Anecik Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Malwinka/Luna już u siebie. Pan przyjechał z córką - Leną notabene :) - przygotowany jak mało kto. Z obróżką, szelkami, wygrawerowaną adresówką, w domu czeka legowisko, karma ta którą jadła u nas. Jeszcze ma dojść smycz i szczotki do czesania :) Trochę ją wyczesałam żeby pokazać Panu jak to robić. Wszyscy zachwyceni - Malwinka też bo ich poznała i pamiętała pewnie o smaczkach którymi ją futrowali podczas poprzednich odwiedzin. Dałam jej piłeczki z zapachem i powłoczkę na kocyk na pierwsze dni.Myślę że jednak nie będą trudne bo Malwinka to dzielna dziewczynka i da sobie radę. Powodzenia kruszynko :) 3 Quote
Nesiowata Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Jak zwykle - lajków nie ma. Panna zadowolona i chyba dumna z siebie. Powodzenia Malwinko w nowym domu. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Świetna wiadomość :) Powodzenia w DS ! 1 Quote
elik Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Wspaniałe,wspaniałe wieści!!! Kciuki nadal trzymam ale myślę,że już one nie potrzebne bo mała zaczarowała swoją Rodzinkę ! :D Elu część pieniążków z mojego bazarku miała iść na Malwinkę. Elu już dosyć się wstrzymywałam ;) W takim razie chciałabym aby pieniążki dostała Twoja Emi :D Więc proszę o nr konta małej :) Boguniu bardzo serdecznie dziękuję. Emi tydzień temu zaraziła się kaszlem i poczęstowała nim resztę psiego towarzystwa. Cała trójka wylądowała u weta. Emi i Alfik muszą zażywać antybiotyki. Masi się udało, skończyła na katarze, który sam minął. Nie wiem jaka to kwota, ale może wystarczyłaby połowa kwoty, jaką przeznaczyłaś dla Malwinki. Emi nie musi płacić za hotel więc nie potrzebuje tyle kasy, co Twoja Mikunia. Quote
elik Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 Dnia 21.09.2018 o 19:37, Anecik napisał: Dałam jej piłeczki z zapachem i powłoczkę na kocyk na pierwsze dni.Myślę że jednak nie będą trudne bo Malwinka to dzielna dziewczynka i da sobie radę. Aneciu wdzięczna jestem Ci bez granic za wspaniałą opiekę nad dziewuszką i za wyposażenie jej na nową drogę życia :) Dostałam już zdjęcia z podróży i z pierwszych chwil do domku. Pan Kamil wyraził zgodę na zamieszczanie na wątku zdjęć, które mi przysyła. poprosił o link do wątku, może więc nie tylko będzie czytał, ale i sam zaloguje się na Dogomanii i będzie sam pisał, co u nich nowego :) Byłoby miło :) Piękne dziewczyny w podróży :) Malwinka to faktycznie dzielna dziewczynka i bez żadnych problemów już zadomowiła się w DS-sie, ku zadowolenie Pana Kamila. :) Zobaczcie sami :) 1 Quote
elik Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Jak zwykle - lajków nie ma. Powodzenia Malwinko w nowym domu. 2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Świetna wiadomość :) Powodzenia w DS ! Bardzo gorąco dziękuję dobrym duszyczkom :) Quote
Havanka Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Malwinka widac tez zadowolona i szczesliwa z takiego obrotu sprawy.Szczegolnie z tak uroczej i opiekunczej Pani. Trochę to trwało,ale w koncu wlasciwa Rodzina ja odnalazła ! Szczęścia Malinko-Jezynko ! 1 Quote
elik Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 13 godzin temu, Havanka napisał: Malwinka widac tez zadowolona i szczesliwa z takiego obrotu sprawy.Szczegolnie z tak uroczej i opiekunczej Pani. Trochę to trwało,ale w koncu wlasciwa Rodzina ja odnalazła ! Szczęścia Malinko-Jezynko ! Zgadzam się z Toba Elu w stu procentach :) Powiem, że ta urocza i opiekuńcza Pani to córeczka Pana Kamila i ma na imię Lena :) Mam kolejne zdjęcia Leny i Luny :) Luna ma super tereny do spacerów :) 4 Quote
elik Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 3 godziny temu, Figunia napisał: Już tylko dobrego życia Lunko! Dziękuję bardzo Aniu :) Quote
Havanka Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Takie zdjęcia i wieści, to miód na serce ! Uwielbiam czytać o szczęśliwych zakończeniach psiej (kociej) bezdomności, popartych zdjęciami radosnych pyszczków ! Dużo miłosci każdego dnia, Luneczko !!! Quote
elik Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 1 minutę temu, Havanka napisał: Takie zdjęcia i wieści, to miód na serce ! Uwielbiam czytać o szczęśliwych zakończeniach psiej (kociej) bezdomności, popartych zdjęciami radosnych pyszczków ! Dużo miłosci każdego dnia, Luneczko !!! No właśnie :) Dlatego zawsze proszę adoptujących o zdjęcia szczęściarza :) Pan Kamil prosił o link do wątku i sądzę, że go czyta. Pozdrawiam więc serdecznie Jego oraz Lenę, a Lunę proszę podrapać za uszkiem :) 1 Quote
Gabi79 Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Bardzo się cieszę, że Lunka już szczęśliwa w nowym domu!!! Powodzenia maleńka!!! Quote
b-b Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 23 godziny temu, elik napisał: Boguniu bardzo serdecznie dziękuję. Emi tydzień temu zaraziła się kaszlem i poczęstowała nim resztę psiego towarzystwa. Cała trójka wylądowała u weta. Emi i Alfik muszą zażywać antybiotyki. Masi się udało, skończyła na katarze, który sam minął. Nie wiem jaka to kwota, ale może wystarczyłaby połowa kwoty, jaką przeznaczyłaś dla Malwinki. Emi nie musi płacić za hotel więc nie potrzebuje tyle kasy, co Twoja Mikunia. Elu proszę o nr konta Emi :) Ale Luna zapatrzona w Lenkę :D A ogonek się majta to bardzo cieszy. Pomyśleć ,że dzięki dobrym sercom, które pomogły małej wydostać się ze schroniska sunia ma teraz swój wspaniały domek :) Quote
elik Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 6 minut temu, b-b napisał: Elu proszę o nr konta Emi :) Dziękuję Boguniu, zaraz podeślę :) 7 minut temu, b-b napisał: Ale Luna zapatrzona w Lenkę :D A ogonek się majta to bardzo cieszy. Tak :) Też zauważyłam, że ogonek Luny zamiata podłogę :) Baaaardzo to cieszy, że sunia tak szybko odnalazła się w nowym Domu :) Zapewne duży wpływ miał na to stosunek Opiekunów do suni. Zwierzęta doskonale wyczuwają intencje ludzi. Quote
Onaa Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Powodzenia Malwinko w swoim nowym domku :). 1 Quote
elik Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 15 godzin temu, Onaa napisał: Powodzenia Malwinko w swoim nowym domku :). Teraz Luna będzie już tylko szczęśliwym psiakiem :) Quote
Nesiowata Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 3 minuty temu, elik napisał: Teraz Luna będzie już tylko szczęśliwym psiakiem :) I niech to się spełni. W końcu wie, że świat jest piękny, a ludzie jego niezbędną dla psa częścią. Quote
elik Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 1 minutę temu, Nesiowata napisał: I niech to się spełni. W końcu wie, że świat jest piękny, a ludzie jego niezbędną dla psa częścią. Pięknie, a ja dodam tylko, że i odwrotnie, psy dla ludzi także niezbędne są. Kiedyś, jak byłam dzieckiem, podobno powiedziałam do mamy: dom bez psa, to nie dom, to chałupa :) Nadal tak uważam :) 1 Quote
Nesiowata Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 22 minuty temu, elik napisał: Pięknie, a ja dodam tylko, że i odwrotnie, psy dla ludzi także niezbędne są. To prawda. Quote
elik Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 Faktura za ostatni okres pobytu Malwinki w hotelu PsiArek :) Przelew Quote
ewu Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Elu przez tą parwowirozę nawet się nie miałam kiedy cieszyć szczęściem sunieczki. Powodzenia kochana, słoneczko śliczne. Quote
ewu Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Elu dziękuję za kolejne uratowane istnienie. 1 Quote
Tyśka) Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Wow! ale wyśmienite wieści mnie ominęły! TAK SIĘ CIESZĘ, że Luna już u siebie :) Quote
elik Posted October 16, 2018 Author Posted October 16, 2018 Mamy kolejne zdjęcia z szczęśliwej adopcji Malwinki/Luny :) Pan Kamil napisał, że Luna już całkowicie się zadomowiła :) Wspaniała wiadomość :) Jeszcze jeden szczęśliwy psiak Jak ja kocham takie zakończenia :) Zauważcie, jaką Luna ma adresarkę ze swoim imieniem :) Widać, że Pan Kamil dba o Lunę. O jej bezpieczeństwo także Przepiękne zdjęcia Quote
Recommended Posts