Onaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Czy psiak ma aktualne allegro ? alegratke ? I to jest Kudłaty czy Gaspar ??? A może ten kojec u lunarmermaid to by było dobrez dla niego, tylko jakie są tego koszty. Quote
martka1982 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy psiak ma aktualne allegro ? alegratke ? I to jest Kudłaty czy Gaspar ??? A może ten kojec u lunarmermaid to by było dobrez dla niego, tylko jakie są tego koszty. Tak, Kudłaty ma aktualne allegro i alegratkę od Sabina02 To jest Kudłaty Czekamy aż kojec się zwolni. Kudłaty, dopóki się nie oswoi z nowym miejscem, musi być koniecznie w kojcu, bo inaczej mógłby próbować uciec. W jego przypadku buda na otwartej przestrzeni (podwórko) jest rozwiązaniem niewystarczającym. Quote
Onaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Allegro wygasło, a na alegratce ogłoszenie spadło już na 34 str. mieszańców. Jeśli potrzeba to mogę troszkę wyróżnić alegratke. Quote
lunarmermaid Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Normalnie patrzeć się nie da...:placz: On tak zupełnie nie reaguje na czlowieka,musze się sprężyć i dobrze przemyśleć sprawę,jak tu najszybciej ulokować Kudłatka. Quote
Sabina02 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Dogo07']Allegro wygasło, a na alegratce ogłoszenie spadło już na 34 str. mieszańców. Jeśli potrzeba to mogę troszkę wyróżnić alegratke. Allegro wciaz odnawiam (pewnie nacisnelas jakis stary link na watku dlatego myslalas ze wygaslo) - tu jest odnowione: Allegro Alegratka Kudlatego jest juz na pierwszej stronie, bo dodalam tam jego filmiki (a przy zmianie ogloszenia, ono idzie do gory), ale niedlugo znowu spadnie, dlatego dobrze by bylo je wyroznic. Jesli mozesz, to przeslij mi kod na PM, a ja go wpisze w ogloszenie. Tak go mozesz zdobyc: (skopiowane ze strony Alegratka) Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Quote
MartynaP Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Sabina02'] Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie moge wyslac,jesli jeszcze nikt nie przeslal :) Quote
lunarmermaid Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Masz tyle ogłoszeń,może ktoś cię wypatrzy...:loveu: Quote
Sabina02 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dogo07, bardzo dziekujemy za wyroznienie Alegratki Kudlatego! :loveu: :multi: Wyrozniona Alegratka Quote
Sabina02 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 MartynaP napisał(a):moge wyslac,jesli jeszcze nikt nie przeslal :) Dogo007 juz wyslala, ale zawsze moge przedluzyc wyroznienie... ;) Quote
lunarmermaid Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Podrzucamy Kudłatka i domku dla niego szukamy!!! Quote
MartynaP Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja ciagle mysle skad/jak by tu ta bude załatwic,i wtedy mógłby juz jechac-i psychicznie dojść do siebie w DT Quote
MartynaP Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 buda ma być dla spaykiego tak?? czy taka by mogła być? Buda dla psa M ZMONTOWANA - Anpol - PROMOCJA (651690889) - Aukcje internetowe Allegro jesli nie to przepraszam-ja sie nieznam na tym-bo nigdy z budami nie miałam doczynienia :eviltong: ale jesli tak to uwazam ze cena jest ok. lunarmermaid trzebaby tylko ja czyms cieplym wylozyc,w nocy jest jeszcze chlodno ale mrozów juz niema,wiec jakbyś dobrze pokombinowała to bedzie mu ciepło ;) To moje zdanie,jesli ta by mogla byc bedziemy myslec dalej. Razem z przesyłką wyszłoby 133 zł. Quote
lunarmermaid Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Buda miałaby byc dla Kudlatego,nie dla Spajka.Spajka muszę w nocy zamykać na klucz w kurniku,bo inaczej wyje....samotny jest. Quote
aresik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]wymiary (w cm):[/FONT][FONT=Arial] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]DACH: [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]78 x 54 [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]PODSTAWA: 45 x 69[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]LEGOWISKO: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial] 40 x 65[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]WYSOKOŚĆ: [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]55[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]WEJŚCIE: 18x21 chyba zbyt mala dla niego, martka ?? [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Onaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Z ciekawości zajrzałam na te budy bo takie tanie , są jeszcze inne wzory i rozmiary, może L byłaby lepsza. Quote
aresik Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Buda BUDY dla psa XL OCIEPLONA + DODATKI !! Anpol (651698461) - Aukcje internetowe Allegro ta bedzie chyba dobra a i tak jak napisalem wczesniej 50 dych ode mnie na bude dla niego Quote
Recommended Posts