lunarmermaid Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Usilowałam wejść rano na dogo ale ono oczywiście odmówiło posłuszeństwa.... i nie zalogowałam się.:angryy: Super,że buda już jedzie!!! Quote
MartynaP Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 pare dni mnie nie było...a tu takie super wiesci :loveu: fajnie ze juz jest buda i kudłaty bedzie miał tymczas Quote
Karolcia_ko5 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 lunermarmaid powiedz jak dojdzie buda? A jak z transportem Kudłatego????? Jak to ma być? Też trzeba go dowieźć? Quote
ketunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześć dziewczyny, mam niestety złą wiadomość. Buda nie zostanie wysłana do Polski. Nagle po kilku dniach stwierdzili, ze jest to niemożliwe. W dodatku nie wiem w ogóle kiedy mi odeślą pieniądze. Trzeba szukać innej budy. Ja znalazłam już ocieploną i z podestem na allegro. Dajcie znać co o niej myślicie. Poniżej wklejam link: BUDA DLA PSA XL OKAP,OCIEPLENIE-DREWMAX (671869035) - Aukcje internetowe Allegro Pozdrawiam Kasia Quote
ketunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 lub taka Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (670115541) - Aukcje internetowe Allegro Quote
MartynaP Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 kurde nooo ale lipa a juz myslalam ze dojechała :p mysle ze ta: BUDA DLA PSA XL OKAP,OCIEPLENIE-DREWMAX (671869035) - Aukcje internetowe Allegro ale to juz nie do mnie decyzja Quote
lunarmermaid Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A ja przez 2 dni nie mialam neta z powiodu burzy a jak już naprawili to nie chciało mnie oczywiście zalogować....:angryy::angryy::angryy: Też czekałam na budę,żle się nie doczekałam i już wiem dlaczego.Dziwne stwierdzenie,że nie wysyłają do Polski...:shake: Myślę,że ta którą wybrałaś będzie dobra. Co do Kudlatego to trzeba mu transport zalatwić.Ja nie mogę po niego przyjechać,bo mam mały samochód i musiałabym jechac z dzieckiem a to trochę daleko. Quote
ketunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dziwna ta firma. Nagle się okazało , ze nie mogą jej wysłac. Jakby nie mogli odrazu napisać, że jest to niemożliwe. Sprawdzę fundusze i może jeszcze dzisiaj ją zamówię. Dam Wam znać. Co do transportu to niestety nie mogę pomóc:shake: Pozdrawiam Quote
Karolcia_ko5 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Co do budy ketunia niech lunermarmaid zdecyduje.. Ja tylko ze swojej strony wiedząc jakich gabaretów jest Kudłaty z tamtych bud wybrała bym XXL a ona miała w długości 123 cm... myślę, że i tak do 115 by mu starczyło. Quote
ketunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dziewczyny znalazlam cos takiego: Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (672826477) - Aukcje internetowe Allegro i taką zamówię. Powiedzcie mi tylko czy powiększać Kudłatemu wejście? Chciałabym żeby psiak jak najszybciej opuścił schronisko. Czekam na informacje Pozdrawiam;) Kasia Quote
Natussiaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ketunia']Dziewczyny znalazlam cos takiego: Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (672826477) - Aukcje internetowe Allegro i taką zamówię. Powiedzcie mi tylko czy powiększać Kudłatemu wejście? Chciałabym żeby psiak jak najszybciej opuścił schronisko. Czekam na informacje Pozdrawiam;) Kasia W ogłoszeniu pisze : Przeznaczona dla psów takich ras jak: Owczarek niemiecki, Seter, Golden Retriever, Doberman, Labrador, Rottweiler Nie wiem czy Kudłaty się zmieści. Quote
ketunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja patrzyłam na wymiary. Ta buda ma 120 cm długości. Uważam, że tak bedzie ok. Dzisiaj ją zamówię. Quote
Onaa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nie wiem czy są jeszcze jakieś pieniążki potzrebne, może jakiś bazarek zrobić ? Quote
Karolcia_ko5 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='ketunia']Dziewczyny znalazlam cos takiego: Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (672826477) - Aukcje internetowe Allegro i taką zamówię. Powiedzcie mi tylko czy powiększać Kudłatemu wejście? Chciałabym żeby psiak jak najszybciej opuścił schronisko. Czekam na informacje Pozdrawiam;) Kasia No nie wiem czy to wejście troche maławe nie będzie.. Quote
lunarmermaid Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jak będzie małe to nie ma problemu,moj TZ sobie z tym poradzi.Narzędzia odpowiednie mamy. Czyli buda już zamówiona? Mam czekać na kuriera? Quote
ketunia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Tak już zamówiona. Buda jest w kolorze brązowym, z zielonym dachem ( ponoć ładne zestawienie). Tylko taki wariant był dostępny od ręki. Dodatkowo zakupiłam podest. Paczka powinna dotrzeć we wtorek. Bardzo ELEGANCKA Duża Buda dla psa z Bala, Cz-wa (673729769) - Aukcje internetowe Allegro Mam pytanie. Czy mogłabym podać Twój nr telefonu ponieważ kurier przed dostarczeniem przesyłki będzie dzwonił? Co do poprzedniej propozycji budy to pan miał nieprzychylne komentarze. Ponoć bardzo długo czekało się na przesyłkę. Poza tym nie odbierał ode mnie telefonów i nie odpisywał na maile. Daj proszę znać jak buda dojdzie. Mam nadzieję, że kolor nie będzie tragiczny.;) Poprostu zależało mi bardzo na tym aby Kudłatek opuścił schronisko w ekspresowym tempie. Pozdrawiam Kasia Quote
lunarmermaid Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Nie,nie dotarła.Mam nadzieję,że jutro dotrze. Dam znać. Chyba,że znowu nie będzie chciało mnie zalogować,to napiszę do Ciebie smsa. I trzeba myśleć o transporcie Kudłatka. Quote
ketunia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Miałam nadzieję, że jednak dotarła. Zaraz napiszę do tego pana. Obiecał mi, że wyśle w poniedziałek. Dostał potwierdzenie wpłaty żeby było szybciej... Quote
ketunia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Buda dotarła.:multi: Pozostaje teraz kwestia transportu i Kudłatek zacznie nowe, lepsze życie. Quote
lunarmermaid Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dotarła,dotarła.Podoba mi się,jest w rzeczywistości ładniejsza niż na zdjęciach.Podest też jest. Jutro mój TZ wraz ze mną będziemy ją ustawiać na właściwym miejscu - musimy trochę wyrównać teren. Mam pytanko co do budy - co potem z nią zrobić? Idzie z Kudlatym do nowego domu czy zostaje u mnie dla następnego tymczasowicza czy też może zadysponujesz inaczej - to twój wydatek i my się dostosujemy. I czekamy na Kudłatka. Quote
ketunia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jeżeli Kudłaty nie bedzie potrzebował już tej budy to chciałabym żeby została na innego tymczasowicza. Teraz trzeba ustalić co z transportem Quote
ketunia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dziewczyny czy już wiadomo co z transportem Kudłatego? Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 skad -dokąd?? ktos juz zakladal watki na transportowych ?? Quote
Recommended Posts