Lu_Gosiak Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dziewczyny gdzie ten tymczas??? Layla ma bude i moze odstapic:cool3::cool3: bo Jej pies ktory miał tam być - owczarek - woli spać na kanapie:evil_lol::evil_lol: mnie dzis juz nie bedzie ale napiszcie do Niej zeby sie pokazala na wątku nick Layla Quote
MartynaP Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']dziewczyny gdzie ten tymczas??? Layla ma bude i moze odstapic:cool3::cool3: bo Jej pies ktory miał tam być - owczarek - woli spać na kanapie:evil_lol::evil_lol: mnie dzis juz nie bedzie ale napiszcie do Niej zeby sie pokazala na wątku nick Layla tymczas u lunarmermaid czyli ma wpisane Jaworzno,a buda gdzie?? :cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 iwona213 napisał(a):do kombi raczej sie buda nie zmiesci co?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba ze skladana;) Quote
iwona213 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 albo dla yorka :eviltong: pytam z rozpędu bo we wtorek bede w wawie :cool3: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a może jakaś niedroga firma transportowa?? ja pomoge finansowo..:cool3: Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dowiedzcie się jutro o firmę transportową ,ile by kosztowało... i ile kosztuje nowa buda. buda to z 5 stówek...tak myślę:cool1: Nie ma rzeczy niemożliwych:loveu: Jak dt jest to pies musi jak najszybciej wyjśc ze schronu. Quote
Leyla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 iwona213 napisał(a):Ty jesteś wielka Layla wiesz... niecałe 170cm:niewiem: Quote
martka1982 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Budy na allegro kosztują w okolicach 200-400zł. Wysyłają tam UPS i liczą sobie koszt 40-50zł czy mówimy teraz o jeszcze jakiejś nowej budzie? ja już się gubię.... Quote
terra Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Karolcia się nie odzywa:shake: Jeśli kupimy budę na allegro, to pojedzie prosto do lunarmermaid. To co robimy? Czekamy, czy zaczynamy zbierać? Czas nagli. Wyżej była mowa o budzie od Leyli ;) Quote
MartynaP Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 chyba lepiej ta bude pozyczyc,uzbierac na transport np.kurierem a reszte przeznaczyc na karme dla kudłatego ;) to moj pomysł Quote
terra Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tylko nie zrozumiałam, czy buda od Leyli ma być pożyczona czy odkupiona? Quote
Lu_Gosiak Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 znajac dobre serce Layli to buda ma być za friko;);) dlategop Leyla pisala, ze ta kase co zbieracie przeznaczyc na kuriera na pewno wyjdzie taniej niz zakup nowej budy+transport Quote
Leyla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jak ja bym mogła wziąć kasę za budę:splat:wrazie czego dołożę się do transportu......gdybym Was teraz miała pod ręką ,:mad::mad::mad: byłoby lanie za te przypuszczenia:oops: Quote
martka1982 Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Leyla! Dziękujemy bardzo! Czyli teraz już tylko koszty wysyłki mamy na głowie. To chyba dużo nie kosztuje. Na koncie schroniska jest na ten cel 30zł. Wydaje mi się,że po prostu trzeba z tą budą udać się do najbliższej firmy kurierskiej (albo oni po nią przyjeżdżają, w sumie to sama nie wiem jak to wygląda), zapakować i wysłać. Leyla poproszę o numer konta na PW. Schronisko prześlę Ci kwotę potrzebną do wysyłki. Czy wiadomo już jaka to konkretnie kwota? W wawie jest na pewno dużo firm kurierskich i pewnie mają różne ceny. No i potrzebny jeszcze będzie adres lunarmermaid. ale to już załatwcie dziewczyny między sobą. Quote
MartynaP Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 trzeba wybrac jedna np.dhl i sprawdzic ceny Najlepiej zadzwonic bo ciezko sie na stronie połapać Punkt obsługi klienta-Warszawa DHL Express (Poland) Sp. z o.o. Biuro główne ul. Osmańska 2 02-823 Warszawa Tel. (022) 565 00 00 http://www.dhl.com.pl/publish/pl/pl.high.html Contact Center Tel. (042) 6 345 345 lub 0801 345 345* Quote
Karolcia_ko5 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie odzywałam się bo nie było mnie przez ostatnie 4 dni. Widzę, że buda załatwiona bardzo się cieszę.;) Pan o którym mówiłam, jest stolarzem i dorabia sobie - robiąc budy. Cenowo wygląda to tak jak mówiłyście, buda którą ma teraz kosztowała 300 zł. No to Kudłaty już niedługo w drogę :razz: Quote
lunarmermaid Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czy tylko ja nie mogę się zalogowac na dogo??? Ogólnie mi chodzi,więc czytam ale jak się chcę zalogować to mnie wybija.Tragedia normalnie.... Widzę,że buda już załatwiona,tylko sprawdźcie,czy na pewno Kudłaty do niej wejdzie,żeby potem nie było problemu.Wymierzyć ją dobrze i porównać z tą,którą ma w schronie.;) Sprawdzcie wysyłkę na stronie www.dwiepaczki.pl Ja tak wysyłałam fotelik do samochodu.Mają taniej niż DHL,tak mi sie wydaje. I Kudłatek w drogę!!!:multi: Quote
basiapron Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mnie tez teraz wybija,myslalam ze to przez to ze ten internet tutaj gdzie jestem dziala tylko w porywach Quote
basiapron Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 znalazlam aukcje-moze by ktos tam popilnowal i powalczyl: BUDA DLA PSA BUDY DOMKI PRODUCENT zylajek (660615893) - Aukcje internetowe Allegro i przypominam o bazarku na bude: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pajakopodobny-kolorowy-stfurr-nowka-na-bude-do-17-06-a-139666/ Quote
terra Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 lunarmermaid napisał(a):Czy tylko ja nie mogę się zalogowac na dogo??? Ogólnie mi chodzi,więc czytam ale jak się chcę zalogować to mnie wybija.Tragedia normalnie.... I Kudłatek w drogę!!!:multi: Nie tylko Ciebie wywala, mnie też :cool1: Basiapron, buda już jest teraz trzeba ją dostarczyć na miejsce, czyli do lunarmermaid. No i trzeba zbierać kaskę na dt dla Kudłatego. Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Przepraszam za offa ale przed chwilą zobaczyłam ten wątek na dogomanii :(, potrzebne osoby z Konina, okolic, zajrzyjcie prosze, kto może pomóc : http://www.dogomania.pl/forum/f28/polamany-mlody-nie-leczony-na-lancuchu-ok-konina-pomoc-potrzebna-139921/. Quote
Recommended Posts