Chandler Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 milla.j napisał(a):Co prawda to pytanie nie jest do mnie ale odpowiem:evil_lol: czasami gdy obie są odwrócone tyłem to można się pomylić, ale z pyska są zupełnie inne... Pomimo tego obie bawią sie razem (dzisiaj szalały po całym ogródku razem z Amisiem:diabloti:) i są bardzo zgodne. ;) Koniecznie musimy zobaczyć zdjęcia w wątku, żeby sprawdzić, czy psiaki różnią się z pyska...;) Elza, może w wolnej chwili... Tylko, że Ty wolnego czasu nie masz, więc pewnie kicha :eviltong:. Z domkiem cisza? Quote
ElzaMilicz Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Niezwykle wstydliwa dziewczynka. :eviltong: Złapałam ją na próbie ściągnięcia chleba z blatu w kuchni. Tu zwiesza głowę jak kaukaz. Tu ma owczarkowe "zacięcie". :) Quote
Chandler Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Elza, dobrze, że Lenka do Ciebie trafiła... Patrzę na nią, w jej oczy, na postawę i widzę, że odebrala w Twoim domu przyspieszoną naukę życia z człowiekiem. Ona jest rzeczywiście piękna, ale też uczy się z Wami normalnie żyć, być psem. Jak to dobrze, że ona jest u Ciebie... A dom będzie , wybierzesz najlepszy. Dzięki za zdjęcia :) . Fajne Lenka ma te białe skarpetki, po tym ją zaczęłam poznawać wśród tych "kloników", które są u Ciebie ;). Quote
birma74 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Witam ,Lenka jest piękna pokażę ją szwagrowi bo szukają psijaciela.Co to za bernusiowy łepuś się wcisnął do zdjęcia:loveu: Quote
birma74 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Widzę z allegro że domek tylko Milicz i okolice. Quote
ElzaMilicz Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='birma74']Witam ,Lenka jest piękna pokażę ją szwagrowi bo szukają psijaciela.Co to za bernusiowy łepuś się wcisnął do zdjęcia:loveu: Oooo...Birma jesteś wielbicielem bernów ? Jeśli szwagier należy do tych myślących i słuchających co inni mówią adopcja jest możliwa. Stróżujemy ? :lol: Quote
birma74 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No mam bernowirozę nieuleczalną:loveu:mam 6m-czną suczkę.Szwagier z żoną są fajowym małżeństwem,3 lata temu odeszła suńka i teraz oboje stwierdzili że nadszedł czas na psinkę,zdecydowali się na psa ze schronu ja podsunełam im pomysł na psiaka z domu tymczasowego ,więc zaczynamy szukać. Quote
ElzaMilicz Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Niezwykle słodka jest nasza Lenka. Milla coś o tym wie... ;) Quote
Milla.j Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Niezwykle słodka jest nasza Lenka. Milla coś o tym wie... ;) oj, wiem, wiem :evil_lol: ale czasami pokazuje co potrafi...:evil_lol: Quote
Chandler Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Oooo! Lenka z Morisem i z...? Co to za cudo Elza? Quote
ElzaMilicz Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Chandler'] Co to za cudo Elza? Jak to co ? To BPP "Diego Armando de Szil". Moja osobista, druga bernenka. :gent: A tu troszkę Lenki: Quote
ElzaMilicz Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Camara napisał(a):troche mało ten Lenki :roll: Mało, bo ona ciągle stara się znaleźć pod moimi nogami. :roll: Piękny tytuł allegro! :p Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To BPP "Diego Armando de Szil". Moja osobista, druga bernenka. :gent: [FONT=Verdana]Aaaa... Osobista. Ty Elza chyba lubisz duże kudłate psy, cooo? :cool3:[/FONT] [FONT=Verdana]Na filmie psy "pozaczepiane" i spokojnie to zniosły, [/FONT][FONT=Verdana]karne - jedno: "Wyjść mi stąd" i futrzaki w tył zwrot i tup, tup, tup...[/FONT] [FONT=Verdana]Dobrze zorganizowane stadko, no, no, no :happy1:.[/FONT] A dla Lenki dalej poszukiwany klon Elzy ;). Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 jak tak mozna małe dziecko z kilkoma potworami wychowywać:roll:. robaki zarazki, alergia, no i pies może ugryźć :shake: Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ale ładna bestyjka... Postawa wystawowa, no i to zatroskane czółko :cool3:. Pięęęękna!!! Dobry domek na JUŻ! Quote
Camara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O!!! to jest TO. Od tego trzeba było zacząć ;) Quote
Reno2001 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):jak tak mozna małe dziecko z kilkoma potworami wychowywać:roll:. robaki zarazki, alergia, no i pies może ugryźć :shake: Powiem więcej, dwoje małych dzieci :diabloti: Lenka super. Ta mielecka leonbergerowata z piątku na sobotę wyjechała do domu ... daleko. Sama wiozłam :eviltong:. Amiś podrzucony gdzie trzeba. Quote
ElzaMilicz Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='Reno2001']Powiem więcej, dwoje małych dzieci :diabloti: Lenka super. Ta mielecka leonbergerowata z piątku na sobotę wyjechała do domu ... daleko. Sama wiozłam :eviltong:. Amiś podrzucony gdzie trzeba. Napisz coś więcej... Lenkę bardzo interesuje leonbergerka. :p Quote
ElzaMilicz Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']jak tak mozna małe dziecko z kilkoma potworami wychowywać:roll:. robaki zarazki, alergia, no i pies może ugryźć :shake: Właśnie tak. :eviltong: Quote
Recommended Posts