Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dzień dzisiejszy wpłynęło 160zł dla Kudłatego, więc spokojnie mamy na transport budy:))))
Leyla proszę odezwij się do mnie na PW i podaj dane,żeby schronisko mogło przesłać Ci pieniążki za kuriera. Im buda szybciej pojedzie do lunarmermaid, tym szybciej Kudłaty będzie miał DT:)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

martka1982 napisał(a):
Na dzień dzisiejszy wpłynęło 160zł dla Kudłatego, więc spokojnie mamy na transport budy:))))
Leyla proszę odezwij się do mnie na PW i podaj dane,żeby schronisko mogło przesłać Ci pieniążki za kuriera. Im buda szybciej pojedzie do lunarmermaid, tym szybciej Kudłaty będzie miał DT:)

:laola::multi: :multi:

Posted

Nic się nie udało ustalić ponieważ nie dostałam adresu od lunarmermaid więc nie mam co przekazać kurierowi.
Chciałam się tym zająć zanim wyjadę ale widzę,że w takim tempie to absolutnie nie da rady. Wątek przejmuje Karolcia_ko5 na czas mojego wyjazdu i to z nią proszę od przyszłego tygodnia załatwiać sprawy związane z transportem budy, kosztami kuriera, adresami od kogo do kogo itp.............

Posted

martka1982 napisał(a):
Nic się nie udało ustalić ponieważ nie dostałam adresu od lunarmermaid więc nie mam co przekazać kurierowi.
Chciałam się tym zająć zanim wyjadę ale widzę,że w takim tempie to absolutnie nie da rady. Wątek przejmuje Karolcia_ko5 na czas mojego wyjazdu i to z nią proszę od przyszłego tygodnia załatwiać sprawy związane z transportem budy, kosztami kuriera, adresami od kogo do kogo itp.............

To wtakim razie zostawiam swój nr telefonu,dla ułatwienia sprawy;)
660 574 005

Posted

[quote name='basiapron']poprosze o numer konta na pw
mamy 20 zł z bazarku i chce przekazać konto osobie która go wygrała bo odbierze ode mnie rzecz osobiście
czy ktos w ogóle tutaj rzeczywiście działa?

Posted

Już jestem....Wyjeżdżałam a jak już wchodze na dogo to nie mogę się zalogować.....:angryy:
Basiapron konto podane jest na pierwszej stronie watku,to chyba konto schroniska,trzeba dopisać,że na budę dla Kudłatego.

Leyla juz ci wysyłam moje dane na PW.Do martki1982 juz wyslałam.
I czekam na budę a potem na Kudłatka!!!:loveu:

Posted

Rozmawiałam z leyla - będzie dzwonić do kuriera i umawiać się na przesłanie budy. Oby nie okazała się za duża i za ciężka dla DHL, bo ja już też do nich dzwoniłam i oni mają kilka swoich warunków....
Karolcia, jak Leyla poda tutaj na wątku kwotę jaką trzeba uiścić za kuriera, to masz już jej numer konta ode mnie, to proszę dopilnuj w schronisku aby przesłali.
Mam nadzieję,że jak wrócę za 2 tygodnie to Kudłaty będzie już grzał dupinkę w DT, czego mu życzę:)))

Posted

Budę Kudłaty dostanie od Leyla. Schronisko będzie musiało zapłacić za kuriera. Mamy na ten cel uzbierane 160zł. Trudno powiedzieć ile to będzie kosztować. DHL jest drogie ale nie wiem czy oni w ogóle wyślą kuriera po tą budę bo Leyla mówiła,że ona waży przeszło 30kg i jest duża.
Obawiam się,że koszt może być naprawdę spory. Mam nadzieję,że Leyla niedługo napiszę co wyszło z rozmowy z DHL i czy buda jedzie i jaki to koszt.

Posted

Wątek przejmuje Karolcia_ko5, ponieważ ja wyjeżdżam. Ona będzie miała dostęp do wyciągów, więc jak ta wpłata się pojawi to wpisze ją w pierwszym poście razem z innymi.

Posted

martka1982 napisał(a):
Wątek przejmuje Karolcia_ko5, ponieważ ja wyjeżdżam. Ona będzie miała dostęp do wyciągów, więc jak ta wpłata się pojawi to wpisze ją w pierwszym poście razem z innymi.

powinna być już bo ten sam bank:)

Posted

Leyla napisał(a):
Sama nie podejmę decyzji,bo cena mnie zaszokowała 303 zł gdym miała kartom to byłoby 100 zł mniej, ale skąd tu taki karton ..:cool3:

Jakiej decyzji nie podejmiesz?

czyli potrzebujemy 143 zł.

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Jakiej decyzji nie podejmiesz?

czyli potrzebujemy 143 zł.

mam zamawiać na poniedziałek DHL? cena odpowiednia?? chodzi mi tylko o potwierdzenie zgody..

Posted

Leyla napisał(a):
mam zamawiać na poniedziałek DHL? cena odpowiednia?? chodzi mi tylko o potwierdzenie zgody..

Ok zaraz się wszystkiego dowiem i napisze.

Ale jeśli nawet na pon. to brakuje kasy.