Alicja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 monika55 napisał(a):A sie dzieje, dzieje. Obsluga odstawiona elegancko :razz: Kto by tam pracowal. [FONT=Arial]no taaaa a My z Klockową to w roboczych ciuchach biegałyśmy ...widać źle reprezentowałyśmy schronisko :razz::razz:[/FONT] Quote
monika55 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Oj Alicja :razz: wygladac trzeba a nie pracowac. Quote
wilczek007 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Ada-jeje']Umowa z Godowem wygasla 30 kwietnia, i byc moze nie podpisali nowej :crazyeye: nie wiem,ale mam fantazje przypuszczać ze jednak cos wymyslili bo na jasnecie szukaja hycla do roboty, to pewnie na te wiochy...No i na co by straszyli usypianiem???Bo miejsce dla nowych trzeba!...może jakie rasowe będą to JzK sie ucieszy.:angryy: treść: . Poszukuję osoby do wyłapywania bezdomnych psów. Praca na umowę zlecenie. Szczegóły pod numerem telefonu 605 530 234 Quote
monika55 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Mysle ze sie nie odwaza. Tam juz nie ma takiego przepelnienia. Quote
wilczek007 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :sad: niewiem...grabarz ponoc psy dalej zwozi pełna parą!:shake: Quote
Ada-jeje Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, dn. 06.05 zostala przywieziona suka czarno podpalana, dosc duza z Krzeszowic i sa sopnsorzy dla niej zeby ja wyciagnac, czy mozecie to sprawdzic w schronie jak bedziecie. Moniko moze te nowe wolontariszki mogly by popytac o ta sunie i zrobic jej fotke. Quote
monika55 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 A zdjecia nie masz tej suczki? moze w tym tygodniu tam bede to oczywiscie sie rozejrze. Wolontariuszka powiadomiona. Quote
Ada-jeje Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Monika no wlasnie nie mam fotki, tylko taki opis mial p. Palka w swoim notatniku. Pytanie teraz jaka ewidencje prowadza w waszym schronie. To byla bezdomna sunia. :-( Quote
monika55 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 http:// Czy to moze byc ona? Wilczek zdjecie zrobila kiedys. Quote
kanna Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 melduję się na wątku... ja te zdjęcia sobie wydrukuję i popytam czy to ta...sunia była z mojej okolicy.. chciałabym mieć jak najwięcej info o tym schronie - gdzie mogę zajrzeć? Quote
wilczek007 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 własciwie to za bardzo nigdzie nie ma nic o naszym schronie bo strony www nie ma, jedynie adres i telefon... Quote
monika55 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [url=http://portal.tvkanon.pl/program/ogladaj/784/pomozmy-schronisku.tv] Quote
ageralion Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Czytam ten watek i oczom nie wierze. Jak takie straszne rzeczy moga sie dziac w miejscu, gdzie zwierzeta maja otrzymac pomoc a nie wyrok :-( I jeszcze kierownictwo utrudniajace prace ludzi, ktorzy z potrzeby serca, poswiecajac wlasny wolny czas, chca im pomoc psy ratowac i wydawac do adopcji. Wlosy mi na glowie staja deba jak czytam to wszystko. Jak tacy ludzie moga pracowac w schronisku?? Az takie kokosy mozna zarobic w schronisku, zeby pchali sie tam do pracy ludzie takiego pokroju? Przeciez powinny tam pracowac osoby, ktorzy sa milosnikami psow.... To sie wszystko w glowie nie miesci...:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nawet nie masz pojecia jakie to kokosy, dlatego prawdziwi milosnicy maja male szanse stawac do przetargow bo zdaja sobie sprawe ze trudno z jalmuzny jaka jest dotacja miasta utrzymac schronisko. A ci ktorzy kierownikuja w tych schroniskach doskanale radza sobie z problemem finanasowym jaki jest w schronisku, bo nie martwia sie o los psow za ta pefekcyjnie nabijaja sobie kabze. :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Ada-jeje']Nawet nie masz pojecia jakie to kokosy, dlatego prawdziwi milosnicy maja male szanse stawac do przetargow bo zdaja sobie sprawe ze trudno z jalmuzny jaka jest dotacja miasta utrzymac schronisko. A ci ktorzy kierownikuja w tych schroniskach doskanale radza sobie z problemem finanasowym jaki jest w schronisku, bo nie martwia sie o los psow za ta pefekcyjnie nabijaja sobie kabze. :angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial] dziękuję że TY tu to napisałaś [/FONT] Quote
wilczek007 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 nie widziałam jeszcze tego co monika55 tam w linku ma ale zaraz zajrze...:roll: chciałam tylko napisać ze wetka powinna SAMA szczepic i leczyc psy!!!A nie dawac ta robote komus bez przeszkolenia mnie sie zdaje chyba... Pracownice ostatnio pogryzł ast, ciekawe co tez bedzie jak bedzie gorzej.Wygodnie tak bo nie trzeba wetce jezdzic! :shake: Quote
monika55 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 To co napisze moze Was zbulwersowac totalnie. Nie bardzo mi zalezy. Uzalacie sie wielce nad tymi psami, a co z tego wynika? Jaka one maja alternatywe? Latami gnija w boksach, w depresji, z zanikiem miesni, chorobami drog pokarmowych i diabli wiedza co jeszcze. Na koncu czesto sa zagryzane. Ratujemy wlasnie te nierasowe,zwykle, szare.Bez szans. Sa tacy co nam pomagaja, nie uzalajac sie zbytnio. A sa tacy co glusza sumienie swietym oburzeniem i nic ponadto. Czesto nasze watki swieca pustkami Wolamy o pomoc. Nawet hopniecia nie ma.Nie mowie o innej pomocy.Zdaje sobie sprawe, ze cale Dogo to psy potrzebujace pomocy. Czekamy wiec. Na co? Nie wiem. Juz nie wiem. Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Moniko watek musi byc w gorze zeby ktos dojrzal wolanie o pomoc dla tych suniek. Quote
kanna Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='monika55'][url=http://portal.tvkanon.pl/program/ogladaj/784/pomozmy-schronisku.tv]nie otwiera mi się:shake: Quote
wilczek007 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no monika dałas czadu, dobrze ujęte...Wątek do góry Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cioteczki, pomóżcie, potrzebne pieniądze na hotel... liczy się każde 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
Recommended Posts