guccio Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj "Kochający Ludzi" w rześki poniedziałek. Też Cię witam,łapką macham i posyłam uśmiech . 2 Quote
b-b Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Kochany nasz Nochalek :* Cały czas trzymam kciuki za...oby to cholerstwo pozwoliło jeszcze długo chłopakowi cieszyć się życiem. Quote
guccio Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 3 godziny temu, b-b napisał: Kochany nasz Nochalek :* Cały czas trzymam kciuki za...oby to cholerstwo pozwoliło jeszcze długo chłopakowi cieszyć się życiem. Macham łapką,uśmiecham się,Dziękuję za kciuki. 1 Quote
Tola Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 DT przysłał zdjęcia - Guciątko dzisiaj 1 Quote
Tola Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 2 minuty temu, agat21 napisał: Mordeczka kochana. Bardzo kochana, to fakt - ten psiak łamie serca:) 1 Quote
elik Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Na konto naszego kochanego Gucia wpłynęła kwota 5,00 zł - deklaracja milagros19853201 dla Homerka, który jest w DS. Informowałam o tym milagros19853201, ale deklaracje dla Homerka śle nadal więc przelewam je na konto Gucia. Quote
Nesiowata Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Trzymaj się mocno Guciątko - znów zaczynają się afrykańskie upały. Ale Ty jesteś mądry chłopak, masz swoje sposoby. 1 2 Quote
Jolanta08 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Słodziaku kochany nie wychylaj pysia z cienia ,przesyłam dużo głasków a wszystkim życzę udanego dnia 2 Quote
Nesiowata Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Dzień dobry Guciu - dalej korzystaj z życia, ale tylko w cieniu. Nawet nie chce mi się myśleć o tym, że za kilka godzin trzeba będzie wychodzić na dwór. Trudno przyzwyczaić się do tych temperatur. Z pewnością młodszym jest łatwiej, przynajmniej teoretycznie (bo w praktyce bywa różnie). Niestety - czasem trzeba wystawić nos za drzwi, bodaj na chwilę. Quote
Radek Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Z pewnością młodszym jest łatwiej, przynajmniej teoretycznie Chyba faktycznie tylko teoretycznie. Od dzieciaka nie cierpię upałów:) W taką pogodę psiaków szkoda. Quote
guccio Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 9 godzin temu, Nesiowata napisał: Dzień dobry Guciu - dalej korzystaj z życia, ale tylko w cieniu. Nawet nie chce mi się myśleć o tym, że za kilka godzin trzeba będzie wychodzić na dwór. Trudno przyzwyczaić się do tych temperatur. Z pewnością młodszym jest łatwiej, przynajmniej teoretycznie (bo w praktyce bywa różnie). Niestety - czasem trzeba wystawić nos za drzwi, bodaj na chwilę. Quote
guccio Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Ja też muszę na chwilę, wtedy,oj jak gorąco!Moja też mówi młodszym lepiej. Quote
guccio Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 5 godzin temu, Radek napisał: Chyba faktycznie tylko teoretycznie. Od dzieciaka nie cierpię upałów:) W taką pogodę psiaków szkoda. To Tobie gorzej bo ja sobie leżę w chłodnym kąciku. 1 Quote
Tola Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Ja też jestem teraz daleko z dala od Guciątka, ale to na niedługi czas;) Pozdarwiam wszytskich cieplutko:) Gucio też wciąż pozdrawia wszystkich równie mocno:) Ulubione miejsca Gucia w czasie upałów Gucio i Olinka 1 1 Quote
Nesiowata Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Witaj Guciosławie. U mnie rano jest jakiś wiaterek, jest czym oddychać. Tylko przez cały czas straszą, że to będzie piekielny dzień. Oby nie. Ale Ty dajesz radę ze wszystkim, to i to przetrwasz. Quote
Jolanta08 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Mądre psiaki Gucio i Olinka bo wiedzą, że płytki najlepsze na upał. Quote
Havanka Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 W towarzystwie Olinki,upaly nie straszne. Moja kochana Olinka i kochany Gucio ! Quote
elik Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Tylko przez cały czas straszą, że to będzie piekielny dzień. U mnie 32 stopnie pomimo zachmurzenia. Koszmar Quote
Nesiowata Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 godziny temu, elik napisał: U mnie 32 stopnie pomimo zachmurzenia. Koszmar Nawet nie patrzę na termometr. Jest lekki wiaterek, ale właściwie nie czuć go. A słońce pali niemiłosiernie. Quote
guccio Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 My z Olinką trochę niżej i mniej gorąco.Kochani nasi duzi przyjaciele ochłodzenia Wam życzymy. 2 1 Quote
b-b Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 10 godzin temu, elik napisał: U mnie 32 stopnie pomimo zachmurzenia. Koszmar U nas było 35 :/ 7 godzin temu, guccio napisał: My z Olinką trochę niżej i mniej gorąco.Kochani nasi duzi przyjaciele ochłodzenia Wam życzymy. I Wam zmniejszenia upałów kochani! 1 Quote
Recommended Posts