Jump to content
Dogomania

Tragedia - 10 psow w worku podrzuconych do schronu - Jastrzebie Zdr

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdziwiło mnie na co pracownicy mój pesel do jakiejs ogólnopolskiej akcji sterylizajci zwierząt która ponoc przeprowadza wetka...Aż specjalnie do mnie zadzwoniła:-o :-o :-o...
ada, jakies zasady tam sa takie czy jak???

Posted

[FONT=Arial]Nie wiecie kto tam takie brednie wypisuje na jasnecie ?? [/FONT]

[FONT=Arial]Sie zrymowało , ale ewidentnie ktoś kto bywa w schronisku :cool3:[/FONT]

Posted

są tam wolontariuszki.Jest ich ze 6 i bardzo sie im podoba. Pare razy je widziałam.Starczy ze moga powyłazic z psami i podolewac wody raz na tydzien.
Jedna -blue55- jest na dogo,na watku z astkami była ale juz nie wchodzi jakos...

Posted

Dostalam wiadomosc z naszego schroniska, ze pPałka chyba przywiozl dzis psa po wypadku. Pies polamany, cierpiacy, bez kropli wody. Tragedia.Jechal z nim z Krzeszowic. Psa nie dalo sie uratowac.

Posted

Sparwa przywiezionego psa przez p. Palke zajme sie od jutra bo dopiero co wrocilam, cos czuje ze poleci nastepne doniesienie do prokuratury na p. Palke ale i na UM Krzeszowice. P. Palka wie o tym juz doskonale ze nie wolno mu wozic rannych psow (jedna sprawa juz jest w toku wlasnie za to przestepstwo) mimo to lamie w dalszym ciagu ustawe o trnasporcie zwierzat rannych, to mu dolozymy zeby byl komplet. Zas w UM tez powinieni o tym wiedziec. :angryy::angryy::angryy: Juz wszystko wiadomo czekam na zdjecie RTG od wetki i obdukcje, pies byl odebrany z Krzeszowic w dn. 25.o6 a do JZ dojechal 30. 06. Nie przepuscimy tego barbarzynstwa. 5 dni pies cierpial jeszcze w schronisku w Olkuszu.

Posted

Dotarlo juz RTG i obdukcja od wetki, czekam jeszcze na wykaz i daty odlowionych psow z Krzeszowic, potwierdzenie kiedy dotarly do JZ i sprawa laduje u prokuratora. :angryy: Szokujacy jest opis wetki, miedzy innymi, pies nie oddawal moczu a po cewnikowaniu byla krew w moczu :angryy::angryy::angryy: Ten bucyfol z OLkusza musi za to odpowiedziec :mad::mad::mad:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dotarlo juz RTG i obdukcja od wetki, czekam jeszcze na wykaz i daty odlowionych psow z Krzeszowic, potwierdzenie kiedy dotarly do JZ i sprawa laduje u prokuratora. :angryy: Szokujacy jest opis wetki, miedzy innymi, pies nie oddawal moczu a po cewnikowaniu byla krew w moczu :angryy::angryy::angryy: Ten bucyfol z OLkusza musi za to odpowiedziec :mad::mad::mad:
którego pies trafił do JZ?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna zabrany byl przez Palke 25 czerwca po godzinie 18,00 a do Jz dotarl 30 w godzinach popoludniowych, ten :diabloti: wiozl go nawet bez kropli wody. :mad: Ale wszystko jest na szczescie udokumentowane.
dziękuję za info....

Posted

Kanna zabrany byl przez Palke 25 czerwca po godzinie 18,00 a do Jz dotarl 30 w godzinach popoludniowych, ten :diabloti: wiozl go nawet bez kropli wody. :mad: Ale wszystko jest na szczescie udokumentowane.

Posted

czy nie szukaja w tych całych Krzeszowicach jakiegos małego foksterierka????Zdołałam byc dzis w schronie i jest tam taki.Niestety aparatu nie miałam:shake:...Jak cos wykombinuje to sie postaram tam podskoczyc ale nie obiesuje ze to wypali ...

Posted

Wilczek koniecznie fotki, bez tego ani rusz, jak sa fotki mozna plakat zrobic, mozna tez do lokalnej gazety wstawic, jak sie komus zgubil to w ten sposob moze trafic spowrotem do domu.

Posted

i klapa...bo mnie nie ma do 24.07:shake:...ani w domu ani na kompie...Dopiero potem na całego bez żadnych dodatkowych zajęc ,egzaminów i innych pierdół bede mogła sie zając jeżdzenim do schronu...a tak nici...
Teraz byłam tylko przejazdem i aparatu nie miałam bo nie liczyłam że tam zdąże...

Posted

[quote name='wilczek007']wkleje fotke tej suczki foksterierki która z Krzeszowic dowiezli ostatnio. Może to czyjas zguba...
le foksia może mieć latek? niesterylizowana? miałam chętnego na coś w typie foksia...