Tyśka) Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Może to lepiej, że Pani zrezygnowała... dla Uli znajdzie się domek na miarę szyty, musi tylko troszkę poczekać. Quote
Havanka Posted June 26, 2018 Posted June 26, 2018 Aska7 zafundowała Uli miesięczne wyróżnienie ogłoszenia na OLX. Może tym razem się uda? Wrzucę link, kiedy będzie już aktywne. Quote
Onaa Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Zaglądam do Uleczki :). U mnie Ula ma olx na Poznań - może zmienić na inną miejscowość ?, a tak to teraz wygląda: Od: 25 cze Do: 18 lip Urocza roczna suczka Uleczka szuka dobre... podgląd edycja zakończ Za darmo 3 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 10 lip Statystyki Wyświetleń: 345 Tel: 6 Obserwuje: 21 Quote
Havanka Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Mam już link z wyróżnionym ogłoszeniem: https://www.olx.pl/oferta/roczna-ula-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDuVE1L.html Renatko, jeżeli Ula jest na Poznań już dłuższy czas, to może faktycznie zmienić? Może woj. lubuskie ? Quote
Alaskan malamutte Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Przelałam na konto Szafirki 250zł za pobyt Uli w hoteliku za miesiąc czerwiec. Quote
Havanka Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 9 godzin temu, Onaa napisał: Dałam Uleczkę na olx na Gorzów Wlpk. U mnie ma teraz na lubuskie - Nową Sól ( wyróżnione do 28 lipca ). Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Dnia 26.06.2018 o 08:54, Havanka napisał: Aska7 zafundowała Uli miesięczne wyróżnienie ogłoszenia na OLX. Może tym razem się uda? Wrzucę link, kiedy będzie już aktywne. Dnia 28.06.2018 o 15:04, Alaskan malamutte napisał: Przelałam na konto Szafirki 250zł za pobyt Uli w hoteliku za miesiąc czerwiec. Dnia 30.06.2018 o 10:47, Onaa napisał: Dałam Uleczkę na olx na Gorzów Wlpk. 16 godzin temu, Havanka napisał: U mnie ma teraz na lubuskie - Nową Sól ( wyróżnione do 28 lipca ). Jestem po tygodniowej przerwie, wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i zaglądanie do Uleczki. Zaraz zabieram się do nadrabiania zaległości na dogo, bo przez tydzień byłam bez telefonu i bez internetu, nie wiem, jak to przeżyłam;) Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Dzisiaj podobno Uleczka ma mieć gości w hoteliku, więc potrzebne kciuki! 1 Quote
szafirka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Do Uli przyjechali dzisiaj goście - małżeństwo w średnim wieku, mieszkają w okolicy Zielonej góry w domu pod lasem. Ula miałaby spory ogród i kilka spacerów dziennie po lesie z Panem, oczywiście wtedy kiedy będzie na to gotowa. Niestety Ula zaskoczyła przede wszystkim nas - omijała Państwa z daleka, mimo, że byli ponad godzinę, dała się pogłaskać tylko Pani i to kilka sekund, trzymała się kilka metrów od nas bardzo czujnie. Państwo niby nie przestraszyli się tego, ale muszą przemyśleć decyzję. Od zawsze w domu były psy. Pokazałam też Algę, ale nie była w ich typie - lubią krótkowłose, smukłe sunie, Ulą są oboje zauroczeni. Zobaczymy, ale raczej nie nastawiam się, że decyzja będzie na tak. Ula jest nieśmiała przy pierwszym spotkaniu, ale dzisiaj ewidentnie była nie w formie. Państwo spokojni, cierpliwi, nie narzucali się, a mimo tego nie zaufała. Quote
Onaa Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Hm, to na pewno była duża szansa na domek dla Uleczki, ale może jej się nie spodobali ? Quote
Havanka Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 2 godziny temu, szafirka napisał: Do Uli przyjechali dzisiaj goście - małżeństwo w średnim wieku, mieszkają w okolicy Zielonej góry w domu pod lasem. Ula miałaby spory ogród i kilka spacerów dziennie po lesie z Panem, oczywiście wtedy kiedy będzie na to gotowa. Niestety Ula zaskoczyła przede wszystkim nas - omijała Państwa z daleka, mimo, że byli ponad godzinę, dała się pogłaskać tylko Pani i to kilka sekund, trzymała się kilka metrów od nas bardzo czujnie. Państwo niby nie przestraszyli się tego, ale muszą przemyśleć decyzję. Od zawsze w domu były psy. Pokazałam też Algę, ale nie była w ich typie - lubią krótkowłose, smukłe sunie, Ulą są oboje zauroczeni. Zobaczymy, ale raczej nie nastawiam się, że decyzja będzie na tak. Ula jest nieśmiała przy pierwszym spotkaniu, ale dzisiaj ewidentnie była nie w formie. Państwo spokojni, cierpliwi, nie narzucali się, a mimo tego nie zaufała. O kurcze.... chyba jednak nie zaiskrzyło. Szkoda, bo ze wstępnego opisu, domek zapowiadał się całkiem dobrze. Obiecany link do ogłoszenia na OLX: https://www.olx.pl/oferta/roczna-ula-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDuVE1L.html Quote
Tola Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 6 godzin temu, szafirka napisał: Do Uli przyjechali dzisiaj goście - małżeństwo w średnim wieku, mieszkają w okolicy Zielonej góry w domu pod lasem. Ula miałaby spory ogród i kilka spacerów dziennie po lesie z Panem, oczywiście wtedy kiedy będzie na to gotowa. Niestety Ula zaskoczyła przede wszystkim nas - omijała Państwa z daleka, mimo, że byli ponad godzinę, dała się pogłaskać tylko Pani i to kilka sekund, trzymała się kilka metrów od nas bardzo czujnie. Państwo niby nie przestraszyli się tego, ale muszą przemyśleć decyzję. Od zawsze w domu były psy. Pokazałam też Algę, ale nie była w ich typie - lubią krótkowłose, smukłe sunie, Ulą są oboje zauroczeni. Zobaczymy, ale raczej nie nastawiam się, że decyzja będzie na tak. Ula jest nieśmiała przy pierwszym spotkaniu, ale dzisiaj ewidentnie była nie w formie. Państwo spokojni, cierpliwi, nie narzucali się, a mimo tego nie zaufała. Szkoda, ze Ula była taka spięta, bo domek z opisu bardzo rozważny, mądry. Poczekamy, co z tego wyniknie, ale tez myślę, ze Państwo już nie zadzwonią. Quote
Gusiaczek Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Wierzę, że Ula sama wybierze ;) Trzymam kciuki :) 2 1 Quote
b-b Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Jeśli faktycznie wpadła im w oko to na ich miejscu spróbowałabym jeszcze raz spotkać się z sunią. Powodzenia maleńka. 1 Quote
Tola Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Zaglądam do Uleczki, zostawiam dużo głasków. A jak Uleczka ze smyczą, jest poprawa? Quote
KrzystofGan Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Trzymam kciuki, mam nadzieje że wszystko się uda Quote
Tola Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 31 minut temu, uxmal napisał: nie zadzwonili Ci Państwo? :( Nie:( Quote
b-b Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Nie:( Czyli to nie byli CI ludzie. Oby następni okazali się godnymi małej. Quote
Recommended Posts