Tyśka) Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 28 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Proszę bardzo, oby tylko przyniósł suni domek Dziękuję Ci! :) Quote
Poker Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Dziękujemy za pozdrowienia. W przelocie rozmawiałam z DS Pysi.Wszystko jest OK. Pani mówi ,że jest aż za grzeczna. Musi uważać na jedzenie, bo sunia ma wielki apetyt ,a nie chce jej utuczyć. Ciągle nie mogę uwierzyć ,że Pysia/Kora ma DS. 1 1 Quote
Figunia Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Rzeczywiście, wydawało się, ze Pysia/Kora szybko domku nie znajdzie, ze trzeba cudu. No i cud się wydarzył i wcale nie trzeba było zbyt długo czekać... Trzeba to powiedzieć głośno i dobitnie: Jesteś Poker Czarodziejką. Innymi słowy - masz szczęśliwa rękę do adopcji. ☺ 1 1 Quote
b-b Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Dnia 11.07.2018 o 13:06, Figunia napisał: Trzeba to powiedzieć głośno i dobitnie: Jesteś Poker Czarodziejką. Innymi słowy - masz szczęśliwa rękę do adopcji. ☺ Nie da się ukryć :) Quote
Poker Posted September 23, 2018 Author Posted September 23, 2018 Dziś odwiedziliśmy Pysię /Korę. Wygląda na to ,że nas poznała. Cieszyła się bardzo. Zastaliśmy ją radosną, czyściutką i na szczęście nie zatuczoną . Pani ma troszkę kłopot z czesaniem jej w niektórych miejscach , bo się denerwuje i próbuje straszyć. Ale pani nie z tych , którzy się łatwo poddają. Sprawdziłam , nic na wardze nie odrasta,. Korcia chodzi na coraz dłuższe spacerki i doszła już do 55 minut z czego jej pańcia jest bardzo dumna. Bardzo dobrze,że chodzą , bo Korze trochę wzmocniły się mięśnie łapek. Jakiś czas temu pani była a Korą w gościach u córki. Córka upiekła ciasto marchewkowe i postawiła na ławie.Wszyscy na chwilę poszli do kuchni. Po powrocie do pokoju mogli się tylko obejść smakiem. Kora nie zostawiła nawet okruszka. Pani śmiała się opowiadając o tym. Jesteśmy szczęśliwi,że sunia ma tak wspaniały DS. 3 1 Quote
Anula Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Cudne wiadomości,cudna Kora i cudny dom.Tak mogę ogólnie określić. Kora mi bardzo przypomina wyglądem moją Sawanie.Trochę sobie popłakałam ale i to jest potrzebne aby wyluzować emocje. Quote
Poker Posted April 3, 2022 Author Posted April 3, 2022 Kilka dni temu dowiedziałam się, że od czerwca nie żyje Pusia/Kora. Ta która miała wielkie tłuszczaki, ledwie chodziła, nie miała połowy ucha, była prawie głucha i niewidoma. Miała guzki na listwie mlecznej i wetka namówiła panią na operację. Niestety podczas zabiegu sunia umarła. I tak miała szczęście, że ostatnie 3 lata miała bardzo dobre życie. Żegnaj babulko. Quote
Poker Posted April 7, 2022 Author Posted April 7, 2022 Nikt nawet nie zajrzał . Jak sunia przyjechała do nas cała w guzach, to zainteresowanie było jak stąd do księżyca. Quote
Nadziejka Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Szczesciem wielkim byl domek cudny Odpoczywaj psinuniu wsrod braci za mostkiem teczowem Quote
Tyśka) Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Dopiero doczytałam... niedawno myślałam o Korci, zastanawiałam się co u niej... Przykre wieści 😞 Quote
Recommended Posts