kiyoshi Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 9 godzin temu, Poker napisał: Wpłacone Dziekuje bardzo 4 godziny temu, Livka napisał: Poproszę nr konta - wpłacę coś psince na transport. Dużo jeszcze brakuje ? Witaj kochana- dziekuje slicznie Na bazarku transportowym brakuje 42 zl do pelnej kwoty Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 38 minut temu, kiyoshi napisał: A no da sie ;) pojedzie z Pestka na doczepke do tego watku mala Mini- od razu zmieniam jej imie na Mimi :) albo wiem: Mala Mi!! O rany! Ale dobra wiadomość! :)) Jesteście kochane. Mała Mi brzmi świetnie :) Czyli gdzie ona będzie? Z Tycinką? Quote
kiyoshi Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 33 minuty temu, agat21 napisał: O rany! Ale dobra wiadomość! :)) Jesteście kochane. Mała Mi brzmi świetnie :) Czyli gdzie ona będzie? Z Tycinką? Tak cala trojca jedzie do Kasi za co z calego serca jej dziekujemy:) No i pozostaje modlicsie zeby wszystkie byly grzeczne :) Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Myślę, że zrozumieją w mig, że właśnie zmienia się im życie i będą super grzeczne i kochane :) Quote
kiyoshi Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 6 minut temu, zachary napisał: Kiyoshi, już nic nie brakuje na transport. Hi! Super! Na szczescie za transport powinnam zaplacic tylko raz tzn Pati tak robi ze jak jada dwa psiaki od jednej osoby w jedno miejsce to sie placi tylko za jednego Dzieki Iwonko:) 1 Quote
Nesiowata Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 3 godziny temu, kiyoshi napisał: A no da sie ;) pojedzie z Pestka na doczepke do tego watku mala Mini- od razu zmieniam jej imie na Mimi :) albo wiem: Mala Mi!! Jesteś wielka! Quote
agat21 Posted March 28, 2018 Posted March 28, 2018 Jakie maleństwo :) Cudnie, że już poza schronem razem z Tycinką :) Quote
kiyoshi Posted March 28, 2018 Author Posted March 28, 2018 Dziękuje za kibicowanie:) Mam nadzieje, że deklarowicze nie będa mieć mi za złe, że na doczepke wzięłam Mała Mi...transport jest za free a w hoteliku na pewno się nie zasiedzi, a dla niej kilka dni nawet w Radysach mogło decydować o zyciu lub śmierci:( Na konto Pesteczki wpłynęlo: - 50 zł od POKER - 10 zł deklarcji od P. IRENKI a także 133 zł spadku po NATCE z tego wątku <3 DZIEKUJE Quote
kiyoshi Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Dziewczyny dojechaly Nie obylo sie bez niespodzianek Pestka ktora miala byc srednia jest wielkosci Gracji ;) A Mala Mi jest identycznej wielkosci jak Tycia i tez jest chora :( Quote
kiyoshi Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 1 minutę temu, zachary napisał: A Pestka jak się czuje, wiadomo coś? Pestka jest super! Bardzo zadowolona, pozytywna, kocha ludzi, wyglada na zdrowa i nie jest tez utuczona. Ma jakies male wylysienie przy ogonku a poza tym super no tylko- troche duzawa - ale co tam ;) 1 Quote
uxmal Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 36 minut temu, kiyoshi napisał: Pestka jest super! Bardzo zadowolona, pozytywna, kocha ludzi, wyglada na zdrowa i nie jest tez utuczona. Ma jakies male wylysienie przy ogonku a poza tym super no tylko- troche duzawa - ale co tam ;) Tzn jak dużawa ? Quote
kiyoshi Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 6 minut temu, uxmal napisał: Tzn jak dużawa ? Taka jak Gracja czyli wielkisci labka Quote
zachary Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Te wyłysienie przy ogonku to dobrze by było sprawdzić tarczycę. Pestka labkowata...tak to jest z tymi fotkami hihihi.... Quote
kiyoshi Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Maluchy juz po wizycie u weta Mala Mi wazy 4 kg i ma ok 2 lat. Zostala odpchlona i dostala antybiotyk. Wet raczej nie podejrzewa nosowki. Odrobaczenie bedzie po swietach. Ogolnie Mimi jest radosna i bardzo proludzka. Ale ma bardzo duzo sladow po pogryzieniach :( Chyba jej zycie wisialo na wlosku w R. Pestke Kasia juz wykapala bo baaardzo smierdziala i nie dalo sie wytrzymac i tez jest odpchlona. Zakolegowala sie z Gracja :) 1 2 Quote
kiyoshi Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 Na koncie Pesteczki (i Małej Mi) - 50 zł od helli - 20 zł od Olena84 DZIĘKUJE <3 A ja przelewam Patrycji 250 zł za transport obu suniek Quote
Dusia-Duszka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Jednorazowa dla Małej Mi 50,-. Poproszę pw z nr do wpłaty. Quote
kiyoshi Posted March 29, 2018 Author Posted March 29, 2018 2 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: Jednorazowa dla Małej Mi 50,-. Poproszę pw z nr do wpłaty. jaka miła niespodzianka <3 bardzo, bardzo Ci dziękuje! Pieniązki się ogromnie przydadzą. Quote
Nadziejka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 O matuniu Ziemio nasza ale malunka przecudna Mi jak dobrze ze udalo sie wyrwac i malenka jak dobrze na sercu Bardzo bardzo sercem calem kibicuje ciociu zaraz poleci mala deklaracyjka i na mala Miminie tez choc troszenke sciskam sciskuniam za lapenki za zycie nowe Quote
Nadziejka Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Wyslalam 10 zl dla Pesteczki i 10 zl dla Mimisi malusiej narazie tyle w niedlugim czasie postaram znow sciskam serduchem za lapenki Quote
Nesiowata Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Chociaż one miały szczęście wyrwać się z piekła. Quote
Recommended Posts