Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Lenka-dzikusek wróciła w sobotę.
Urządziła im taki cyrk, że sama poprosiłam, żeby ją przywieźli. lleż nocy można "walczyć" ;) z wyjącym, skaczącym po parapetach psem ?
U mnie dominowana przez wszystkie psy, tam "dała popalić" Elzie.

Znowu jest psem normalnym ;), ale czuje się coraz swobodniej czym zaczyna dziłać na nerwy mojej Medzie. :shake:

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Lenka-dzikusek wróciła w sobotę.
Urządziła im taki cyrk, że sama poprosiłam, żeby ją przywieźli. lleż nocy można "walczyć" ;) z wyjącym, skaczącym po parapetach psem ?
U mnie dominowana przez wszystkie psy, tam "dała popalić" Elzie.

Znowu jest psem normalnym ;), ale czuje się coraz swobodniej czym zaczyna dziłać na nerwy mojej Medzie. :shake:

O kurczątko :(:(:(

Posted

Damy radę. :lol:

Muszę dobrze opisać Lenę i wtedy może potrzebne będą ogłoszenia, ale tylko w moim rejonie, żebym mogła kontrolować sytuację.
Najbardziej odpowiadałoby mi, żeby Lena znalazła dom w Miliczu.

To sunia, która powinna iść do psa dobrze ułożonego i dominującego.

Posted

Ty się Elza nie śmiej ;). Normalnie wczoraj serce mi zamarło. Lenka.

Wiem, że masz doświadczenie w pracy z psami, mam do Ciebie zaufanie jeżeli chodzi o wybór domu dla psiaka.
I już jestem spokojna i ma nadzieję...
Pisz, proszę, jak będziesz czegoś potrzebowała.

Posted

Lena jest cywilizowaną sunią pod warunkiem, że ja jestem w pobliżu.
Nie wyjdzie na spacer z wolontariuszką, staje na chodniku jak muł, z głową skierowaną w stronę naszego domu.
Sunia otwarta na komendy tylko w moim wykonaniu- cały świat może nie istnieć.
Nie wiem kiedy ją wyadoptuję. :shake: Nie nadaje się dla przeciętnego Kowalskiego, choćby ten miał serce wielkie jak stąd do Krakowa. ;) :)

Posted

elza, ja jestem kompletne zero trenerskie - czy jest możliwe, zeby sunka umiała nawiązac taka więź z innym człowiekiem? może spotkania intensywne przed oddaniem do ds, żeby się przyzywczaiła? nie wiem, tak rzucam w eter...

Posted

Elza, miło mi widzieć Lenkę na Twojej zielonej kanapie :cool3:. A ze względu na to, że ta kanapa szczęście psom przynosi, to i Lenie przyniesie.
Jak zrobisz opis, to zaraz poproszę o ogłoszenia, ale ciężko będzie... To musi być wyjątkowy dom i wyjątkowy opiekun z tego co piszesz.
Żeby tylko Medzie starczylo cierpliwości :lol:.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Lena jest cywilizowaną sunią pod warunkiem, że ja jestem w pobliżu.
Nie wyjdzie na spacer z wolontariuszką, staje na chodniku jak muł, z głową skierowaną w stronę naszego domu.
Nie wiem kiedy ją wyadoptuję. :shake: Nie nadaje się dla przeciętnego Kowalskiego, choćby ten miał serce wielkie jak stąd do Krakowa. ;) :)

SZczerze?????Gdybym byla na miejscu Lenki..tez bym sie chyba nie dala wyadoptować nikomu innemu:eviltong::eviltong::eviltong:
A tak na poważnie...mozemy sie domyslac, co przezywa Lenka...urodzona w schronie...gryziona przez psy i robale....jak juz pokochala Swojego Najukochańszego Człowieka- to pewnie na wieki..innego nie zna- i chyba nie chce poznac..i trudno jej sie dziwić...bo tych ludzi ktorych dotąd znala woli nie wspominać....oj...coś czuję ze będzie ciężko z tą adopcją( i z jednej i z drugiej strony)...
a tak "na marginesie"...Lenka jest przecudna.....mmmm...miód cud....:loveu::loveu:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Lena jest cywilizowaną sunią pod warunkiem, że ja jestem w pobliżu.

No i skończy się tak, że trzeba będzie Lenkę wyadoptować z Tobą, Elza ;).

Gdzie ona znajdzie taaaakieeeego "Ludzia", oj, będzie ciężko :shake:.

Piękna jest Lena, bez dwóch zdań.

Posted

Chandler napisał(a):
No i skończy się tak, że trzeba będzie Lenkę wyadoptować z Tobą, Elza ;).

Gdzie ona znajdzie taaaakieeeego "Ludzia", oj, będzie ciężko :shake:.

Piękna jest Lena, bez dwóch zdań.

Za pozwoleniem :cool3: czy Ty sugerujesz, że Elza jest NIEADOPCYJNA?! :evil_lol:

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Za pozwoleniem :cool3: czy Ty sugerujesz, że Elza jest NIEADOPCYJNA?! :evil_lol:

:lol:......................:lol:

Już kiedyś Camara chciała mnie wyadoptować i nic z tego nie wyszło. :roll:

Posted

[quote name='ElzaMilicz']:lol:......................:lol:

Już kiedyś Camara chciała mnie wyadoptować i nic z tego nie wyszło. :roll:

ja cie chciałam zaadaptować, ale były mocne protesty :evil_lol: