Sara2011 Posted January 20, 2019 Author Posted January 20, 2019 Serdecznie dziękuję bakusiowa za wpłatę 40zł dla Pralinki. Pralinka jest ogłaszana na Kraków ale jak na razie mam dwóch chętnych z Białegostoku i Holandii :). Poczekamy chwilę, może ktoś trafi się z Krakowa, wtedy Ania osobiście będzie mogła sprawdzić dom oraz rodzina naocznie zobaczy jak Pralinka wygląda i jaka jest. Nie chcę jej wysyłać setki czy tysiące km a potem okaże się ze nie jest pinczerem jak się ludziom wydaje. Quote
Tyśka) Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Właśnie świadomie ogłaszam ją na Kraków, aby było blisko... :) No cóż, to czekamy. Quote
agat21 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Zatem kciuki za dobry dom w Krakowie :) 1 Quote
Gabi79 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Zaglądam do cudnej Pralinki i trzymam kciuki za super domek Quote
Sara2011 Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Dziękuję Kochani, trzymajcie kciuki za jakiś domek z Krakowa. Może weekend będzie bardziej obfity w telefony. Quote
kiyoshi Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 39 minut temu, Sara2011 napisał: Dziękuję Kochani, trzymajcie kciuki za jakiś domek z Krakowa. Może weekend będzie bardziej obfity w telefony. Marioluś a czemu nie może być dom z innego miejsca gdyby np. po nią przyjechał? przecież ona nie jest wybrakowana.... Quote
Aska7 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 32 minuty temu, kiyoshi napisał: przecież ona nie jest wybrakowana.... Powiem więcej, piękna jest. Quote
Sara2011 Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 46 minut temu, kiyoshi napisał: Marioluś a czemu nie może być dom z innego miejsca gdyby np. po nią przyjechał? przecież ona nie jest wybrakowana.... Ludzie z Białegostoku chcieliby aby pomóc im z transportem do W-wy a pani z Holandii by przyjechała ale dopiero jak poprawią się warunki pogodowe czyli nie wiadomo kiedy. Quote
kiyoshi Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 5 minut temu, Sara2011 napisał: Ludzie z Białegostoku chcieliby aby pomóc im z transportem do W-wy a pani z Holandii by przyjechała ale dopiero jak poprawią się warunki pogodowe czyli nie wiadomo kiedy. Marioluś, źle mnie zrozumiałaś...jak z tak daleka i bez transportu to wiadome, że nie ma sensu. Ale jakby ktoś np. był z Katowic, czy Tarnowa ;) to miałam na myśli:) Tak czy inaczej Pralinka jest bardzo śliczna- musimy w nią wierzyć:) Quote
Sara2011 Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 A teraz taka zagadka :). Dlaczego rodzinom z Białegostoku i Holandii tak bardzo wpadła w oko Pralina ? :) Mała podpowiedz: ponizej przedstawiam ich byłe pieski które juz za TM. Białystok ; Holandia 1 Quote
Dusia-Duszka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Nooo taaak. Wszystko jasne. Sentyment zawsze pozostaje... Quote
helli Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Ta druga bardziej Pralinowata, z sylwetki, trudno odmówić takiemu spojrzeniu 1 Quote
Poker Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Jak dobry domek to może być i w Holandii. Tym bardziej ,że chcą przyjechać po Pralinkę. Anula z Bogusik dopiero co wyadoptowały 2 sunie do Holandii. Można zaproponować chętnym ,żeby opłacili suni hotelik do czasu odbioru. 2 Quote
kiyoshi Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Mi sie OBYDWA domy podobaja po tych zdjeciach :) jestem na tak! 1 Quote
Onaa Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Pralinka jest cudna :). Na pewnie lepiej dla jej zdrowia, że ma mniej kilogramów. Też mam sentyment do pralinkowatych, bo w domu tymczasik Tofinka taka mini Pralinka został już u mnie na zawsze. 1 Quote
Sara2011 Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Dnia 23.01.2019 o 07:54, Aska7 napisał: A jak Pralina do dzieci ? Pralinka jest łagodna ale ona jest spokojną sunią, nie wiem czy dobrze czułaby się w domu z 2 i 3 latkiem. Pytanie jakie to są dzieci, jaki jest ich stosunek do zwierząt ? Jeśli spokojne, to ok ale jeśli "rozwydrzone" to ja tam Praliny nie widzę. 2 Quote
Tyśka) Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Czy coś drgnęło w sprawie Pralinki? Miałam dzisiaj hmmm... zapytanie:"Witam gdzie piesek sie załatwia na polu czy w domu na maty?" Quote
Moli@ Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Czy coś drgnęło w sprawie Pralinki? Miałam dzisiaj hmmm... zapytanie:"Witam gdzie piesek sie załatwia na polu czy w domu na maty?" :) z Krakowa? ,) Quote
Tyśka) Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 1 minutę temu, Moli@ napisał: :) z Krakowa? ,) Ogłoszenie jest na Kraków, więc tak :) Miałaś z tą osobą do czynienia czy chodzi o to "pole"? Quote
Moli@ Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ogłoszenie jest na Kraków :) Miałaś z tą osobą do czynienia? Nie.... :) kombinuj dalej ,) Na pocieszenie powiem, że kiedyś też nie wiedziałam o co chodzi - wychodzi...., idę "na pole" ,) Quote
Tyśka) Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 7 minut temu, Moli@ napisał: Nie.... :) kombinuj dalej ,) Na pocieszenie powiem, że kiedyś też nie wiedziałam o co chodzi - "wychodzi...., idę "na pole" ,) wiem, wiem o co chodzi z tym polem,w podkarpackim niektórzy też tak mówią, a ja część rodziny mam z podkarpackiego :) Nie wiem czemu skopiowało się jako podkreślone :)) Natomiast Zainteresowanego odesłałam do ogłoszenia, bo odpowiedź jest podana w treści ogłoszenia. Quote
Moli@ Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: wiem, wiem o co chodzi z tym polem,w podkarpackim niektórzy też tak mówią, a ja część rodziny mam z podkarpackiego :) Nie wiem czemu skopiowało się jako podkreślone :)) Natomiast Zainteresowanego odesłałam do ogłoszenia, bo odpowiedź jest podana w treści ogłoszenia. aaaa niestety, czytanie ze zrozumieniem tekstu :( Quote
Tyśka) Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 W ogóle z czytaniem :( Straciłam ostatnio wiarę w ludzkość. 1 Quote
Recommended Posts