Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny gdzie ten tymczas??? Layla ma bude i moze odstapic:cool3::cool3: bo Jej pies ktory miał tam być - owczarek - woli spać na kanapie:evil_lol::evil_lol:

mnie dzis juz nie bedzie ale napiszcie do Niej zeby sie pokazala na wątku nick Layla

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dziewczyny gdzie ten tymczas??? Layla ma bude i moze odstapic:cool3::cool3: bo Jej pies ktory miał tam być - owczarek - woli spać na kanapie:evil_lol::evil_lol:

mnie dzis juz nie bedzie ale napiszcie do Niej zeby sie pokazala na wątku nick Layla

tymczas u lunarmermaid czyli ma wpisane Jaworzno,a buda gdzie?? :cool3:

Posted

Dowiedzcie się jutro o firmę transportową ,ile by kosztowało... i ile kosztuje nowa buda. buda to z 5 stówek...tak myślę:cool1: Nie ma rzeczy niemożliwych:loveu: Jak dt jest to pies musi jak najszybciej wyjśc ze schronu.

Posted

Karolcia się nie odzywa:shake:
Jeśli kupimy budę na allegro, to pojedzie prosto do lunarmermaid.
To co robimy? Czekamy, czy zaczynamy zbierać?
Czas nagli.

Wyżej była mowa o budzie od Leyli ;)

Posted

Jak ja bym mogła wziąć kasę za budę:splat:wrazie czego dołożę się do transportu......gdybym Was teraz miała pod ręką ,:mad::mad::mad: byłoby lanie za te przypuszczenia:oops:

Posted

Leyla! Dziękujemy bardzo! Czyli teraz już tylko koszty wysyłki mamy na głowie.
To chyba dużo nie kosztuje. Na koncie schroniska jest na ten cel 30zł.
Wydaje mi się,że po prostu trzeba z tą budą udać się do najbliższej firmy kurierskiej (albo oni po nią przyjeżdżają, w sumie to sama nie wiem jak to wygląda), zapakować i wysłać.
Leyla poproszę o numer konta na PW. Schronisko prześlę Ci kwotę potrzebną do wysyłki. Czy wiadomo już jaka to konkretnie kwota? W wawie jest na pewno dużo firm kurierskich i pewnie mają różne ceny.
No i potrzebny jeszcze będzie adres lunarmermaid. ale to już załatwcie dziewczyny między sobą.

Posted

Nie odzywałam się bo nie było mnie przez ostatnie 4 dni.
Widzę, że buda załatwiona bardzo się cieszę.;)

Pan o którym mówiłam, jest stolarzem i dorabia sobie - robiąc budy. Cenowo wygląda to tak jak mówiłyście, buda którą ma teraz kosztowała 300 zł.

No to Kudłaty już niedługo w drogę :razz:

Posted

Czy tylko ja nie mogę się zalogowac na dogo??? Ogólnie mi chodzi,więc czytam ale jak się chcę zalogować to mnie wybija.Tragedia normalnie....
Widzę,że buda już załatwiona,tylko sprawdźcie,czy na pewno Kudłaty do niej wejdzie,żeby potem nie było problemu.Wymierzyć ją dobrze i porównać z tą,którą ma w schronie.;)
Sprawdzcie wysyłkę na stronie
www.dwiepaczki.pl
Ja tak wysyłałam fotelik do samochodu.Mają taniej niż DHL,tak mi sie wydaje.
I Kudłatek w drogę!!!:multi:

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Czy tylko ja nie mogę się zalogowac na dogo??? Ogólnie mi chodzi,więc czytam ale jak się chcę zalogować to mnie wybija.Tragedia normalnie....

I Kudłatek w drogę!!!:multi:

Nie tylko Ciebie wywala, mnie też :cool1:
Basiapron, buda już jest teraz trzeba ją dostarczyć na miejsce, czyli do lunarmermaid.
No i trzeba zbierać kaskę na dt dla Kudłatego.