Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O popatrz Mufeczko a dzisiaj to ja jestem pierwsza u Ciebie :D.

Przyszły pieniążki dla Mufki od:

Marudy666 k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig. - 15zł

agat21k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig. - 20zł

ślicznie dziękuję :).

Miłego dnia dla Wszystkich :D.

kwiat-ruchomy-obrazek-0047

Posted
Dnia ‎02‎.‎04‎.‎2018 o 16:00, Onaa napisał:

A Mufeczka i tak się cieszy jak widać na zdjęciu, które dzisiaj dostałam smsem :D.

Mufcia wiosna 2 IV 2018 dt.jpg

Takie szczęście wypisane na pycholku:)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
13 godzin temu, Onaa napisał:

O popatrz Mufeczko a dzisiaj to ja jestem pierwsza u Ciebie :D.

A dzisiaj ja jestem pierwsza u szczęśliwej Mufki. happy.gif Dobrego wiosennego piątku d;a Wszystkich.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Dzień dobry :).

Dzisiaj Mufeczka miała odwiedziny cioci Ani:), która przywiozła zakupione (później wkleję paragon) obróżki foresto dla niej i dla Tobisia, żeby żaden kleszcz ani pchła nie były im straszne.

• Like 2
Posted
Przed chwilą, uxmal napisał:

zaglądam sobie.  Dzień dobry Mufeczko :)

Witaj u Mufci:).

A ja mam pierwszą skargę na Mufeczkę ;) :

otóż Mufka "rano, w południe i wieczorem nie chce wychodzić na siku!!!do ogródka , ale na spacerek/tańce jak zobaczy smycz/ i to o każdej porze dnia i nocy.Taki łobuz!!!W domu wzorowa czystość !!! ".

Chyba Mufcia się zrobiła ciekawa świata :D. A ja myślałam że to psia domatorka jest.

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, Onaa napisał:

Witaj u Mufci:).

A ja mam pierwszą skargę na Mufeczkę ;) :

otóż Mufka "rano, w południe i wieczorem nie chce wychodzić na siku!!!do ogródka , ale na spacerek/tańce jak zobaczy smycz/ i to o każdej porze dnia i nocy.Taki łobuz!!!W domu wzorowa czystość !!! ".

Chyba Mufcia się zrobiła ciekawa świata :D.

To super wiadomość :)))))))))))

Posted
6 minut temu, Onaa napisał:

Ja to bym w takim ogródku cały dzień siedziała :D.

Dla Mufeczki została zakupiona obróżka foresto (razem z Tobisiem i innym osobistym psiakiem żeby wysyłka była darmowa - póżniej wkleję paragon, koszt 84,50zł).

I wyróżniłam jej ogłoszenie na olx.

6 kwi 2018 58973549   -17,81 zł

obróżka 1.jpg

obróżka 2.jpg

Ale Ty nie byłaś w schronie, widać Mufcia ma inne preferencje :)

Posted

Tak sobie myślałam że Mufka pasowała by do każdego domku, ale teraz nie jestem pewna czy np. starsza osoba zapewniła by jej potrzebę spacerowania  i poznawania  świata.

Posted

Dzień dobry, Mufko. happy.gif

Żeby zawsze tylko takie skargi na Mufcię były... iconwink.gif

Onaa, starsze panie i panowie mają bardzo często więcej ochoty i czasu na długie psie spacery.  Młodzi często wychodzą z psem po pracy, przejdą naokoło trawnika i do domu.  Widzę to na moim zapsionym osiedlu. To nie zależy od wieku.

Dobrego poniedziałku.

Posted
9 godzin temu, Onaa napisał:

Chyba Mufcia się zrobiła ciekawa świata :D. A ja myślałam że to psia domatorka jest.

Nadrabia zaległości:) 

Posted

Mufcia, mogłabyś spokojnie podać sobie łapkę z moim kundliszonkiem: też o każdej porze w nocy i w dzień jest gotowy na spacer. Ale na siku na ogródek? eee, trzeba się naprosić nieźle.

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Mufcia, mogłabyś spokojnie podać sobie łapkę z moim kundliszonkiem: też o każdej porze w nocy i w dzień jest gotowy na spacer. Ale na siku na ogródek? eee, trzeba się naprosić nieźle.

:)

Posted

Dzień dobry :).

kwiat-ruchomy-obrazek-0269

U nas nadal pięknie na polu więc Mufcia korzysta z życia :).

Tylko nikt o nią nie dzwonił jeszcze ..

Aha , zapomniałam napisać że Mufcia jak zobaczyła na spacerku sarnę to gnała jak szalona za nią, czyżby zew psa myśliwskiego się w niej obudził :) ??

• Like 1