Jump to content
Dogomania

Tragedia - 10 psow w worku podrzuconych do schronu - Jastrzebie Zdr

Recommended Posts

Posted

Szukamy osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w miejscowości Lubomia tj.miejscowość pomiędzy Raciborzem a Wodzisławiem Śląskim. Czy ktoś z Was mógłby pomóc sprawdzić dom dla suczki-pudelki Fibi z tego watku (przy okazji zapraszam na watek): http://www.dogomania.pl/forum/f28/pu...ubomia-133507/
Jeśli będzie trzeba to zbierzemy pieniądze by zwrócić koszty dojazdu osobie, która zdecydowałaby się pomóc.

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Equus napisał(a):
Szukamy osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w miejscowości Lubomia tj.miejscowość pomiędzy Raciborzem a Wodzisławiem Śląskim. Czy ktoś z Was mógłby pomóc sprawdzić dom dla suczki-pudelki Fibi z tego watku (przy okazji zapraszam na watek): http://www.dogomania.pl/forum/f28/pu...ubomia-133507/
Jeśli będzie trzeba to zbierzemy pieniądze by zwrócić koszty dojazdu osobie, która zdecydowałaby się pomóc.

:p cholewka...a kiedy dokładnie????bo jak sie nie da busem dojechac to kumpele zamówie...i moze bym jechała...

Posted

Wilczek007 byłoby cudownie:loveu: Termin do ustalenia. Zaraz dam namiary do Ciebie Fizi, która ma kontakt z tą babką to dogadacie szczegóły. Byłybyśmy wdzięczne bo mała już tyle przeszła... I dzięki takim wizytom przedadopcyjnym już uniknęła jednego złego domu.

I koniecznie wpadnij na wątek Fibi!

Posted

wilczek007 napisał(a):
:p cholewka...a kiedy dokładnie????bo jak sie nie da busem dojechac to kumpele zamówie...i moze bym jechała...

jedz Wiola. bardzo prosimy:loveu:niech Fibunia ma domek

Posted

Do diabla to dlaczego nie zostal uspiony slepy miot :angryy::angryy::angryy: malo nieszczesc jest w schronach :angryy::angryy::angryy: Gdzie tu logika myslenia :crazyeye:

Posted

pewnie mają zamówienie na wilkowate :angryy::angryy::angryy:

qrdwa miłosierdzie ... :angryy: w tym syfie ...przecież to buda po tej zagrzybiałej ONce co z bólu ją zjadała :angryy:

Posted

to nie całkiem ta buda ale tez syfiata:sad:...
Ada dopuki ludzie tu sa jacy sa my z monika55 nic nie zmienimy. Kto by nas słuchał, mnie smarkuli a moniki nawiedzonej psiary(:diabloti:)...moga mi mówic co chcą ale psy sie usypia tylko ze nie te co trzeba.Na innym watku napisała ze tv kanon słucha ich nie nas przecie. Do lokalnych gazet tez oni maja dostep nie my.(Byli w dzienniku zachodnim, nowinach) 14.05 teraz ma byc znów dziennik Zachodni, Lech gadał zebym se wolne brała bo chce wolontariuszki zeby tez gadały...ale co ja tam mam opowiadać?...na co.po co?Przecie pracowica madrzejsza?!
całe to miasto jest durne.

Posted

To ja Ci napisze na PW co masz gadac i idz na to spotkanie, bo to sa wazne sprawy do poruszenia ale madrze trzeba umiec podawac fakty, ktore moga zmniejszyc nadpopulacje zwierzat i poprawic byt psow ktore juz sie tam znalazly. Nawiedzone jestesmy wszyskie psiary ale tylko dla niektorych bo jestesmy niewygodne, zwlaszcza w urzedach. Na ich gadki mozemy byc obojetni ale tez miec mocne argumenty ktore nie sa w stanie tak latwo obalic.

Posted

mysle nad tym i mysle...i doszłam do wniosku że co do depozytu to jest to dla tych biednych psów sytuacja bez wyjscia!...
nie ma rozwiązania depozytu to nikt ich nie moze wziąc...ale psy żyja, stere czy nie stare żaden wet ruszyc ich nie może...Depozyt sie zniesie, to tam ledwo zostana 3 biedy do adopcji bo młodsze, a skoro tamte stare wiec kto by tez chciał takie (daremnie miejsce zajmuja)to trza miejsce zrobić na inne, wiec szybko zodbacz aco za TM sie znajduje.Oczy mam
(i pamiec wzrokowa:p),wszystkie psy pamietam wiec wiem jak jest, i który pies stary gdzie mógł isc:icon_roc:...były 4 ONki w pazdzierniku uznane za stare i za chore...wielkie były to i miejsce zajmowały...Wiadomo gdzie poszły. Ada???Powiedz mi tylko tak może byc czy to mnie sie zdaje że nie????????????????????..
Z tego depozytu to ja z góry moge powieziec które "nagle do adopcji bedą szły" bo sie depozyt rozwiazał!Te najstarsze...naprawde godne podziwu to bedzie bo tu na dogo jest problem z adopcja starych a Jastrzebie rzucało by sie na takie psy:evil_lol:...a jak mi ruszą moje sunie które napewno potrzebuja domu to mnie szlag jasny trafi:angryy:

Posted

Nie bardzo zrozumialam o co Ci chodzi. Znam te psy od ponad roku. Widze, ze sie zmieniaja. To nie te same. Niektore zniknely, inne doszly.W co tu jest grane??? Czyzby chodzilo tylko o to zeby liczba sie zgadzala?

Posted

te co były pół roku temu to może i ponikneły.Niewiem nic o tym,a tam chodze od lipca. Poczytaj jeszcze raz to może zrozumiesz...Te z depozytu samiczki sa cały czas...samce nie bardzo...Z resztą... jak nie wiadomo dalej to sie przekonamy.

nooo..z ta liczba dobrze zgadujesz...