martka1982 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Na dzień dzisiejszy wpłynęło 160zł dla Kudłatego, więc spokojnie mamy na transport budy:)))) Leyla proszę odezwij się do mnie na PW i podaj dane,żeby schronisko mogło przesłać Ci pieniążki za kuriera. Im buda szybciej pojedzie do lunarmermaid, tym szybciej Kudłaty będzie miał DT:) Quote
MartynaP Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 martka1982 napisał(a):Na dzień dzisiejszy wpłynęło 160zł dla Kudłatego, więc spokojnie mamy na transport budy:)))) Leyla proszę odezwij się do mnie na PW i podaj dane,żeby schronisko mogło przesłać Ci pieniążki za kuriera. Im buda szybciej pojedzie do lunarmermaid, tym szybciej Kudłaty będzie miał DT:) :laola::multi: :multi: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wysłałam na pw dane. Jak powiedzą mniej więcej kiedy i której będą to proszę powiedzcie mi, żeby nikt się nie odbił od drzwi;) Quote
martka1982 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Mam już dane Leyla teraz potrzebuje jeszcze dane lunarmermaid,żeby dograć wszystko z firmą kurierską........ Quote
martka1982 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Nic się nie udało ustalić ponieważ nie dostałam adresu od lunarmermaid więc nie mam co przekazać kurierowi. Chciałam się tym zająć zanim wyjadę ale widzę,że w takim tempie to absolutnie nie da rady. Wątek przejmuje Karolcia_ko5 na czas mojego wyjazdu i to z nią proszę od przyszłego tygodnia załatwiać sprawy związane z transportem budy, kosztami kuriera, adresami od kogo do kogo itp............. Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 martka1982 napisał(a):Nic się nie udało ustalić ponieważ nie dostałam adresu od lunarmermaid więc nie mam co przekazać kurierowi. Chciałam się tym zająć zanim wyjadę ale widzę,że w takim tempie to absolutnie nie da rady. Wątek przejmuje Karolcia_ko5 na czas mojego wyjazdu i to z nią proszę od przyszłego tygodnia załatwiać sprawy związane z transportem budy, kosztami kuriera, adresami od kogo do kogo itp............. To wtakim razie zostawiam swój nr telefonu,dla ułatwienia sprawy;) 660 574 005 Quote
basiapron Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 poprosze o numer konta na pw mamy 20 zł z bazarku i chce przekazać konto osobie która go wygrała bo odbierze ode mnie rzecz osobiście Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 eeeejjjjjj.....citeczki!!! i cooo? dalej Kudłaty siedzi w schronie?? tymczasik czeka, budka też.....jejku jejku:sadCyber::niewiem: Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='basiapron']poprosze o numer konta na pw mamy 20 zł z bazarku i chce przekazać konto osobie która go wygrała bo odbierze ode mnie rzecz osobiście czy ktos w ogóle tutaj rzeczywiście działa? Quote
lunarmermaid Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Już jestem....Wyjeżdżałam a jak już wchodze na dogo to nie mogę się zalogować.....:angryy: Basiapron konto podane jest na pierwszej stronie watku,to chyba konto schroniska,trzeba dopisać,że na budę dla Kudłatego. Leyla juz ci wysyłam moje dane na PW.Do martki1982 juz wyslałam. I czekam na budę a potem na Kudłatka!!!:loveu: Quote
martka1982 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Rozmawiałam z leyla - będzie dzwonić do kuriera i umawiać się na przesłanie budy. Oby nie okazała się za duża i za ciężka dla DHL, bo ja już też do nich dzwoniłam i oni mają kilka swoich warunków.... Karolcia, jak Leyla poda tutaj na wątku kwotę jaką trzeba uiścić za kuriera, to masz już jej numer konta ode mnie, to proszę dopilnuj w schronisku aby przesłali. Mam nadzieję,że jak wrócę za 2 tygodnie to Kudłaty będzie już grzał dupinkę w DT, czego mu życzę:))) Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 sorry, rzeczywiscie moglam tam spojrzeć ale miałam troche na głowie i sie pogubiłam, przepraszam, ile brakuje do budy? Quote
martka1982 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Budę Kudłaty dostanie od Leyla. Schronisko będzie musiało zapłacić za kuriera. Mamy na ten cel uzbierane 160zł. Trudno powiedzieć ile to będzie kosztować. DHL jest drogie ale nie wiem czy oni w ogóle wyślą kuriera po tą budę bo Leyla mówiła,że ona waży przeszło 30kg i jest duża. Obawiam się,że koszt może być naprawdę spory. Mam nadzieję,że Leyla niedługo napiszę co wyszło z rozmowy z DHL i czy buda jedzie i jaki to koszt. Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kto kontroluje przelewy? bo iwona 213 ma wpłacić 20 zł na bude a rzecz jej daję osobiście i chciałabym wiedzieć czy pieniądze dotarły. Quote
martka1982 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Wątek przejmuje Karolcia_ko5, ponieważ ja wyjeżdżam. Ona będzie miała dostęp do wyciągów, więc jak ta wpłata się pojawi to wpisze ją w pierwszym poście razem z innymi. Quote
basiapron Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 martka1982 napisał(a):Wątek przejmuje Karolcia_ko5, ponieważ ja wyjeżdżam. Ona będzie miała dostęp do wyciągów, więc jak ta wpłata się pojawi to wpisze ją w pierwszym poście razem z innymi. powinna być już bo ten sam bank:) Quote
iwona213 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kasa poszła, bank ten sam więc powinny już być na koncie Quote
Karolcia_ko5 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Marta mi wszystko objaśniła. Czyli teraz czekam na info od leyla ile potrzeba kasy. Mamy na koncie 160 zł. Więc jeśli będzie brakować to będzie trzeba coś zorganizować. Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Sama nie podejmę decyzji,bo cena mnie zaszokowała 303 zł gdym miała kartom to byłoby 100 zł mniej, ale skąd tu taki karton ..:cool3: Quote
Karolcia_ko5 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Leyla napisał(a):Sama nie podejmę decyzji,bo cena mnie zaszokowała 303 zł gdym miała kartom to byłoby 100 zł mniej, ale skąd tu taki karton ..:cool3: Jakiej decyzji nie podejmiesz? czyli potrzebujemy 143 zł. Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Jakiej decyzji nie podejmiesz? czyli potrzebujemy 143 zł. mam zamawiać na poniedziałek DHL? cena odpowiednia?? chodzi mi tylko o potwierdzenie zgody.. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Leyla napisał(a):mam zamawiać na poniedziałek DHL? cena odpowiednia?? chodzi mi tylko o potwierdzenie zgody.. Ok zaraz się wszystkiego dowiem i napisze. Ale jeśli nawet na pon. to brakuje kasy. Quote
Recommended Posts