Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękuje, że zaglądacie:) chyba już cieczka skończona, ale nie wiem na 100%. Czekamy na Kasie i nowe zdjęcia:) w przyszłym tygodniu na pewno będą. Na razie z ogłoszeń cisza:(

Przelewam Kasi 200 zł za pobyt Romy w maju (od 10tego)

Posted

Kasiu, zdjęcia mistrzostwo świata, jak zawsze. One pokazują jak bardzo nasze pieski są u Ciebie szczęśliwe:)

Roma szaleje...juz nic nie zostało z tej bidy radyskiej:) Muszę się wziąć porządniej za ogłoszenia...w wekend będe działać:)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, mgog napisał:

Co słychać u Romy?

Witaj:) u Romy wszystko bardzo dobrze. Jest grzeczną sunią, która najbardziej lubi biegać i bawić się z innymi psami. szczególną przyjaźń zawiązała z Pomadką:) jest zdrowa, uśmiechnięta...tylko niestety nikt o nią nie dzwoni:( domku na horyzoncie póki co nie widać...

Posted
12 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

kiyoshi, u moich też cisza... Roma się doczeka domku, zobaczysz :)

Wiem :) jak Pesteczka pojedzie (oby) to Roma dostamie po niej kilka wyroznionych olx jeszcze

Troche ma malo ogloszen ale nie wyrabiam czasowo :( mamy w przytulisku chore pieski :(

Posted
53 minuty temu, zachary napisał:

Kiyoshi, czy Roma była kąpana?. Myślę, że jej sierść wyglądałaby atrakcyjniej gdyby była czysta i lśniąca jak diament?. 

nie wiem..musimy dopytać Kasi. Wiem, że był plan by kąpać Romcie po cieczce. Muszę poprosić Kasie tez o jeszcze troszke zdjęć, ale to już jak z Pesteczką się ułoży...

Posted
11 godzin temu, zachary napisał:

Po cieczce... dobry pomysł, aby w końcu  zmyć radysowy kurz...i od razu będzie się inaczej prezentować na fotkach...

Tak:) cieczka w sumie juz się skończyła więc myśle że kąpiel była, tylko Kasia pewnie wykończona, bo tyle piesków i adopcje stoją:(

Dziękuje Iwonko za deklracje - 20 zł od Ciebie jest na koncie Romy:)

Posted

Dla Romy wpłynęło 10 zł deklaracji od Livka :) DZIEKUJE <3

Kasiu- czy jak juz uporasz się z paszportem Pesteczki i jej wydaniem- uda się zrobić kilka nowych zdjęć Romy? Plisss

:)

Posted

Pesteczka w Wiedniu...a o Rome nikt nie dzwoni...Pewnie też czeka na taki wyjątkowy domek:) może tez w świecie, ale szczęsciu trzeba pomóc więc:

- Kasiu- błagam o nowe zdjęcia:)

- zaraz dorabiam ogłoszenia i tak, wyróżnienia olx Roma ma na :

- dorobie jeszcze na Opole, Wrocław, Warszawe za chwile

- moruski ma aktualne

- odliczam z konta te 3 wyróznienia co rozpisałam wyżej (niestety to konieczność, jeśli chce się znaleśc dom); 3 x 17,8= 53,40 zł

edit: