Bogusik Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 Dziękujemy za dobre myśli dla Mony na jutrzejszy,tak ważny dzień! :) Quote
Tola Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 17 minut temu, Bogusik napisał: Dziękujemy za dobre myśli dla Mony na jutrzejszy,tak ważny dzień! :) Jeszcze ja pędzę z dobrymi myślami i mocno zaciśniętymi kciukami :) Quote
Bogusik Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 11 minut temu, Tola napisał: Jeszcze ja pędzę z dobrymi myślami i mocno zaciśniętymi kciukami :) Dziękuję Martuniu :) Quote
Bogusik Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 Mona pojechała do swojego domku :) W oczekiwaniu na przyjazd nowych opiekunów :) Pierwsze zapoznanie z Pańcią...:) 3 Quote
Poker Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Fajna pańcia. Zaopatrzona w wodę i miskę dla suni. niech ci się wiedzie, sunieczko. Quote
Onaa Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Powodzenia i dużo miłości w nowym domku psinko :D ! Quote
Tola Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Dużo miłości życzę zamojskiej sunieczce, dobrego życia! Teraz czas na koleżanki. Quote
Bogusik Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Mona teraz Zorka podróż zniosła bardzo dobrze.Z rezydentem zapoznanie bez konfliktowe.Pierwszy dzień Zorka obso=ikała całą chałupę łącznie z legowiskiem Asterka.Wczoraj już były tylko 2 wpadki.Państwo to rozumieją i często wychodzą z Zorką na dwór a jak zrobi tam sioo to zostaje wynagradzana smaczkiem.jest mądrą sunia i szybko załapuje.Córeczka zakochana w suni i odwrotnie :) Kilka przesłanych zdjęć...:) W drodze do domku... Zapoznanie z rezydentem.... Mała przekąska.... odpoczynek po dniu pełnym emocji.... 1 Quote
Bogusik Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 Zorka zapakowała się do legowiska Astera,więc na to wygląda,że rezydentowi pozostaje nowo zakupione....:) Quote
Bogusik Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 Kochani,wiadomość "stulecia" i ogromna niespodzianka,która spadła jak grom z nieba :) Pani Basia przyjechała do Hani wraz z synem i synową po Dunieczkę.Gdy już podpisała umowę adopcyjną, Hania wypuściła na ogród Capri.Młodzi Państwo jak ją zobaczyli,to nie mogli się od niej oderwać.Otrzymałam wiadomość od Hani czy może wydać też Capri,wiec zadzwoniłam i poprosiłam o rozmowę z p.Jakubem.Młodzi ludzie mieszkają we Wrocławiu w mieszkaniu ok 60m.Za miesiąc przeprowadzają się do większego w okolice bardziej spokojne i zielone.Od roku już przymierzali się do adopcji jakiegoś psiaka ale tak jak mi powiedział ,nie mieli jeszcze nawet wizji,jaki ma on być.Aż dzisiaj,jak to p.Jakub powiedział,przybiegł do nich amorek na czterech łapkach i strzelił prosto w ich serca :) Omówili jeszcze wszystko logistycznie i decyzja zapadła.Państwo mają jeszcze tydzień wolnego,a później będą starać wymieniać się zmianami w pracy.Najdłużej Capri będzie pozostawać sama w domu ok. 6 godz.W razie potrzeby maja także wsparcie u p.Basi i odwrotnie.Pan od ponad 25 lat związany z psiakami,które były u mamy,świadomy nauki chodzenia na smyczy i różnych wycofań i bardzo dobrze go odebrałam.W drodze wyjątku Capri pojechała do domku bez wizyty p/a ale za jakiś czas zrobimy najwyżej po/a.Trzymamy kciuki za pierwsze kroki w nowych domach Capri i Duni! :) 2 2 Quote
Nesiowata Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 A o czymś takim to nikt nie mógł nawet marzyć! Wieści cudne! Quote
Poker Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Pisałam już u Duni ,że po prostu nie mogę uwierzyć. Wspaniała wiadomość. A miłość od pierwszego wejrzenia , bezcenna. Widok przytulonej Capri do pana wyciska łzy. Czy cała rodzina mieszka we Wrocławiu? Quote
Bogusik Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 26 minut temu, Poker napisał: Pisałam już u Duni ,że po prostu nie mogę uwierzyć. Wspaniała wiadomość. A miłość od pierwszego wejrzenia , bezcenna. Widok przytulonej Capri do pana wyciska łzy. Czy cała rodzina mieszka we Wrocławiu? Młodzi Pańswo mieszkają we Wrocławiu,a Pani Basia k/Milicza Quote
b-b Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 No to miała Capri szczęście,że trafiła na swoich ludziów :) Quote
Havanka Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Cudowna niespodzianka ! Szczęśliwy los wyciągnęła również Capri. Bardzo, bardzo się cieszę !!! Quote
Dusia-Duszka Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Jejku jak pięknie :) na tym wątku się zrobiło. Quote
Onaa Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Niesamowite :D - Capri Ty szczęściaro :) ! Powodzenia malutka w swoim nowym domku :). Quote
Alaskan malamutte Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Capri.. wiedziałam, że jak ktoś cię zobaczy, to przepadnie...Serduszko malutkie kochane, dużo, dużo szczęścia w nowym domku!!! Quote
Tola Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Niesamowita historia, aż trudno uwierzyć, ze to dzieje się naprawdę:) Jak mi dzisiaj Sara2011 powiedziała o tym w rozmowie tel. to w pierwszej chwili myślałam, że to kolejny dogomaniacki cud:) Capri - ale z Ciebie szczęściara Zdjęcia bardzo wzruszające Quote
Recommended Posts