Leyla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='epe']dziewczyny! Wy chcecie wysyłać budę w całości? Większość bud jest do montażu- jak meble np.z ikei. Wtedy transport jest tani;) a w sklepie zoolandia np.darmowy! Znalazłam np. Takiego producenta: buda budy dla psa wysylka cala polska !!! Producent buda za 199,-, a transport dhl za 60,- rewelacjaaaa!!! Quote
epe Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dziewczyny! Wy chcecie wysyłać budę w całości? Większość bud jest do montażu- jak meble np.z Ikei. Wtedy transport jest tani;) A w sklepie Zoolandia np.darmowy! Znalazłam np. takiego producenta: BUDA BUDY DLA PSA wysylka cala Polska !!! PRODUCENT Buda za 199,-, a transport DHL za 60,- Quote
ketunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dziewczyny podajcie mniej więcej wymiary Kudłatego. Mam szukac rozmiaru L czy Xl? Quote
epe Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Leyla! A tu taka jest oferta ze sklepu internetowego: Buda dla psa tanio w zooplus Buda droższa,ale transport gratis!;) Niech się wypowie Lunarmaid,którą woli, bo to ona będzie ją skręcać:evil_lol: Quote
ketunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Znalazłam coś takiego. Dobrze by było gdyby buda była ocieplana. Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (665738716) - Aukcje internetowe Allegro lub Buda dla psa duża XL ocieplana + GRATISY!!! (665738716) - Aukcje internetowe Allegro same wybierzcie i dajcie mi znac to jeszcze dzisiaj kupię;) Quote
ketunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ten drugi link powinien być taki Buda dla psa tanio w zooplus: Buda dla psa Spike Standard Quote
Leyla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 widziałam zdjęcia i wydaje mi się ,ze L to rozmiar na ONka, ale nie wiem jakie wymiary ma Kudłaty:razz: Quote
Karolcia_ko5 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Fajna wymiary ok.. Wydaje mi się, że dobra, tylko czy wejście nie za małe? Quote
lunarmermaid Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dziewczyny powiem tak - ja Kudłatego na oczy nie widziałam więc nie mam pojęcia jaki jest duży. Karolcia -ko5 czy Ty wiesz jaki jest Kudlatek? Jeżeli tak to wiesz jaka powinna być buda. Zdaję się na Was,ja sobie z poskładaniem poradzę.;) Quote
Karolcia_ko5 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 lunarmermaid napisał(a):Dziewczyny powiem tak - ja Kudłatego na oczy nie widziałam więc nie mam pojęcia jaki jest duży. Karolcia -ko5 czy Ty wiesz jaki jest Kudlatek? Jeżeli tak to wiesz jaka powinna być buda. Zdaję się na Was,ja sobie z poskładaniem poradzę.;) Wymiary długość i szerokość wymierzyłam sobie w pokoju zeby to mniej wiecej zobaczyć, jest ok dla mnie, tylko nie wiem jak z wysokością.. No i z tym wejściem, czy nie za małe.... a macie jeszcze jakieś propozycje? żeby mieć porównanie. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://www.zooplus.pl/shop/psy/buda_drzwiczki_dla_psa/buda_dla_psa?gclid=COOwqP2xnJsCFRCF3godOUwPoA&gclid=COOwqP2xnJsCFRCF3godOUwPoA Buda Spike dla psa: - XL: dł. x szer. x wys.: 111 x 86 x 99 cm lub - XXL: dł. x szer. x wys.: 123 x 98 x 110 cm Ja bym rozważała między tymi. Wydaję się być duże wejście. Co wy na to? Quote
epe Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Wejście jest duże! Ładną budę wybrałaś!:lol: Przeczytajcie co tam jest napisane - buda nie powinna być za duża,bo psu jest cieplej w ciaśniejszej! Nawet nie wiedziałam o tym- myślałam,że lepsza za duża. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 epe napisał(a):Wejście jest duże! Ładną budę wybrałaś!:lol: Przeczytajcie co tam jest napisane - buda nie powinna być za duża,bo psu jest cieplej w ciaśniejszej! Nawet nie wiedziałam o tym- myślałam,że lepsza za duża. Tak to prawda. Ale zawsze można jakoś temu zapobiec. Wyłożyć czymś żeby było ciepło. Po za tym Kudłacz ma długą sierść, da sobie chłopak radę. Po za tym chyba nikt nie pozwoli, żeby marzł - po za tym do zimy nam daleko..... Ja jestem za tą. Najwyżej będzie na mnie :eviltong: Quote
Karolcia_ko5 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Trzeba się decydować bo ketunia chce zamawiać. A tu nic konkretnego.... :roll: Kudłacz jest duży, ale myślę że XL mu starczy. Quote
basiapron Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kudlacz i tak będzie szczęśliwy,nie sądze żeby miał jakieś wygórowane gusta w stosunku do budy, oprócz jej wielkości Quote
Karolcia_ko5 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ketunia zamówiłaś już budę? Myśleliśmy w schronisku, że może lepsza będzie XXL.. Nie chce mieszać, może lepiej tą większą. Da się to zmienić? Quote
ketunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Nie zamówiłam. Nadal czekam na adres, na który mam wysłać przesyłkę. Quote
Karolcia_ko5 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ketunia napisał(a):Nie zamówiłam. Nadal czekam na adres, na który mam wysłać przesyłkę. W schronisku powiedzieli mi, że lepsza będzie XXL. Może lepiej. Bo jakby była za mała czy miałby mniejszą swobodę ruchu to nie dobrze, a jak będzie ciut większa to nic się nie stanie. A to kto ma ci go wysłać? Quote
martka1982 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Ketunia przesłałam Ci adres lunarmermaid na PW. To do niej ma jechać ta buda Quote
Karolcia_ko5 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ketunia napisał(a):adres już mam:multi:, zaraz ją zamówię. SUPER! :multi: Quote
ketunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Buda zamówiona.:multi: Mam nadzieję, że szybko dojdzie i już niedługo Kudłatek w niej zamieszka Quote
Recommended Posts