Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny powiem tak - ja Kudłatego na oczy nie widziałam więc nie mam pojęcia jaki jest duży.
Karolcia -ko5 czy Ty wiesz jaki jest Kudlatek? Jeżeli tak to wiesz jaka powinna być buda.
Zdaję się na Was,ja sobie z poskładaniem poradzę.;)

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Dziewczyny powiem tak - ja Kudłatego na oczy nie widziałam więc nie mam pojęcia jaki jest duży.
Karolcia -ko5 czy Ty wiesz jaki jest Kudlatek? Jeżeli tak to wiesz jaka powinna być buda.
Zdaję się na Was,ja sobie z poskładaniem poradzę.;)

Wymiary długość i szerokość wymierzyłam sobie w pokoju zeby to mniej wiecej zobaczyć, jest ok dla mnie, tylko nie wiem jak z wysokością.. No i z tym wejściem, czy nie za małe.... a macie jeszcze jakieś propozycje?
żeby mieć porównanie.

Posted

Wejście jest duże! Ładną budę wybrałaś!:lol: Przeczytajcie co tam jest napisane - buda nie powinna być za duża,bo psu jest cieplej w ciaśniejszej! Nawet nie wiedziałam o tym- myślałam,że lepsza za duża.

Posted

epe napisał(a):
Wejście jest duże! Ładną budę wybrałaś!:lol: Przeczytajcie co tam jest napisane - buda nie powinna być za duża,bo psu jest cieplej w ciaśniejszej! Nawet nie wiedziałam o tym- myślałam,że lepsza za duża.

Tak to prawda. Ale zawsze można jakoś temu zapobiec. Wyłożyć czymś żeby było ciepło. Po za tym Kudłacz ma długą sierść, da sobie chłopak radę. Po za tym chyba nikt nie pozwoli, żeby marzł - po za tym do zimy nam daleko.....
Ja jestem za tą. Najwyżej będzie na mnie :eviltong:

Posted

ketunia napisał(a):
Nie zamówiłam. Nadal czekam na adres, na który mam wysłać przesyłkę.

W schronisku powiedzieli mi, że lepsza będzie XXL. Może lepiej. Bo jakby była za mała czy miałby mniejszą swobodę ruchu to nie dobrze, a jak będzie ciut większa to nic się nie stanie.

A to kto ma ci go wysłać?