Jump to content
Dogomania

Tragedia - 10 psow w worku podrzuconych do schronu - Jastrzebie Zdr

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich bardzo cieplutko i bardzo proszę o pomoc, poszukuję suczki z linku 57 i 1 zdjęcie, brązowo - czarna, dostałam wczoraj wiadomość, że może być w schronisku, ale nie. Może ktoś wie gdzie przebywa, zgineła 12 lutego i cały czas jej szukamy, do schroniska jeździliśmy często, ale mówili, że jej tam nie ma, choć nie wiem czy to prawda. Kiedyś też nam uciekła, a uciekała zazwyczaj pod szkołę do dzieci, a później trafiła do schroniska, szukaliśmy jej ok 1 tygodnia, a w schronie byliśmy prawie codziennie, albo dzwoniliśmy i podobno jej nie było, aż dowiedziałam się, że jest tylko zamknięta i dzięki temu ją odzyskaliśmy, co tam za ludzie w tym schronie pracują, chyba handlują tymi psami. Nie chcę nikogo oskarżać, ale czemu kłamią i to w żywe oczy, najpierw mówią, że nie było takiego, potem że był, ale właściciel zabrał, ale jak się uparłam, że nie wyjdę aż nie obejrzę wszystkich psów, a jak nie pokażą to wezwę policję to mnie wtedy wpuścili do takich baraków i tam była zamknięta. Żałuję bardzo, że nie nagłośniłam tego wcześniej to był mój błąd. Dlatego proszę może ktoś coś wie, może psy są wywożone do innego schronu, proszę dajcie znać. Beata (gg 3557811)

Posted

AdaK napisał(a):
Wiem ze to pytanie ni z gruszki ni z pietruszki, ale czy w schronisku jest prowadzona dokumentacja?

noooo jeste ...taka dokumentacja jak kierownictwo :razz::razz:...... była Magda chwile w schronie to był porządek w papierach ...teraz pewnie stare zasady wróciły ....tak jak ta malowana lala:mad:....wczoraj w schronie byli znajomi ta barbi tam nadal pracuje :mad: