monika55 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Mam troche zdjec tych nowych psow. Moze ktos je szuka? http:// http:// Quote
ARKA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :shake: przeciez to zadbane, domowe psy, pewnie w jakiejs gminie "lapanke' zrobili-okresowe odlawianie psow:angryy: Sluchajcie, trzeba sprawdzic czy te psy nie maja czipow, moze... MEDIA trzeba powiadomic,koniecznie!!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ARKA napisał(a)::shake: przeciez to zadbane, domowe psy, pewnie w jakiejs gminie "lapanke' zrobili-okresowe odlawianie psow:angryy: Sluchajcie, trzeba sprawdzic czy te psy nie maja czipow, moze... MEDIA trzeba powiadomic,koniecznie!!! Na to wygląda , psy są zadbane , mogą rzeczywiście być z " łapanki " , biedne psiaki , pewnie własciciele ich szukają.....:shake::placz: Quote
ARKA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Moniko, masz zdjecie kazdego z tych dziesieciu psow,osobne zdjecie???!! Czy nie mozna im ladnych zdjec zrobic, kazdemu osobno, poza boksem?? To jest jakis rozboj w bialy dzien:placz: Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Moniko , masz gadane ;) myślę że jeśli miałabyś czas powiadomić Dziennik Zachodni , on ma dość duży zakres w sensie dostępności i poczytność . Może dało by się u nich zamieścić apel z fotkami psiaków , bo kurcze nawet nie wiadomo skąd One są :-(...a może ktoś szuka Quote
monika55 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Tamtym z worka nie mozna zrobic zdjec. Sa oszalale ze strachu. Gryza, uciekaja, chowaja sie. A te duze, nowe sa w jednym boksie i klebia sie tam.W ogole duzo nowych psow. A jesli chodzi o media to pomyslalam o tym, tylko ja nie moge nic zrobic bez porozumienia z zarzadca schronu. Bedzie zebranie juz wkrotce, na ktorym mam nadzieje byc, to wtedy przekaze sugestie.Troche tych zdjec jeszcze mam to wkleje. A wschronie nie bede w tym tygodniu. Boje sie o moja chora sunie. Nie chce niczego stamtad przywlec. Quote
monika55 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 I jeszcze duze. Nic o nich nie wiem. http:// "] http:// Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ten jak Berneńczyk http://images49.fotosik.pl/89/0c31e991576a2696.jpg Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 monika55 napisał(a):Piekne psy. no właśnie nic nie wskazuje że to są psy które się wałęsały ... :shake: Quote
zuzlikowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 monika55 napisał(a):Tamtym z worka nie mozna zrobic zdjec. Sa oszalale ze strachu. Gryza, uciekaja, chowaja sie. A te duze, nowe sa w jednym boksie i klebia sie tam.W ogole duzo nowych psow. A jesli chodzi o media to pomyslalam o tym, tylko ja nie moge nic zrobic bez porozumienia z zarzadca schronu. Bedzie zebranie juz wkrotce, na ktorym mam nadzieje byc, to wtedy przekaze sugestie.Troche tych zdjec jeszcze mam to wkleje. A wschronie nie bede w tym tygodniu. Boje sie o moja chora sunie. Nie chce niczego stamtad przywlec. Moniko,to może warto dać informację z w miarę szczegółowym opisem...jakieś cechy charakterystyczne! Jeśli ktoś szuka tych piesków ,to może zwróci uwagę i choć zechce sprawdzić! bosze...te pieski nadal w takim stresie?:shake: Quote
monika55 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Pieski z worka byly male. A te pojawiaja sie osobno. Trudno uzyskac jakies informacje, nie zrozumcie zle, ale trudno sie rozmawia.Niestety nie mam dostepu do informacji. A przeciez nie chce robic sensacji. Chce jakos pomoc tym psom. Quote
Ada-jeje Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Rozumiemy Moniko ze nie chcesz znow wywolac niepotrzebnych nieporozumien, ale najwiecej informycji powinna dostarczyc osoba ktora jest codziennie w schronisku, bo napewno nie jest to wetka ani kierownik.:shake: Quote
_ogonek_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Przecież te psy to wyglądają tak jakby były z domu, a nie z ulicy :crazyeye: Quote
wilczek007 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nie istnieje na dogo taka osoba która może byc tam co dzień...a od innych jak wiecie z poprzednich wątków mozna sie dowiedziec sprzecznych info. Quote
monika55 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Podobno ktos trafil juz z Libiaza i zabral swojego psa. Quote
Ada-jeje Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Moniko czy jestes pewna ze z tych 10 psow z worka, byl pies z Libiaza :crazyeye: Prosze Cie to bardzo wazne, napisz mi na PW kto Cie o tym poinformowal. Gdyby wrsod tych psow byl pies z Libiaza to juz wiemy kto jest sprawca tego czynu. :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Na NK stronce psiaków z Jastrzębia są też takie psiaczki ... Moniko czy to też z tych nowych transportów ?? Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 monika55 napisał(a):Ten bernardyn i mopsik sa wlasnoscia pani, ktora jest w szpitalu. Maz tej pani przychodzi odwiedzac te psy i wyprowadza na spacery. To wiem od pracownicy. A od wet wiem o psie z Libiaza. Chyba nie byl to pies z worka, ale jakis wiekszy. Nie wiedziala dokladnie ktory. no to chyba raczej nie są do adopcji ... bidulki ...to chyba pekińczyk bo mopsik raczej nie ;) Masakra ....to nawet jak komuś psa do was przywiozą to jeśli ma właściciela to ten ma raczej marne szanse na znalezienie psa :cool1: Quote
monika55 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ten bernardyn i mopsik sa wlasnoscia pani, ktora jest w szpitalu. Maz tej pani przychodzi odwiedzac te psy i wyprowadza na spacery. To wiem od pracownicy. A od wet wiem o psie z Libiaza. Chyba nie byl to pies z worka, ale jakis wiekszy. Nie wiedziala dokladnie ktory. Quote
monika55 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 I jeszcze nalezy dodac, ze ostatnio nie przywoza nowych psow do schronu. Natomiast wyraznie wzrosla liczba interwencji, czyli przywozenia bezdomnych psow z miasta. Czyzby ktos wypuszczal te psy w miescie? Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 monika55 napisał(a):I jeszcze nalezy dodac, ze ostatnio nie przywoza nowych psow do schronu. Natomiast wyraznie wzrosla liczba interwencji, czyli przywozenia bezdomnych psow z miasta. Czyzby ktos wypuszczal te psy w miescie? poza tym na mieście jest sporo psów biegajaacych luzem , nie wiadomo czy sezon cieczkowy to robi czy faktycznie psy wywalane z transportów , bo też Nam tak jak i Ty piszesz to przyszło do głowy Quote
wilczek007 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 na wiosne to napewno tłumy łazikowców wyłaża na ulice...wiem bo miałam kiedys takiego uciekiniera:shake:...Ale co sie tam dzieje w tym schronie to ja już wiewiem...Wiem tylko że pan.K(wiadomo kto) z JZK ostatnio przywoził psiaki z okolicznych wsi, a teraz juz niby nie...Niewypowiem sie więcej o tym bo mnie tam nie ma teraz za często:sad:...Durne to żeby do 17.00 ze 2 razy w tygodniu nie szło otworzyc schronu!:angryy: Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Mam dom dla ONka, jak bedziecie ktoras w schronie i przyuwazycie takiego psa, zrobcie mu prosze fotke i wstawcie na watek. Quote
Recommended Posts