Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaki ryjoszek! widzę,że nadal pcha się do wyrka.....nie chce spać obok? ze względu na gabaryty pewnie potrzebuje miękkiego, bo go kostki cisną na twardym...a poza tym to głupi nie jest..wiadomo,że wyrko najlepsze!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AgnieszkaO']Dziewczyny, nie udzielałam się dotąd na wątku Kudłatego, ale jest to psiak, którego zobaczyłam jakiś czas temu na youtube i nie mogłam o nim zapomnieć.
Dzisiaj wpadł znajomy i mówię mu, że jeżeli moja suczka- staruszka odejdzie to chciałabym dać mu dom. Weszłam na dogo aby odnaleźć jego wątek, ale przy okazji zawsze sprawdzam dział 'zaginione', widzę info o Kudłatym, i jakoś zawsze kiedy gdzieś zobaczę to imię, sprawdzam o kogo chodzi. Nie przypuszczałam, że to ten sam psiak, a jednak. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że psiak się znalazł i ma swoich ludzi:)

Gdyby była kiedyś potrzebna jakaś pomoc, to ja mieszkam za Toruniem ( Młyniec) i można do mnie dzwonić: 783 542 630 lub pisać e-mail: [email protected]

A moze wzielabys pod uwage Gryfiego skoro Kudlaty juz jest zajety? :cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/133901-Przyjaciel-na-dobre-i-złe-Gryfi-szuka-domu!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

o kurcze... muszę napisać, to dziewczyna z miau jest, z którą kontakt tylko na pw miałam. kiedy decydowała się deklarować na Kudłatego, pisała, żeby w razie potrzeby na innego psa przeznaczyć, może Magmie? już lecę na miau...