Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.06.2018 o 08:54, Havanka napisał:

Aska7 zafundowała Uli miesięczne wyróżnienie ogłoszenia na OLX. Może tym razem się uda? Wrzucę link, kiedy będzie już aktywne.

Dnia 28.06.2018 o 15:04, Alaskan malamutte napisał:

Przelałam na konto Szafirki 250zł za pobyt Uli w hoteliku za miesiąc czerwiec. 

Dnia 30.06.2018 o 10:47, Onaa napisał:

mi%C5%82ego%20dnia%20r%C3%B3%C5%BCe.jpg

Dałam Uleczkę na olx na Gorzów Wlpk.

16 godzin temu, Havanka napisał:

U mnie ma teraz na lubuskie - Nową Sól ( wyróżnione do 28 lipca ).

Jestem po tygodniowej przerwie, wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i zaglądanie do Uleczki.milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0116

Zaraz zabieram się do nadrabiania zaległości na dogo, bo przez tydzień byłam bez telefonu i bez internetu, nie wiem, jak to przeżyłam;)

Posted

Do Uli przyjechali dzisiaj goście - małżeństwo w średnim wieku, mieszkają w okolicy Zielonej góry w domu pod lasem. Ula miałaby spory ogród i kilka spacerów dziennie po lesie z Panem, oczywiście wtedy kiedy będzie na to gotowa. Niestety Ula zaskoczyła przede wszystkim nas - omijała Państwa z daleka, mimo, że byli ponad godzinę, dała się pogłaskać tylko Pani i to kilka sekund, trzymała się kilka metrów od nas bardzo czujnie. Państwo niby nie przestraszyli się tego, ale muszą przemyśleć decyzję. Od zawsze w domu były psy. Pokazałam też Algę, ale nie była w ich typie - lubią krótkowłose, smukłe sunie, Ulą są oboje zauroczeni. Zobaczymy, ale raczej nie nastawiam się, że decyzja będzie na tak. Ula jest nieśmiała przy pierwszym spotkaniu, ale dzisiaj ewidentnie była nie w formie. Państwo spokojni, cierpliwi, nie narzucali się, a mimo tego nie zaufała.

Posted
2 godziny temu, szafirka napisał:

Do Uli przyjechali dzisiaj goście - małżeństwo w średnim wieku, mieszkają w okolicy Zielonej góry w domu pod lasem. Ula miałaby spory ogród i kilka spacerów dziennie po lesie z Panem, oczywiście wtedy kiedy będzie na to gotowa. Niestety Ula zaskoczyła przede wszystkim nas - omijała Państwa z daleka, mimo, że byli ponad godzinę, dała się pogłaskać tylko Pani i to kilka sekund, trzymała się kilka metrów od nas bardzo czujnie. Państwo niby nie przestraszyli się tego, ale muszą przemyśleć decyzję. Od zawsze w domu były psy. Pokazałam też Algę, ale nie była w ich typie - lubią krótkowłose, smukłe sunie, Ulą są oboje zauroczeni. Zobaczymy, ale raczej nie nastawiam się, że decyzja będzie na tak. Ula jest nieśmiała przy pierwszym spotkaniu, ale dzisiaj ewidentnie była nie w formie. Państwo spokojni, cierpliwi, nie narzucali się, a mimo tego nie zaufała.

O kurcze.... chyba jednak nie zaiskrzyło. Szkoda, bo ze wstępnego opisu, domek zapowiadał się całkiem dobrze.

Obiecany link do ogłoszenia na OLX: https://www.olx.pl/oferta/roczna-ula-czeka-na-nowy-dom-CID103-IDuVE1L.html

Posted
6 godzin temu, szafirka napisał:

Szkoda, ze Ula była taka spięta, bo domek z opisu bardzo rozważny, mądry.

Poczekamy, co z tego wyniknie, ale  tez  myślę, ze Państwo już nie zadzwonią.

Posted

Jeśli faktycznie wpadła im w oko to na ich miejscu spróbowałabym jeszcze raz spotkać się z sunią.

Powodzenia maleńka.

• Like 1