Jump to content
Dogomania

Tragedia - 10 psow w worku podrzuconych do schronu - Jastrzebie Zdr

Recommended Posts

Posted

dziewczyny przepraszam, ze wkraczam na wątek ale pilnie poszukuję kogos z Raciborza bądz okolic do przeprowadzenia wizyty adopcyjnej. Jestem uziemiona, bez auta a szkoda stracic domek dla pieska:placz:

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Teraz to juz nic kompletnie nie rozumiem. :oops:

monika55 jest dobrze wszystko rozumiesz;)

a co do Raciborza Brysiu...ja osobiscie niestety nie dam rady :shake:(tez bez auta i prawka)

Posted

buuu:placz:..wrrr:angryy:...miałam być w pt i zdołałam dopiero dzis być...ale dobrze ze wreszcie byłam. Jest tam piesek ze złamaną albo zwichnieta nóżką niewiem, napisałam weterynarce, odpisała ze sie z nimi skontaktuje, no ogólnie jest pare nowych psiaków tyle że nie było p.Lecha i niewiem skad są...można by dać fotki może to jakies czyjes dawne zguby (jak z Czerkiem)...

Posted

dałam znać weterynarce wczoraj,odpisała ze sie skontaktuje dzis ze schroniskiem,bo pytała czy to piesek po wypadku to napisałam ze takich rzeczy to ja niewiem bo ja tam rzadko jestem, usłyszałam tam tylko ze kuleje i tyle samo widziałam. I dalej nikt sie nie odzywa. Bo i po co.

Posted

Tak ja sie ostatnio umawialam z p wet. Warunek ze ona sie dowie o chorych psach. Jej nikt nie zawiadamia, ona nie zawiadamia mnie.Ale to drobiazg.:angryy: No coz takiego sie stalo?

Posted

:angryy:...pies kulawy jak był tak jest...I dalej skamle. Nie pytałam szczerze mówiąc co dalej, bo to nie ma sensu z ta osobą która tam jest.A weterynarka ponoć mądrzejsza, możliwe ze pies sam sie wyleczy albo tak juz ma, niewiem:diabloti:

Posted

Ilez tam psow ubylo.:crazyeye: Adopcje? Po poludniu przywieziono dwa psy z Godowa chyba. Schronisko ich nie przyjelo i stali tak w tym upale z tymi psami. Nie wiem co dalej sie stalo.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Moniko ...szkoda ze nie zrobiłas fotki ...pewnie jutro po mieście będą biegać :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]Są jakieś boxie ??[/FONT]
pobiegaja po miescie a potem nasze "hycle" je zawioza do schronu...więc cóz to za logika??:shake:
monika oni je pewnie przyjeli tylko jakżes se pojechała...
Ja wiem co Lech ma robic w takim wypadku jak nie może przyjac psów i on tez wie ale jakos tego nie robi.:angryy: