Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czy psiak ma aktualne allegro ? alegratke ?

I to jest Kudłaty czy Gaspar ???

A może ten kojec u lunarmermaid to by było dobrez dla niego, tylko jakie są tego koszty.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy psiak ma aktualne allegro ? alegratke ?

I to jest Kudłaty czy Gaspar ???

A może ten kojec u lunarmermaid to by było dobrez dla niego, tylko jakie są tego koszty.

Tak, Kudłaty ma aktualne allegro i alegratkę od Sabina02

To jest Kudłaty

Czekamy aż kojec się zwolni.

Kudłaty, dopóki się nie oswoi z nowym miejscem, musi być koniecznie w kojcu, bo inaczej mógłby próbować uciec. W jego przypadku buda na otwartej przestrzeni (podwórko) jest rozwiązaniem niewystarczającym.

Posted

Allegro wygasło,
a na alegratce ogłoszenie spadło już na 34 str. mieszańców.
Jeśli potrzeba to mogę troszkę wyróżnić alegratke.

Posted

[quote name='Dogo07']Allegro wygasło,
a na alegratce ogłoszenie spadło już na 34 str. mieszańców.
Jeśli potrzeba to mogę troszkę wyróżnić alegratke.

Allegro wciaz odnawiam (pewnie nacisnelas jakis stary link na watku dlatego myslalas ze wygaslo) - tu jest odnowione: Allegro

Alegratka Kudlatego jest juz na pierwszej stronie, bo dodalam tam jego filmiki (a przy zmianie ogloszenia, ono idzie do gory), ale niedlugo znowu spadnie, dlatego dobrze by bylo je wyroznic. Jesli mozesz, to przeslij mi kod na PM, a ja go wpisze w ogloszenie.

Tak go mozesz zdobyc:

(skopiowane ze strony Alegratka)
Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Posted

[quote name='Sabina02'] Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
moge wyslac,jesli jeszcze nikt nie przeslal :)

Posted

buda ma być dla spaykiego tak?? czy taka by mogła być?

Buda dla psa M ZMONTOWANA - Anpol - PROMOCJA (651690889) - Aukcje internetowe Allegro

jesli nie to przepraszam-ja sie nieznam na tym-bo nigdy z budami nie miałam doczynienia :eviltong:
ale jesli tak to uwazam ze cena jest ok.
lunarmermaid trzebaby tylko ja czyms cieplym wylozyc,w nocy jest jeszcze chlodno ale mrozów juz niema,wiec jakbyś dobrze pokombinowała to bedzie mu ciepło ;)
To moje zdanie,jesli ta by mogla byc bedziemy myslec dalej.
Razem z przesyłką wyszłoby 133 zł.

Posted

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]wymiary (w cm):[/FONT][FONT=Arial]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]DACH: [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]78 x 54 [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]PODSTAWA: 45 x 69[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]LEGOWISKO: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial] 40 x 65[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]WYSOKOŚĆ: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]55[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]WEJŚCIE: 18x21

chyba zbyt mala dla niego,
martka ??
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]