Jolanta08 Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Miłego, pełnego cienia dnia dla Guciątka i jego fanów Quote
guccio Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Macham do Was,ja sobie dalej znajduje chłodzik,a wy moi duzi przyjaciele nie możecie poleżeć w chłodnym miejscu tak jak ja, 2 1 Quote
bou Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Dzielny Guciu,trzymaj się,nie daj się upałom,pozdrowienia dla Twojej Wspaniałej Dużej. :) Quote
guccio Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Moja Duża mówi,że jestem mądry i wiem gdzie chłodzik taki fajny, 1 1 Quote
Nesiowata Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 3 godziny temu, guccio napisał: Moja Duża mówi,że jestem mądry i wiem gdzie chłodzik taki fajny, Że jesteś mądrym psiakiem to wiadomo wszem i wobec. Quote
uxmal Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Jesteś pieskiem na medal ale i Opiekunkę masz na medal rangi Olimpijskiej. Szacun wielki i oklaski. Przekaż Opiekunce moje najniższe ukłony i uszanowanie. Quote
guccio Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 A moja opiekunka,ten mój człowiek ,ona tylko kocha zwierzaki. 2 1 Quote
elik Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 16 minut temu, guccio napisał: A moja opiekunka,ten mój człowiek ,ona tylko kocha zwierzaki. I ma rację :) Quote
Nesiowata Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Witaj mądry Guciu - niestety, nadal musisz korzystać ze swoich tajemnych miejsc, bo z pogodą nic chce się zmieniać. Quote
elik Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 49 minut temu, Nesiowata napisał: Witaj mądry Guciu - niestety, nadal musisz korzystać ze swoich tajemnych miejsc, bo z pogodą nic chce się zmieniać. A u nas jakby zapowiedź nieco chłodniejszego dnia. Niebo zamglone, nie widać słońca. Quote
Radek Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: A u nas jakby zapowiedź nieco chłodniejszego dnia. Niebo zamglone, nie widać słońca. Trochę zazdroszczę, bo u nas lampa od rana. Quote
Tola Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 Dnia 29.07.2018 o 23:21, bou napisał: Toluniu,pilnuj tego terminu,a ja sie dowiem od wetkiKasi,kiedy to sympozjum,bo i płyte trzeba dosłac itp.Czekam na wieści,pozdrowienia sliczne.M. TZ umówił termin wizyty i badania TK w Lublinie na 28.08. na godz. 12.00. Chciał parę dni wcześniej, ale niestety dr Handwerker będzie nieobecny. Wciąż oczywiście prosimy o kciuki, żeby do tego czasu stan Guciątka pozostał bez zmian i żeby chłopak cieszył się dobrym samopoczuciem:) Koszt badania TK to 600 zł; na koncie u elik Gucio ma 505 zł, więc bardzo prosimy, jeśli ktoś jeszcze może wspomóc Gutka, o pomoc. Transport (przejazd po Gutka do DT, potem Lublin, droga powrotna do DT i potem do Zamościa to ok. 280 km) TZ jakoś znowu spróbuje wziąć na siebie. 2 Quote
bou Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: TZ umówił termin wizyty i badania TK w Lublinie na 28.08. na godz. 12.00. Chciał parę dni wcześniej, ale niestety dr Handwerker będzie nieobecny. Wciąż oczywiście prosimy o kciuki, żeby do tego czasu stan Guciątka pozostał bez zmian i żeby chłopak cieszył się dobrym samopoczuciem:) Koszt badania TK to 600 zł; na koncie u elik Gucio ma 505 zł, więc bardzo prosimy, jeśli ktoś jeszcze może wspomóc Gutka, o pomoc. Transport (przejazd po Gutka do DT, potem Lublin, droga powrotna do DT i potem do Zamościa to ok. 280 km) TZ jakoś znowu spróbuje wziąć na siebie. Dorzucę cosik po 10 tym.Dobry termin,damy radę z konsultacjami. Quote
Radek Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 5 godzin temu, Tola napisał: Wciąż oczywiście prosimy o kciuki, żeby do tego czasu stan Guciątka pozostał bez zmian i żeby chłopak cieszył się dobrym samopoczuciem:) Kciuki zaciśnięte z całych sił. Quote
agat21 Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 Wielkie kciuki za dobry stan Guciątka. Przed badaniem wyślę na konto fundacji Zea grosik dla niego. Quote
Tola Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 4 godziny temu, bou napisał: Dorzucę cosik po 10 tym.Dobry termin,damy radę z konsultacjami. 8 minut temu, Radek napisał: Kciuki zaciśnięte z całych sił. 2 minuty temu, agat21 napisał: Wielkie kciuki za dobry stan Guciątka. Przed badaniem wyślę na konto fundacji Zea grosik dla niego. Dziękuję bardzo w imieniu Guciątka Quote
Nesiowata Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Dnia 2.08.2018 o 21:48, guccio napisał: A moja opiekunka,ten mój człowiek ,ona tylko kocha zwierzaki. Tylko? Witaj w kolejną sobotę Guciu i dalej pilnuj tajemnych miejsc. Quote
guccio Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Macham do Was moi przyjaciele.Dziękuje,że pomagacie mi życ.Moi ludzie ci u których jestem tez po 15-tym wpłacą na moje badania. 1 1 Quote
elik Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 1 godzinę temu, guccio napisał: Macham do Was moi przyjaciele.Dziękuje,że pomagacie mi życ.Moi ludzie ci u których jestem tez po 15-tym wpłacą na moje badania. Też macham do ciebie Guciu Jesteś u wspaniałych Ludzi ! :) Quote
Jolanta08 Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Mizianko dla Guciatka a wszystkim dużo chłodnego cienia Quote
guccio Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Mizianko dla Guciatka a wszystkim dużo chłodnego cienia Jak ja lubię mizianka!Dziękuję, Quote
guccio Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Mizianko to bardzo ważna sprawa. Teraz wiem,że ręka krzywdy nie robi tylko mizia ale kiedyś bałem się,Teraz ręka daje mi jedzonko,zakłada szeleczki i na spacerek.Tylko do noska nie lubię ale też wytrzymuję bo potem smaczki. 1 1 Quote
Recommended Posts