Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć dziewczyny,
mam niestety złą wiadomość. Buda nie zostanie wysłana do Polski. Nagle po kilku dniach stwierdzili, ze jest to niemożliwe. W dodatku nie wiem w ogóle kiedy mi odeślą pieniądze.
Trzeba szukać innej budy. Ja znalazłam już ocieploną i z podestem na allegro. Dajcie znać co o niej myślicie.
Poniżej wklejam link:

BUDA DLA PSA XL OKAP,OCIEPLENIE-DREWMAX (671869035) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam
Kasia

Posted

A ja przez 2 dni nie mialam neta z powiodu burzy a jak już naprawili to nie chciało mnie oczywiście zalogować....:angryy::angryy::angryy:

Też czekałam na budę,żle się nie doczekałam i już wiem dlaczego.Dziwne stwierdzenie,że nie wysyłają do Polski...:shake:

Myślę,że ta którą wybrałaś będzie dobra.

Co do Kudlatego to trzeba mu transport zalatwić.Ja nie mogę po niego przyjechać,bo mam mały samochód i musiałabym jechac z dzieckiem a to trochę daleko.

Posted

Dziwna ta firma. Nagle się okazało , ze nie mogą jej wysłac. Jakby nie mogli odrazu napisać, że jest to niemożliwe. Sprawdzę fundusze i może jeszcze dzisiaj ją zamówię.
Dam Wam znać.
Co do transportu to niestety nie mogę pomóc:shake:

Pozdrawiam

Posted

Co do budy ketunia niech lunermarmaid zdecyduje..
Ja tylko ze swojej strony wiedząc jakich gabaretów jest Kudłaty z tamtych bud wybrała bym XXL a ona miała w długości 123 cm... myślę, że i tak do 115 by mu starczyło.

Posted

[quote name='ketunia']Dziewczyny znalazlam cos takiego:

Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (672826477) - Aukcje internetowe Allegro

i taką zamówię. Powiedzcie mi tylko czy powiększać Kudłatemu wejście?
Chciałabym żeby psiak jak najszybciej opuścił schronisko.
Czekam na informacje

Pozdrawiam;)
Kasia

W ogłoszeniu pisze :

Przeznaczona dla psów takich ras jak: Owczarek niemiecki, Seter, Golden Retriever, Doberman, Labrador, Rottweiler

Nie wiem czy Kudłaty się zmieści.

Posted

Tak już zamówiona. Buda jest w kolorze brązowym, z zielonym dachem ( ponoć ładne zestawienie). Tylko taki wariant był dostępny od ręki.
Dodatkowo zakupiłam podest. Paczka powinna dotrzeć we wtorek.

Bardzo ELEGANCKA Duża Buda dla psa z Bala, Cz-wa (673729769) - Aukcje internetowe Allegro

Mam pytanie. Czy mogłabym podać Twój nr telefonu ponieważ kurier przed dostarczeniem przesyłki będzie dzwonił?

Co do poprzedniej propozycji budy to pan miał nieprzychylne komentarze. Ponoć bardzo długo czekało się na przesyłkę. Poza tym nie odbierał ode mnie telefonów i nie odpisywał na maile.

Daj proszę znać jak buda dojdzie. Mam nadzieję, że kolor nie będzie tragiczny.;)
Poprostu zależało mi bardzo na tym aby Kudłatek opuścił schronisko w ekspresowym tempie.

Pozdrawiam
Kasia

Posted

Miałam nadzieję, że jednak dotarła. Zaraz napiszę do tego pana. Obiecał mi, że wyśle w poniedziałek. Dostał potwierdzenie wpłaty żeby było szybciej...

Posted

Dotarła,dotarła.Podoba mi się,jest w rzeczywistości ładniejsza niż na zdjęciach.Podest też jest.
Jutro mój TZ wraz ze mną będziemy ją ustawiać na właściwym miejscu - musimy trochę wyrównać teren.
Mam pytanko co do budy - co potem z nią zrobić? Idzie z Kudlatym do nowego domu czy zostaje u mnie dla następnego tymczasowicza czy też może zadysponujesz inaczej - to twój wydatek i my się dostosujemy.

I czekamy na Kudłatka.