Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serdecznie dziękuję bakusiowa za wpłatę 40zł dla Pralinki.

Pralinka jest ogłaszana na Kraków ale jak na razie mam dwóch chętnych z Białegostoku i Holandii :). Poczekamy chwilę, może ktoś trafi się z Krakowa, wtedy Ania osobiście będzie mogła sprawdzić dom oraz rodzina naocznie zobaczy jak Pralinka wygląda i jaka jest. Nie chcę jej wysyłać setki czy tysiące km a potem okaże się ze nie jest pinczerem jak się ludziom wydaje.

Posted
39 minut temu, Sara2011 napisał:

Dziękuję Kochani, trzymajcie kciuki za jakiś domek z Krakowa. Może weekend będzie bardziej obfity w telefony.

Marioluś a czemu nie może być dom z innego miejsca gdyby np. po nią przyjechał? przecież ona nie jest wybrakowana....

Posted
46 minut temu, kiyoshi napisał:

Marioluś a czemu nie może być dom z innego miejsca gdyby np. po nią przyjechał? przecież ona nie jest wybrakowana....

Ludzie z Białegostoku chcieliby aby pomóc im z transportem do W-wy a pani z Holandii by przyjechała ale dopiero jak poprawią się warunki pogodowe czyli nie wiadomo kiedy.

Posted
5 minut temu, Sara2011 napisał:

Ludzie z Białegostoku chcieliby aby pomóc im z transportem do W-wy a pani z Holandii by przyjechała ale dopiero jak poprawią się warunki pogodowe czyli nie wiadomo kiedy.

Marioluś, źle mnie zrozumiałaś...jak z tak daleka i bez transportu to wiadome, że nie ma sensu. Ale jakby ktoś np. był z Katowic, czy Tarnowa ;) to miałam na myśli:)

Tak czy inaczej Pralinka jest bardzo śliczna- musimy w nią wierzyć:)

Posted

A teraz taka zagadka :). Dlaczego rodzinom z Białegostoku i Holandii tak bardzo wpadła w oko Pralina ?  :)

Mała podpowiedz:  ponizej przedstawiam ich byłe pieski które juz za TM.

Białystok ;

v.JPG.74f411fd1630808975ffe5e977595600.JPGv1.JPG.f3a7cb9388faffa0dbb969a2f9309256.JPG

Holandia

v3.JPG.a8447ef54bd528ec230ad9cc49c6ff79.JPGv2.JPG.ab450c1e31b33e56361d52634c6e9816.JPG

v4.JPG.cd9147e7343a24782bd625447ab38209.JPG

• Like 1
Posted

Jak dobry domek to może być i w Holandii. Tym bardziej ,że chcą przyjechać po Pralinkę. Anula z Bogusik dopiero co wyadoptowały 2 sunie do Holandii.

Można zaproponować chętnym ,żeby opłacili suni hotelik do czasu odbioru.

• Like 2
Posted

Pralinka jest cudna :). Na  pewnie lepiej dla jej zdrowia, że ma mniej kilogramów.

Też mam sentyment do pralinkowatych, bo w domu tymczasik Tofinka taka mini Pralinka został już u mnie na zawsze.

• Like 1
Posted
Dnia 23.01.2019 o 07:54, Aska7 napisał:

A jak Pralina do dzieci ?

Pralinka jest łagodna ale ona jest spokojną sunią, nie wiem czy dobrze czułaby się w domu  z 2 i 3 latkiem. Pytanie jakie to są dzieci, jaki jest ich stosunek do zwierząt ? Jeśli spokojne, to ok ale jeśli "rozwydrzone" to ja tam Praliny nie widzę.

• Upvote 2
  • 3 weeks later...
Posted
6 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Czy coś drgnęło w sprawie Pralinki?

Miałam dzisiaj hmmm... zapytanie:
"Witam gdzie piesek sie załatwia na polu czy w domu na maty?"

:) z Krakowa? ,)

Posted
9 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ogłoszenie jest na Kraków :)
Miałaś z tą osobą do czynienia?

Nie.... :)

kombinuj dalej ,) Na pocieszenie powiem, że kiedyś też nie wiedziałam o co chodzi - wychodzi...., idę "na pole" ,)

Posted
7 minut temu, Moli@ napisał:

Nie.... :)

kombinuj dalej ,) Na pocieszenie powiem, że kiedyś też nie wiedziałam o co chodzi - "wychodzi...., idę "na pole" ,)

wiem, wiem o co chodzi z tym polem,w podkarpackim niektórzy też tak mówią, a ja część rodziny mam z podkarpackiego :)
Nie wiem czemu skopiowało się jako podkreślone :)) Natomiast Zainteresowanego odesłałam do ogłoszenia, bo odpowiedź jest podana w treści ogłoszenia.

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

wiem, wiem o co chodzi z tym polem,w podkarpackim niektórzy też tak mówią, a ja część rodziny mam z podkarpackiego :)
Nie wiem czemu skopiowało się jako podkreślone :)) Natomiast Zainteresowanego odesłałam do ogłoszenia, bo odpowiedź jest podana w treści ogłoszenia.

aaaa

niestety, czytanie ze zrozumieniem tekstu :(