Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteś pieskiem na medal ale i Opiekunkę masz na medal rangi Olimpijskiej. Szacun wielki i oklaski.

Przekaż Opiekunce moje najniższe ukłony i uszanowanie.

Posted
49 minut temu, Nesiowata napisał:

Witaj mądry Guciu - niestety, nadal musisz  korzystać ze swoich tajemnych miejsc, bo z pogodą nic chce się zmieniać.

A u nas jakby zapowiedź nieco chłodniejszego dnia. Niebo zamglone, nie widać słońca.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

A u nas jakby zapowiedź nieco chłodniejszego dnia. Niebo zamglone, nie widać słońca.

Trochę zazdroszczę, bo u nas lampa od rana. 

Posted
Dnia 29.07.2018 o 23:21, bou napisał:

Toluniu,pilnuj tego terminu,a ja sie dowiem od wetkiKasi,kiedy to sympozjum,bo i płyte trzeba dosłac itp.Czekam na wieści,pozdrowienia sliczne.M.

TZ umówił termin wizyty  i badania TK w Lublinie na 28.08. na godz. 12.00.

Chciał  parę dni wcześniej, ale niestety dr Handwerker będzie nieobecny.

Wciąż oczywiście prosimy o kciuki, żeby do tego  czasu stan Guciątka pozostał bez zmian i żeby chłopak  cieszył się dobrym samopoczuciem:)

Koszt badania TK to 600 zł; na koncie u elik Gucio ma 505 zł, więc bardzo prosimy, jeśli ktoś jeszcze może wspomóc Gutka,  o pomoc.

Transport (przejazd po Gutka do DT, potem Lublin, droga powrotna do DT i potem do Zamościa to ok. 280 km) TZ  jakoś znowu spróbuje  wziąć na siebie.

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

TZ umówił termin wizyty  i badania TK w Lublinie na 28.08. na godz. 12.00.

Chciał  parę dni wcześniej, ale niestety dr Handwerker będzie nieobecny.

Wciąż oczywiście prosimy o kciuki, żeby do tego  czasu stan Guciątka pozostał bez zmian i żeby chłopak  cieszył się dobrym samopoczuciem:)

Koszt badania TK to 600 zł; na koncie u elik Gucio ma 505 zł, więc bardzo prosimy, jeśli ktoś jeszcze może wspomóc Gutka,  o pomoc.

Transport (przejazd po Gutka do DT, potem Lublin, droga powrotna do DT i potem do Zamościa to ok. 280 km) TZ  jakoś znowu spróbuje  wziąć na siebie.

Dorzucę cosik po 10 tym.Dobry termin,damy radę z konsultacjami.

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Kciuki zaciśnięte z całych sił.

Posted
4 godziny temu, bou napisał:

Dorzucę cosik po 10 tym.Dobry termin,damy radę z konsultacjami.

8 minut temu, Radek napisał:

Kciuki zaciśnięte z całych sił.

2 minuty temu, agat21 napisał:

Wielkie kciuki za dobry stan Guciątka. Przed badaniem wyślę na konto fundacji Zea grosik dla niego. 

Dziękuję bardzo w imieniu Guciątkamilosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0116

Posted
Dnia 2.08.2018 o 21:48, guccio napisał:

A moja opiekunka,ten mój człowiek ,ona tylko kocha zwierzaki.

Tylko? 

Witaj w kolejną sobotę Guciu i dalej pilnuj tajemnych miejsc.

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Macham do Was moi przyjaciele.Dziękuje,że pomagacie mi życ.Moi ludzie ci u których jestem tez po 15-tym wpłacą na moje badania.

Też macham do ciebie Guciu   450655104_gifstarkamachachusteczk.gif.55867c13d1d6b91526cf1befc02c55cb.gif  Jesteś u  wspaniałych Ludzi ! :)

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Mizianko to bardzo ważna sprawa. 

Teraz wiem,że ręka krzywdy nie robi tylko mizia ale kiedyś bałem się,Teraz ręka daje mi jedzonko,zakłada szeleczki i na spacerek.Tylko do noska nie lubię ale też wytrzymuję bo potem smaczki.

• Like 1
  • Upvote 1