Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Anecik napisał:

Zlikwidowali podział na województwa na dogo? 

Na to wygląda:) Nie zauważyłam wcześniej, ale jak napisałaś, to sprawdzilam i chyba tak:)

Posted

30727887_1619991181449243_1425924623966404608_n.jpg.c50343c6c958bd5bee2a10d964b317f0.jpg

30728037_1619991321449229_1282921110865707008_n.jpg.c1436bcf4dca5b1a50fe3280a7d14a07.jpg

Wczoraj zakupiłam Florkowi antybiotyk bo mu się skończył - później wrzucę fakturę. Jak pojedziemy na kontrolę to go zważe ale widzę że zeszczuplał :) - już nie wybrzydza przy karmie light. Zorientował się że nie ma wyjścia.

Za IV hotel zapłacony - bardzo dziękuję.

Myślę Ewo że można ruszać z ogłoszeniami.

• Like 1
Posted

Przepiękny jest:) Bardzo dziękuję za zdjęcia. 

Anecik, ufam Ci absolutnie w kwestii decyzji o adopcji Florka. Jak mówisz, że gotowy, to ruszamy z ogłoszeniami. Trzeba tylko zmienić treść, prawda? 

Cudownie, że schudł:) 

Posted

Jak zawiozłam Pysię to wytuliłam Florka. Nigdy nie zapomnę jak w schronisku uciekał i sikał po sobie na widok człowieka.

To już inny psiak, cudny, przyjazny pieszczoch :)

Pimpuś Sadełko kochany:) 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Wgrywam zaległy paragon za antybiotyk Florka. Na szczęście z uszkami coraz lepiej, chociaż jeszcze nadal jest w nich wydzielina. Razem z Anecik kończymy pisac tekst ogłoszenia i chciałabym dzisiaj wstawić je na olx. Muszę porejestrować się na innych portalach, żeby ogłoszeń było więcej.

Florek_paragon.jpg.d6163c4e7496a50f3ff98be69d924cfa.jpg

Posted

Poprosiłam w imieniu Ewy, moim no i oczywiście Florka o ogłoszenia Izę. Mam nadzieję że przyniesie mu szczęście :)

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Anecik napisał:

Poprosiłam w imieniu Ewy, moim no i oczywiście Florka o ogłoszenia Izę. Mam nadzieję że przyniesie mu szczęście :)

Cudownie! Serdeczne podziękowania dla Izy:)

Posted
Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Bardzo serdecznie dziękujemy! Bardzo chętnie prześlę pieniądze na wyróżnienia na olx. Daj tylko hasło ile i gdzie mam przesłać:) Rozmawiałyśmy z Anecik, żeby wyróżnić ogłoszenia z olx wszędzie, gdzie go umieszczamy na miesiąc:) 

Ja postaram sie jutro zalogować na olx i zrobie mu ogłoszenie na Warszawę

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Wielkie dzieki Iza :)

Posted
3 godziny temu, Anecik napisał:

Decyzja nakleży do Ewy Marty ale można się ewentualnie wstrzymać.

Anecik prześwietlila wstępnie rodzinkę, która bardzo zainteresowała sie Florkiem, ja rozmawiałam z Panem przez telefon i wszystko wskazuje na to, że Florek będzie miał dom:) Pan rozsądny, kilkunastoletnia córka zdaniem Anecik też:) Jak powiedział Pan "nie da się Florka nie polubić od razu"

Czekam jeszcze na ankietę, jutro lub w środe Anecik pojedzie do weta na ostatnia kontrolę uszu i prawdopodobnie pojedzie z Florkiem na wizytę przedadopcyjną:) 

Kciuki nadal potrzebne, a z ogloszeniami wstrzymajmy się chwilkę kiyosi:) 

Posted
13 godzin temu, Anecik napisał:

Byli Państwo pooglądać psiaki hotelowe i mam nadzieję że Florek będzie mia dom :)

11 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Anecik prześwietlila wstępnie rodzinkę, która bardzo zainteresowała sie Florkiem, ja rozmawiałam z Panem przez telefon i wszystko wskazuje na to, że Florek będzie miał dom:) Pan rozsądny, kilkunastoletnia córka zdaniem Anecik też:) Jak powiedział Pan "nie da się Florka nie polubić od razu"

Czekam jeszcze na ankietę, jutro lub w środe Anecik pojedzie do weta na ostatnia kontrolę uszu i prawdopodobnie pojedzie z Florkiem na wizytę przedadopcyjną:) 

Kciuki nadal potrzebne, a z ogloszeniami wstrzymajmy się chwilkę kiyosi:) 

Kciuki trzymam za ten dobry domek dla Florka :)