wilczek007 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 bardzo chętnie Laruś,ale jak my cała kase na nasze psy wsadziły i jeszcze mało...:-( Quote
wilczek007 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zdziwiło mnie na co pracownicy mój pesel do jakiejs ogólnopolskiej akcji sterylizajci zwierząt która ponoc przeprowadza wetka...Aż specjalnie do mnie zadzwoniła:-o :-o :-o... ada, jakies zasady tam sa takie czy jak??? Quote
monika55 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 A po co Twoj pesel. Ciebie chyba nie chca sterylizowac?:crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Moniko, nigdy nic nie wiadomo co w trawie piszczy :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Arial]Nie wiecie kto tam takie brednie wypisuje na jasnecie ?? [/FONT] [FONT=Arial]Sie zrymowało , ale ewidentnie ktoś kto bywa w schronisku :cool3:[/FONT] Quote
wilczek007 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 są tam wolontariuszki.Jest ich ze 6 i bardzo sie im podoba. Pare razy je widziałam.Starczy ze moga powyłazic z psami i podolewac wody raz na tydzien. Jedna -blue55- jest na dogo,na watku z astkami była ale juz nie wchodzi jakos... Quote
monika55 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Dostalam wiadomosc z naszego schroniska, ze pPałka chyba przywiozl dzis psa po wypadku. Pies polamany, cierpiacy, bez kropli wody. Tragedia.Jechal z nim z Krzeszowic. Psa nie dalo sie uratowac. Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Sparwa przywiezionego psa przez p. Palke zajme sie od jutra bo dopiero co wrocilam, cos czuje ze poleci nastepne doniesienie do prokuratury na p. Palke ale i na UM Krzeszowice. P. Palka wie o tym juz doskonale ze nie wolno mu wozic rannych psow (jedna sprawa juz jest w toku wlasnie za to przestepstwo) mimo to lamie w dalszym ciagu ustawe o trnasporcie zwierzat rannych, to mu dolozymy zeby byl komplet. Zas w UM tez powinieni o tym wiedziec. :angryy::angryy::angryy: Juz wszystko wiadomo czekam na zdjecie RTG od wetki i obdukcje, pies byl odebrany z Krzeszowic w dn. 25.o6 a do JZ dojechal 30. 06. Nie przepuscimy tego barbarzynstwa. 5 dni pies cierpial jeszcze w schronisku w Olkuszu. Quote
monika55 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wstawiam zdjecia tego psa biedaka http:// http:// To juz zdjecia ze schroniska. Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dotarlo juz RTG i obdukcja od wetki, czekam jeszcze na wykaz i daty odlowionych psow z Krzeszowic, potwierdzenie kiedy dotarly do JZ i sprawa laduje u prokuratora. :angryy: Szokujacy jest opis wetki, miedzy innymi, pies nie oddawal moczu a po cewnikowaniu byla krew w moczu :angryy::angryy::angryy: Ten bucyfol z OLkusza musi za to odpowiedziec :mad::mad::mad: Quote
kanna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ada-jeje napisał(a):Dotarlo juz RTG i obdukcja od wetki, czekam jeszcze na wykaz i daty odlowionych psow z Krzeszowic, potwierdzenie kiedy dotarly do JZ i sprawa laduje u prokuratora. :angryy: Szokujacy jest opis wetki, miedzy innymi, pies nie oddawal moczu a po cewnikowaniu byla krew w moczu :angryy::angryy::angryy: Ten bucyfol z OLkusza musi za to odpowiedziec :mad::mad::mad:którego pies trafił do JZ? Quote
kanna Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna zabrany byl przez Palke 25 czerwca po godzinie 18,00 a do Jz dotarl 30 w godzinach popoludniowych, ten :diabloti: wiozl go nawet bez kropli wody. :mad: Ale wszystko jest na szczescie udokumentowane.dziękuję za info.... Quote
Ada-jeje Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kanna zabrany byl przez Palke 25 czerwca po godzinie 18,00 a do Jz dotarl 30 w godzinach popoludniowych, ten :diabloti: wiozl go nawet bez kropli wody. :mad: Ale wszystko jest na szczescie udokumentowane. Quote
wilczek007 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 czy nie szukaja w tych całych Krzeszowicach jakiegos małego foksterierka????Zdołałam byc dzis w schronie i jest tam taki.Niestety aparatu nie miałam:shake:...Jak cos wykombinuje to sie postaram tam podskoczyc ale nie obiesuje ze to wypali ... Quote
Ada-jeje Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Wilczek koniecznie fotki, bez tego ani rusz, jak sa fotki mozna plakat zrobic, mozna tez do lokalnej gazety wstawic, jak sie komus zgubil to w ten sposob moze trafic spowrotem do domu. Quote
wilczek007 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 i klapa...bo mnie nie ma do 24.07:shake:...ani w domu ani na kompie...Dopiero potem na całego bez żadnych dodatkowych zajęc ,egzaminów i innych pierdół bede mogła sie zając jeżdzenim do schronu...a tak nici... Teraz byłam tylko przejazdem i aparatu nie miałam bo nie liczyłam że tam zdąże... Quote
wilczek007 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 wkleje fotke tej suczki foksterierki która z Krzeszowic dowiezli ostatnio. Może to czyjas zguba... Quote
monika55 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 I dobermanka po szczeniakach. Skad? - nie wiem. Quote
Ada-jeje Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Foksterierke trzeba bedzie wyslac do gazety lokalnej, w Krzeszowicach, moze akurat znajdzie sie wlasciciel. Quote
kanna Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='wilczek007']wkleje fotke tej suczki foksterierki która z Krzeszowic dowiezli ostatnio. Może to czyjas zguba... le foksia może mieć latek? niesterylizowana? miałam chętnego na coś w typie foksia... Quote
monika55 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Pisza ze ma ok 2 lat.Pewnie jeszcze nie zdazyla byc wysterylizowana. Nie wiem na pewno. Czy jest ktos kto pomaga dobermanom? Quote
Recommended Posts