie"...Lenka jest przecudna.....mmmm...miód cud....:loveu::loveu: To prawda. :p Quote
Chandler Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Lena jest cywilizowaną sunią pod warunkiem, że ja jestem w pobliżu. Nie wyjdzie na spacer z wolontariuszką, staje na chodniku jak muł, z głową skierowaną w stronę naszego domu. Sunia otwarta na komendy tylko w moim wykonaniu- cały świat może nie istnieć. Nie wiem kiedy ją wyadoptuję. :shake: Nie nadaje się dla przeciętnego Kowalskiego, choćby ten miał serce wielkie jak stąd do Krakowa. ;) :) No i skończy się tak, że trzeba będzie Lenkę wyadoptować z Tobą, Elza ;). Gdzie ona znajdzie taaaakieeeego "Ludzia", oj, będzie ciężko :shake:. Piękna jest Lena, bez dwóch zdań. Quote
Zofia.Sasza Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Chandler napisał(a):No i skończy się tak, że trzeba będzie Lenkę wyadoptować z Tobą, Elza ;). Gdzie ona znajdzie taaaakieeeego "Ludzia", oj, będzie ciężko :shake:. Piękna jest Lena, bez dwóch zdań. Za pozwoleniem :cool3: czy Ty sugerujesz, że Elza jest NIEADOPCYJNA?! :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Za pozwoleniem :cool3: czy Ty sugerujesz, że Elza jest NIEADOPCYJNA?! :evil_lol: :lol:......................:lol: Już kiedyś Camara chciała mnie wyadoptować i nic z tego nie wyszło. :roll: Quote
Camara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='ElzaMilicz']:lol:......................:lol: Już kiedyś Camara chciała mnie wyadoptować i nic z tego nie wyszło. :roll: ja cie chciałam zaadaptować, ale były mocne protesty :evil_lol: Quote
Chandler Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 O rany, mieni mi się w oczach :lol:. Ta druga pięknota to Twoja Aza? Quote
Recommended Posts