Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak tylko będę wiedziała jak się potoczą rozmowy między schroniskiem a tą panią (ta pani ma już 3 psy i nie wiadomo co one powiedzą na towarzystwo Kudłatego) to oczywiście zaraz wszystko napiszę.

Posted

Oj wielka szkoda...A mój tymczasowicz dalej u mnie,ciężko znaleźć dom dla starego psiaka,który na dodatek nie chodzi na smyczy i nie umie być w domu...:shake:

Mam jednak nadzieję,że znajdzie domek,bo na DT czeka Kudłaty Gaspar!

Posted

:loveu:GASPAR ma prześliczną mordkę .I to spojrzenie !
Na pewno znajdzie dobry domek z odpowiedzialnymi ludzmi i może z jakąś koleżanką....

Posted

Dla mnie to dziwne,zanim wzięłam moją sunię ze schronu to widziałam tylko jedno jej zdjęcie.Jak w schronie przyprowadzono ją to myślałam,że to zupełnie inny pies - taka była chuda i brzydka.Ale jak się już zdecydowałam to ją wzięłam i teraz to jest cudo,co chwilę ludzie mi się pytają czy będzie mieć szczeniaki - a ona jest wysterylizowana.

Posted

MartynaP napisał(a):
jaki piękny smutny pies :-(
zrobię mu jutro ogłoszenia ;)

Dzieki! :loveu:

Kudlaty ma juz Allegro i Alegratke, wiec moze w innych portalach jakbys mogla...

Posted

Darmowe ogloszenia
Darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam.
Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny
ogłoszenia drobne > ojej.pl
Darmowe bezp�atne og�oszenia drobne baza og�osze� zwierz�ta komputery internet telefony agd rtv narz�dzia
Darmowe og�oszenia drobne
Darmowe og�oszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, �wiat: Warszawa
Og�oszenia
Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych
Og�oszenia drobne. Aleokazja.pl. Darmowe og�oszenia - praca, nieruchomo�ci, zwierz�ta
Ogłoszenia Kupię Sprzedam
ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
GumtreePolska: Darmowe ogłoszenia drobne, ogłoszenia poszukiwania domów, mieszkań, mebli, rzeczy osobistych, domów na wakacje, zwierząt, pracy, CV, samochodów, usług, wydarzeń, urządzeń, dyskusje itd.
weterynarz :-: Lecznica Ma�ych Zwierz�t :-: Zbigniew Mozga
Polska - Darmowe ogłoszenia drobne (Sprzedam, Nieruchomości, Auto Moto, Praca, Usługi): Polska
Adin.pl - Og�oszenia - Serwis og�oszeniowy
psy, koty, hodowla
Autogielda.pl - Og�oszenia motoryzacyjne, nieruchomo�ci, oferty pracy, turystyka. Sprzedam - Kupi� - Zamieni�. Samochody, motocykle, mieszkania, domy
Neeon.pl | Darmowe og�oszenia | Motoryzacyjne | Praca | Nieruchomo�ci
ogloszenia.e-gratka.info - darmowe ogłoszenia
Ogłoszenia - adpedia.pl ogłoszenia bezpłatne ogłoszenia
Pchli Targ - Og�oszenia drobne
Vendito - Polska
Bezpłatne ogłoszenia

Posted

A może MartynaP zrobiłabyś ogłoszenia dla Spajka z mojego podpisu?
Jak on znajdzie domek to Gaspar może iść do mnie na DT,co zostało już uzgodnione z kierowniczką schroniska.

Muszę przyznać,że po rozmowie z Panią Kierowniczką jestem bardzo podbudowana - widać,że w schronie troszczą się o psy i że im na nich zależy,skoro nawet zgadzają się na płatny DT...Oby wszystkie schroniska były takie!!!