Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

milla.j napisał(a):
Co prawda to pytanie nie jest do mnie ale odpowiem:evil_lol:
czasami gdy obie są odwrócone tyłem to można się pomylić, ale z pyska są zupełnie inne...
Pomimo tego obie bawią sie razem (dzisiaj szalały po całym ogródku razem z Amisiem:diabloti:) i są bardzo zgodne. ;)

Koniecznie musimy zobaczyć zdjęcia w wątku, żeby sprawdzić, czy psiaki różnią się z pyska...;)

Elza, może w wolnej chwili...
Tylko, że Ty wolnego czasu nie masz, więc pewnie kicha :eviltong:.
Z domkiem cisza?

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niezwykle wstydliwa dziewczynka. :eviltong:
Złapałam ją na próbie ściągnięcia chleba z blatu w kuchni.

Tu zwiesza głowę jak kaukaz.

Tu ma owczarkowe "zacięcie". :)

Posted

Elza, dobrze, że Lenka do Ciebie trafiła... Patrzę na nią, w jej oczy, na postawę i widzę, że odebrala w Twoim domu przyspieszoną naukę życia z człowiekiem. Ona jest rzeczywiście piękna, ale też uczy się z Wami normalnie żyć, być psem.
Jak to dobrze, że ona jest u Ciebie...
A dom będzie , wybierzesz najlepszy.
Dzięki za zdjęcia :) .

Fajne Lenka ma te białe skarpetki, po tym ją zaczęłam poznawać wśród tych "kloników", które są u Ciebie ;).

Posted

[quote name='birma74']Witam ,Lenka jest piękna pokażę ją szwagrowi bo szukają psijaciela.Co to za bernusiowy łepuś się wcisnął do zdjęcia:loveu:

Oooo...Birma jesteś wielbicielem bernów ?

Jeśli szwagier należy do tych myślących i słuchających co inni mówią adopcja jest możliwa.

Stróżujemy ? :lol:

Posted

No mam bernowirozę nieuleczalną:loveu:mam 6m-czną suczkę.Szwagier z żoną są fajowym małżeństwem,3 lata temu odeszła suńka i teraz oboje stwierdzili że nadszedł czas na psinkę,zdecydowali się na psa ze schronu ja podsunełam im pomysł na psiaka z domu tymczasowego ,więc zaczynamy szukać.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Niezwykle słodka jest nasza Lenka.
Milla coś o tym wie... ;)

oj, wiem, wiem :evil_lol: ale czasami pokazuje co potrafi...:evil_lol:

Posted

To BPP "Diego Armando de Szil". Moja osobista, druga bernenka. :gent:

[FONT=Verdana]Aaaa... Osobista. Ty Elza chyba lubisz duże kudłate psy, cooo? :cool3:[/FONT]

[FONT=Verdana]Na filmie psy "pozaczepiane" i spokojnie to zniosły, [/FONT][FONT=Verdana]karne - jedno: "Wyjść mi stąd" i futrzaki w tył zwrot i tup, tup, tup...[/FONT]
[FONT=Verdana]Dobrze zorganizowane stadko, no, no, no :happy1:.[/FONT]

A dla Lenki dalej poszukiwany klon Elzy ;).

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak tak mozna małe dziecko z kilkoma potworami wychowywać:roll:. robaki zarazki, alergia, no i pies może ugryźć :shake:

Powiem więcej, dwoje małych dzieci :diabloti:

Lenka super. Ta mielecka leonbergerowata z piątku na sobotę wyjechała do domu ... daleko. Sama wiozłam :eviltong:. Amiś podrzucony gdzie trzeba.

Posted

[quote name='Reno2001']Powiem więcej, dwoje małych dzieci :diabloti:

Lenka super. Ta mielecka leonbergerowata z piątku na sobotę wyjechała do domu ... daleko. Sama wiozłam :eviltong:. Amiś podrzucony gdzie trzeba.

Napisz coś więcej...
Lenkę bardzo interesuje leonbergerka. :p

Posted

[quote name='sleepingbyday']jak tak mozna małe dziecko z kilkoma potworami wychowywać:roll:. robaki zarazki, alergia, no i pies może ugryźć :shake:

Właśnie tak. :eviltong: