Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochany nasz Nochalek :*

Cały czas trzymam kciuki za...oby to cholerstwo pozwoliło jeszcze długo chłopakowi cieszyć się życiem.

Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

Kochany nasz Nochalek :*

Cały czas trzymam kciuki za...oby to cholerstwo pozwoliło jeszcze długo chłopakowi cieszyć się życiem.

Macham łapką,uśmiecham się,Dziękuję za kciuki.

• Like 1
Posted

Na konto naszego kochanego Gucia wpłynęła kwota 5,00 zł - deklaracja milagros19853201 dla Homerka, który jest w DS. Informowałam o tym milagros19853201, ale deklaracje dla Homerka śle nadal więc przelewam je na konto Gucia.

Posted

Dzień dobry Guciu - dalej korzystaj z życia, ale tylko w cieniu. Nawet nie chce mi się myśleć o tym, że za kilka godzin trzeba będzie wychodzić na dwór. Trudno przyzwyczaić się do tych temperatur. Z pewnością młodszym jest łatwiej, przynajmniej teoretycznie (bo w praktyce bywa różnie).  Niestety - czasem trzeba wystawić nos za drzwi, bodaj na chwilę.

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Z pewnością młodszym jest łatwiej, przynajmniej teoretycznie 

Chyba faktycznie tylko teoretycznie. Od dzieciaka nie cierpię upałów:) 

W taką pogodę psiaków szkoda. 

Posted
9 godzin temu, Nesiowata napisał:

Dzień dobry Guciu - dalej korzystaj z życia, ale tylko w cieniu. Nawet nie chce mi się myśleć o tym, że za kilka godzin trzeba będzie wychodzić na dwór. Trudno przyzwyczaić się do tych temperatur. Z pewnością młodszym jest łatwiej, przynajmniej teoretycznie (bo w praktyce bywa różnie).  Niestety - czasem trzeba wystawić nos za drzwi, bodaj na chwilę.

Posted
5 godzin temu, Radek napisał:

Chyba faktycznie tylko teoretycznie. Od dzieciaka nie cierpię upałów:) 

W taką pogodę psiaków szkoda. 

To Tobie gorzej bo ja sobie leżę w chłodnym kąciku.

• Like 1
Posted

Ja też jestem teraz daleko  z dala od Guciątka, ale to na niedługi czas;)

Pozdarwiam wszytskich cieplutko:)

Gucio też wciąż pozdrawia wszystkich równie mocno:)

Ulubione miejsca Gucia w czasie upałów

V__CD0D.jpg

Gucio i Olinka

V__EF1D.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Witaj Guciosławie. U mnie rano jest jakiś wiaterek, jest czym oddychać. Tylko przez cały czas straszą, że to będzie piekielny dzień.

Oby nie.

Ale Ty dajesz radę ze wszystkim, to i to przetrwasz.

Posted
8 godzin temu, Nesiowata napisał:

Tylko przez cały czas straszą, że to będzie piekielny dzień.

U mnie 32 stopnie pomimo zachmurzenia. Koszmar    zmartwiony.jpg.92df8567b3c0ddf742485059c90ff323.jpg

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

U mnie 32 stopnie pomimo zachmurzenia. Koszmar    zmartwiony.jpg.92df8567b3c0ddf742485059c90ff323.jpg

Nawet nie patrzę na termometr. Jest lekki wiaterek, ale właściwie nie czuć go. A słońce pali niemiłosiernie. 

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

U nas było 35  :/

7 godzin temu, guccio napisał:

My z Olinką trochę niżej i mniej gorąco.Kochani nasi duzi przyjaciele ochłodzenia Wam życzymy.

I Wam zmniejszenia upałów kochani!

• Like 1